Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 341

• 60 847
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив

От рускините, за съжаление няма линк за информацията от тях. Само пише, че инфото е от туитър. Та, името на новия герой щяло да е Dağhan. Чете се Даахан. На старотурски - Бог на горите.
Дали е вярно, не остана - ще разберем.
Скрит текст:
Dağhan -такое новое имя обещают для героя Энгина в сериале "Цена неволи".

Появи се и тази нова/стара снимка - юни 2015.

# 16
Добър ден ,момичета Hug
И нали е денят на КВФ слагам един усмихнат Керим.

Една нова стара снимка от 06.2015 г

И, чакаме......
Лек ден, Two Hearts ви желая.

# 17

Цитат
Та, името на новия герой щяло да е Dağhan. Чете се Даахан. На старотурски - Бог на горите

Ще видим разузнавачките дали са прави. Thinking

# 18
  • Пловдив

Горе-долу събрани колажите за новия герой.

# 19

Здравейте момичета  Two Hearts

Ако рускините са прави за името Даахан ще ги призная за разузнавачки- ама то явно "КГБ" си им е в кръвта.

Присетих се нещо  Joy Joy Joy относно имената  като цяло. Хем искат сериалите им да се гледат по света хем слагат на героите имена с които да си изкълчиш езика.  ooooh!  Имена като Керим, Йомер дори и Мустафа са звучни и лесно запомнящи и изговарящи се.
Помните на ЕММИ наградите как обявиха Акюрек - всичко около него, само не и правилно произнесено.
Даахан... по-подхожда на герой дето ще ходи из горите... За лекар - Демир по ми звучи добре.
Произнесох си мнението...  newsm53

Какво ще кажете за нещо сладичко...

Скрит текст:

# 20
  • Пловдив

Не се чудете за новото ми име... Иначе няма да ви е интересно....

# 21

Не се чудете за новото ми име... Иначе няма да ви е интересно....
Супер сме си и  сме спокойни, спокойни... само си мислим ... мъничко

# 22
Здравейте отново,

Оф, сега чакам 8 октомври.Дано ме зарадват. Heart Eyes

# 23
А на мен ми харесва ето този доктор.Но името........Даахан нещо не ми звучи добре. bouquet

# 24
  Здравейте,Енгинки!

В очакване сме на 8 октомври и 12 октомври  Party ,очакваме подробности за лекаря и партньорките  Flutter И изобщо е прекрасно да очакваш, дори понякога е по-хубаво от самата случка  Simple Smile

Ето един проекто -афиш  Peace

А относно името - на мен ми харесва, звучи някак авторитетно bowuu

# 25

Керим - ден му е. Тук беше наранен и разочарован, готов да остави всичко зад себе си.
Добре, че отиде в Бодрум при татко Фахретин и най-важното събра смелост да сподели страховете си.
Мисълта, че Фатмагюл чете и пази любовните писма на Мустафа го изгаряше отвътре, не смееше да изисква  нищо и със заминаването си и даваше шанс тя да вземе самостоятелно решение.

Мари 52   Two Hearts  твоят доктор е полицай под прикритие  newsm03 Трудно се разделяме с Йомер Демир...

Цитат
А относно името - на мен ми харесва, звучи някак авторитетно bowuu

Араселия  Two Hearts на мен не, че не ми харесва, аз се смях на нещо друго...  Joy Joy Joy Феновете /имам предвид рускините/ трудно приемат "техните" Елмер разделени и веднага направиха връзка с "новите" имена Даахан и Сюпхан /или както и да се казва/. Правят разни анализи на имената, въобще "ври и кипи" при тях.
На секундата всичко ново се превежда/без значение какво и за кого се отнася/.  Ето сега пишат за пореден взрив в полицейски участък в близост до летището /в Истанбул/. Другото което пишат е, че Берен Саат също ще снима - имала нов проект.  И много други неща...

# 26

Като два гълъба...

# 27
  • Пловдив

Нашата първа любов.

А на мен ми харесва ето този доктор.Но името........Даахан нещо не ми звучи добре. bouquet
И на мен нещо не ми е звучно, но ще разберем дали инфото е точно или са фенски желания. То и с кандидат партньорките е така. Кой която актриса харесва - прави колаж с нея и цоп в туитър. Няма лошо естествено.

https://www.facebook.com/EnginAkyurekFanClub/photos/a.4338241033 … ype=3&theater

Името на новия герой на Енгин Акюрек е Дахан - лекар, чиято репутация е опетнена и той яростно се бори да изчисти името си. Според последните новини, Серенай Саръкая отказала ролята, тъй като не искала да играе слаба героиня. В сериала ще има две героини, така че се търсят млади известни актриси, които да ги играят. Главната героиня е адвокат, който разследва мистериозен случай.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 18:57 от mariana51

# 28

И аз като Керим..

Така ми се иска нещо да ме зарадва..
Цитат
тъй като не искала да играе слаба героиня.

Трудно ще намерят известна актриса, която да не е достатъчно главна.. ooooh!

# 29

https://www.facebook.com/EnginAkyurekFanClub/photos/a.4338241033 … ype=3&theater
Името на новия герой на Енгин Акюрек е Дахан - лекар, чиято репутация е опетнена и той яростно се бори да изчисти името си. Според последните новини, Серенай Саръкая отказала ролята, тъй като не искала да играе слаба героиня. В сериала ще има две героини, така че се търсят млади известни актриси, които да ги играят. Главната героиня е адвокат, който разследва мистериозен случай.

Серенай Саръкая отказала ролята - дано да е за добре /за нея, за сериала, за феновете/.
Тези две актриси които се търсят - със сигурност няма да са от тези с договор към Ай Япъм, нали?
Значи търсим свободни такива които имат договор към ТИМС или пък нямат към никоя продуцентска къща.
Ха, сега де - това е задача достойна за всезнаещите руски момичета.

Общи условия

Активация на акаунт