RYANAIR - 4

• 111 759
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
...
И за жадните никой не написа точното.след проверката във фришопа има половинки на 0.50 цента.

Човекът първо пита продава ли се вода на борда и колко струва, а после се сърди, като му отговорят Simple Smile

Вода си купиме на борда на връщане от Хамбург, където и на летището беше по 2,5-3 евро, а и тогава бързахме, затова остана да си купим в самолета. Затова си спомням цената. Иначе в София в кафенето на гейтовете май беше 2 лева, а за половинки по 1 лев на фришопа не съм гледала, щом казваш - ще проверим следващия път  Peace

# 391
  • София
Аз пак ще си задам въпроса за пренасяне на капки за очи. Ясно, че трябва да са в плик с цип, но необходимо ли е да се носи документ за тях-купуват се с рецептурна книжка?
Какво количество са? Ако са 1-2 броя и опаковките са под 100 мл., няма да ви искат рецепти и книжки.

# 392
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Данни за пътник

Моля, въвеждайте имената, както са изписани на паспорта или документа за пътуване.

Те са изписани и на български (на кирилица), който е официален език в ЕС... Ха сега де. Simple Smile

То и гръцкия е официален, ама да ви дадат един билет с гръцко име и една лична карта и иди сравнявай заврънтулки. За това е и латинското изписване - да се използва при международни поводи.
А иначе, в случая имат предвид както са изписани там по норма, а не както си пишат хората в интернет - Qnica, Julieta, Uli вместо Yanitsa, Zhulieta, Yuli.

# 393

Егати и цените .... особено за вода  #2gunfire

Моля ви, моляяяя ви, само не почвайте темата с водата наново, първите 4-5 страници на тази тема са пълни с информация за ВОДАТА Praynig
[/quote]
Сори ... просто не се сдържах .... а и онези страници съм ги пропуснала.

# 394
  • София
Здраеейте,
Свежо инфо.
13 ч. бяхме на терминал 1. Секюритито мноооого бавно....бяхме забравили 1 минерална в багажа на детето и ни я взеха и изхвърлиха. От кафето си купихме за 2 лв.
Минахме през гейта и се качихме в рейса там му ударихме поне 15 мин. чакане. В самолета горе долу бързо се качихме и тръгнахме - беше почти пълен и то с повече италианци. Полета мина добре и си кацнахме на време.

# 395
Здравейте и от мен , вчера се върнах от Пиза , мога да дам пълна информация за транспорт , предвижване до Флоренция и т.н. Всичко е уредено много добре, а служителите на Раян са мили и любезни , сигурно ги шокира бг простотията да скачат за багажа преди самолета да е спрял, но не реагират мн остро😉😉😉, за любителите на водата ще добавя , че на фри шопа е 50 цента

# 396
  • Варна
Здравейте, ще летим до Рим на 1ви и съм си платила за трансфер от/до летище НО в разбивката на цената не мога да се ориентирам дали наистина покрива два двупосочни трансфера. Получих мейл от фирмата, която прави трансферите, но от него нищо не разбирам защото е на италиански и хич не е интуитивно.

Има ли някой ползвал двупосочни трансфери на Раѝън в Рим?

# 397
  • София
Здравейте, ще летим до Рим на 1ви и съм си платила за трансфер от/до летище НО в разбивката на цената не мога да се ориентирам дали наистина покрива два двупосочни трансфера. Получих мейл от фирмата, която прави трансферите, но от него нищо не разбирам защото е на италиански и хич не е интуитивно.

Има ли някой ползвал двупосочни трансфери на Раѝън в Рим?

//Герито// ,мога ли да те помоля ,за информация относно този трансфер ,който Раън ер предлагат за Рим.Също имам купени билети за там и явно не съм обърнала внимание на опцията с трансфер.Къде мога да видя тази услуга ?

# 398
Аз пак ще си задам въпроса за пренасяне на капки за очи. Ясно, че трябва да са в плик с цип, но необходимо ли е да се носи документ за тях-купуват се с рецептурна книжка?
Какво количество са? Ако са 1-2 броя и опаковките са под 100 мл., няма да ви искат рецепти и книжки.
Майка ми ползва два вида, едните са на еднодозови опаковки, ще носим 3бр., а  другите мисля са шишенце 15-20мл. Важни са и не бива да пропуска ден без тях, затова не искам да рискувам да ги изхвърлят.

# 399
Има билети за ноември за по 2 евро в посока. Направо не мога да разбера, какво му плащаш и как си избиват цената на полета.

# 400
  • Варна
@ geryaleksandrova Ами аз още като купувах билета ми излезе като опция там наред с офертата за място, багаж, кола под наем и т.н. Не знам дали може да го добавиш при вече закупен билет, но защо пък не.

Иначе писах мейл на доставчика на услугата и ми върна автоматичен отговор:

Dear customer,

thank you for your email. We're out of office, but we will reply when we return. Meanwhile we would like to give you some useful information.

IF YOU DIDN'T RECEIVED YOUR TRANSFER TICKET:

-       visit the website www.airportbusexpress.it , through "Retrieve Reservation" (it is enough to digit your email address) you will find your ticket. We would like to inform you that the ticket is valid in both directions at any time/date; it is not nominal and could be used also by another person.
-       If you bought your ticket through Ryanair website, an email will be sent you within 24 hours.

ON THE TICKET THERE IS THE WRONG DATE/DIRECTION/TIME:

-       Your ticket is valid in both directions at any time/date; it is not nominal and could be used also by another person.

Понеже едно от притеснениятам и беше именно дата на билета, който ми пратиха явно са се усетили, че масово има грешка. Като се върна ще разкажа имаше ли проблем.

# 401
Майка ми ползва два вида, едните са на еднодозови опаковки, ще носим 3бр., а  другите мисля са шишенце 15-20мл. Важни са и не бива да пропуска ден без тях, затова не искам да рискувам да ги изхвърлят.
Няма как да ви ги хвърлят, щом са до 100мл.
Дори няма да ви искат рецепта.
Рецепта се иска за лекарства над 100 мл и когато имате такава и тях ще ви ги пуснат, само че в различен панер, който е с улеи за течности

# 402
Да попитам и тук -
Може ли да се носят лекарства за профилактика - нурофен, аспирин ... все пак всичко се случва
Има ли някакви ограничения ?

# 403
Да попитам и тук -
Може ли да се носят лекарства за профилактика - нурофен, аспирин ... все пак всичко се случва

Няма проблем, не проверяват лекарствата

# 404
Да попитам и тук -
Аз съм пътувала само веднъж с никсотарифна компания (Vueling), но когато сме с нормалните авиокомпании винаги съм имала в дамската чанта аналгин, никога не е било проблем. И сега с Райън еър смятам да имам поне 2-3 лекарства, но ще гледам да са по половин опаковка, ако случайно не ги харесат да не ме е яд, че са ги изхвърлили.

Общи условия

Активация на акаунт