Момче или момиче - здраво да е АПРИЛското мъниче - Тема 6

• 46 355
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Снощи ставах два пъти до тоалетната и успях да се задържа в съзнание като си мислих за това, което си писахме вчера по този повод. Стоях на тоалетната чиния и си мислих "Боже, още колко посестрими от групата стоят рошави в тоалетните си и се мъчат да не заспат със свалени гащи". После си легнах и сънувах как чупя вратовете на някакви зомбита.

# 661
  • Пловдив
 Joy горките зомбита, бременни жени да не срещат,че нищо хубаво не ги чака  hahaha аз сънувах, че мъжът ми ми се кара, че съм изяла цяла кутия вафли, а мен ме е срам, но не защото съм ги изяла, а защото не помня кога и как е станало  Laughing

Иначе вчера имах гадни киселини  Sick

# 662
  • София
Здравейте,аз скоро не съм писала,но все от телефона ви преглеждам,а от там ми е по-трудно.Последния път писах,писах и поста ми се затри,много се ядосах #Cussing out

За ходенето до тоалетна,ходя по 2-3 пъти минимум.Как стигам до там и как се връщам смътно помня,като сомнанбул съм.Много ми се спи,вечер щом легна и заспивам на секундата.А дори и на работа не ходя,нямам от какво толкова да се изморявам.Явно човечето ми изпива силичките.
 Количката ще е трудна за избиране,живеем на 4-ти етаж и нямаме асансьор,със сигурност ми трябва лека,или поне лесна за сгъване,за да я държим в колата.

Вие разсеяни ли сте?Аз просто имам чувство че нямам мозък,много оглупяла се чувствам,постоянно забравям,почнах да си записвам.

LilyRose ,много хубаво че са минали неразположенията.Аз съм в края на 13 седмица и още ми се гади от време на време.
 Честито момиченце!
miss july   Joy hahaha

# 663
  • Бургас
Joy горките зомбита, бременни жени да не срещат,че нищо хубаво не ги чака  hahaha аз сънувах, че мъжът ми ми се кара, че съм изяла цяла кутия вафли, а мен ме е срам, но не защото съм ги изяла, а защото не помня кога и как е станало  Laughing
Ти поне си го сънувала, а на мен това с вафлите наистина ми се случи  Mr. Green

# 664
Привет Wink Снощи бях в една пицария и изпих една малка бира, а  се спуках от пишкане цяла нощ и ММ реши, че ще хърка колкото може. Всичко завърши с тапи в ушите Grinning
Относно количката на мен ми казаха, че 12 кг е мн тежка количка, вие какво мислите?!
Аз още съм си с главоболие.

# 665
Мерси Bubble , аз съм 16 г.с + 5 дни, надявам се и при теб  да отмине и на мен в 13 все още ми беше некомфортно.
За разсеяността май не съм, иначе хапчетата с напомняне ги пия иначе забравям, но трябва да питам хората около мен, да не би да съм изпляскала а те милите нищо да не ми казват  Crazy
Miss July нямаш равна  Joy и аз сънувам глупости де, сънувах как чистя мравки от нощното си шкафче и гледам и на цялата стена, а сутринта се събуждам в паника притеснена какъв препарат да купувам да си чистя тези мравки, ММ ми се смя цял ден, че не правя разлика от сънищата си с реалността   hahaha
Nanna  и аз гледах една с шаси 8 кг, но кошовете скъпи и става колко 12кг без бебето и на мен ми казаха че е тежка да се ориентирам в друг модел. А иначе и аз като Bubble съм без асансьор но на 3тия етаж,  и трябва да внимавам какво ще купувам.

# 666
Asalea на мен страшно много ми харесва този модел http://www.baby.bg/dizain-baby-kombinirana-kolichka-2-v-1-zeta-kapuchino.html . Живеем в къща и няма да имам проблем със свалянето и качването по етажите.Коша за новородено не мисля да го купувам,след като комбинирания кош е нещо подобно.Нямам намерение да давам 500 600лв и нагоре за количка въобще.Единствено се чудя дали ще се побере в багажника на колата.  Crazy
http://www.bambino.bg/dizain-baby-kombinirana-kolichka-dizain-ba … 6afe1823d7d512ccb Този модел също е хубав.

# 667
Тези колички с комбинирания кош стават 16,5кг. Това и за мен е много. 12 за комбинирана количка е поносимо.
Аз моята съм я сваляла много пъти по стълби без проблем, затова исках да има по-големи задни гуми. Иначе после лятната съм я носила с все бебето без проблем, но не ми се струва подходяща за новородено. Или поне първия път, когато родих декември.

# 668
  • Бургас
Аз зяпам помпи за кърма.... Много страшно бе. Някакви колани за гърди с две дупки за зърната, а на дупките прикачени по две шишета. Демек размотаваш се и едновременно с това туй чудо те цеди. Точно като в кравеферма.

# 669
Аз зяпам помпи за кърма.... Много страшно бе. Някакви колани за гърди с две дупки за зърната, а на дупките прикачени по две шишета. Демек размотаваш се и едновременно с това туй чудо те цеди. Точно като в кравеферма.
Joy
Ти се шегуваш, но аз сериозно се чувствах като крава, а такава двойна помпа дори не съм ползвала  Laughing

# 670
tanya06 Първо бях решила да взема Chicco Urban , обачеее вчера видях точно тази Jane Matrix и се влюбих в нея. Ще ходим да я видим на живо и май ще е тя. Със сигурност ще я вземем втора употреба, защото 1200лв са много пари. Малко ме притеснява наистина дали не са малки кошовете, но това на място ще го преценя. И двете много ми харесват, но тази на Jane си ми остана по на сърце

# 671
  • София
От кърменето изобщо понятие си нямам,трябва да влезна в кърмаческия и постепенно да започна отрано да се образовам.Много ми се иска да успея да кърмя.

От количките ми харесва на Peg Perego - Book Plus  , Chicco Urban и Mutsy EVO и ми харесват.Jane Muum също ми допада,вероятно нещо от този род ще е,като май Book Plus е най-леката от изброените.Не съм гледала много,ти първа предстои и нямам търпение.

# 672
Joy
Ти се шегуваш, но аз сериозно се чувствах като крава, а такава двойна помпа дори не съм ползвала  Laughing

Охх верно, и то такова средство за инквизиция трябва да се купува   Joy  Я кажете кога ще е необходимо? Не може ли да се види дали ще имаме нужда от помпа след раждането и тогава да се набавя?
А Манха и аз се чувствам като крава тея цици до кога ще растат  newsm78,  то ужас дънките ми стават нямам проблем, а с блузите съм кошмар ще трябва да купувам други  Embarassed

# 673

LilyRose, а не ти ли се е случвало да сънуваш как мъжът ти те ядосва и да му се събудиш много, много сърдита Mr. Green и да не може да ти мине. Моят много се ядосва в такива случаи и не може да ме разбере #Crazy.

# 674
  • Бургас
Joy
Хич не се шегувам. Ще стана скапано рекламно лице на Верея, че и на месокомбинат Родопа даже. Сбогом сексапил, сбогом гърди, сочещи гордо напред.

Общи условия

Активация на акаунт