RYANAIR - 4

• 111 649
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Milano
Здравейте момичета!
От както са пуснали Райан ер съм като билетно бюро за мен и приятелите ми.Последните две седмици купих няколко билета и на един от тях съм изтрила имейла в който ми пращат номера на резервацията за по;ета с който после чекирам онлайн.Някаква идея какво да предприема?
Направих си регистрация след това,но ми излизат купените билети след това.
Благодаря предварително!

Има различни начини за търсене на резервация - по номер на резервация, по мейл и по кредитна карта с която си платила - пробвай с последните две, ако ли не им пишеш.

# 316
Здравейте момичета!
От както са пуснали Райан ер съм като билетно бюро...

Има различни начини за търсене на резервация - по номер на резервация, по мейл и по кредитна карта с която си платила - пробвай с последните две, ако ли не им пишеш.

И в двата случая иска номер на резервация + мейл или + номер на карта.

А те нали пращи и едни напомнящи мейли? Там със сигурност има номера на резервацията. Имам 4-5 мейла преди полета, два от които са 2 и 4 дни преди полета. Единият е месец преди полета (предлагат ми да наема кола...). Така че и това е вариант за намирането на номера.

# 317
От Райън ще изпратят още поне 2-3 напомнящи писма на адреса ти, като наближи времето за купуване на места (т.е. месец преди полета още ще получиш) и чекиране. В тях ще има номера на резервацията.
Но, разбира се, можеш да опиташ и да го възстановиш по-рано по описаните начини.

# 318
И аз имам спомен, че можеше да се търси по имена и маршрут или имена и мейл, без номер на резервация, но май са го махнали вече
  newsm78

# 319
Благодаря много,не се бях сетила за кошчето но и там няма,а имам съобщение за дръпнати пари от банката на стойността на билетите.Странна работа.
Чата не ми излиза никъде,а съм го ползвала преди време за объркано име при попълване на данни.

# 320
Благодаря много,не се бях сетила за кошчето но и там няма,а имам съобщение за дръпнати пари от банката на стойността на билетите.Странна работа.
Чата не ми излиза никъде,а съм го ползвала преди време за объркано име при попълване на данни.

https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/FAQ/contact-us#0-2

# 321
  • София
Здравейте,

На 27.10. летим обратно към София от Пиза. Въпроса ми е кога трябва да направя чек ин за връщане. Към момента през мобилното ми дава само с платен. А има седмица до полета на връщане.

# 322
  • София
Здравейте,

На 27.10. летим обратно към София от Пиза. Въпроса ми е кога трябва да направя чек ин за връщане. Към момента през мобилното ми дава само с платен. А има седмица до полета на връщане.
Би трябвало да получиш имейл. Peace

# 323
Днес след 15.35 ч. местно време.

# 324
  • Sofia
Здравейте, дали може някой да ми каже до кое летище в Барселона летят Ryanair?
Предварително благодаря!

# 325
# 326
  • Варна
Здравейте,

Днес ми излезе публикация във Фейсбук, че са намалили времето за чекиране от 7 на 4 дни преди полет. На някой, ако му се търси , може ли да подаде официален източник ?  четох преведена публикация някаква , а не официално изявление

# 327
Здравейте,

На 27.10. летим обратно към София от Пиза. Въпроса ми е кога трябва да направя чек ин за връщане

Днес ми излезе публикация във Фейсбук, че са намалили времето за чекиране от 7 на 4 дни преди полет. На някой, ако му се търси , може ли да подаде официален източник ?  четох преведена публикация някаква , а не официално изявление
Сега видях, че го пише в сайта им.
https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/terms-and- … ionsar_1379164564

# 328
  • Пловдив
Аз получих като имейл от Райан за промяната на срока за чек ин.

# 329
В сила от 1.11.2016

http://www.secretflying.com/2016/ryanair-charge-online-check/

check-in between 4 days and 2 hours ahead of their departure, using both the Ryanair.com website and Ryanair mobile app, and will continue to be randomly allocated a seat, free of charge.”

Общи условия

Активация на акаунт