Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 341

• 60 845
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

В туитър се говори, че Тимур Савжи е направил предложение на Аслъ Енвер да бъде партньорка на Енгин в новия сериал. За втората женска роля мислят за Ханде Доандемир.
.....................
Няма да се изказвам с харесва ми, не ми харесва. Все ще стане ясно.

Аслъ Енвер.

Ханде Доандемир.

# 31
    Много е сложно с партньорките  newsm78, и на гаджето на Серенай май още му търсят партньорка  Thinking  Младите сравнително известни актриси са хубави ,обаче го няма ефекта wow , аз повече разчитам да изгрее някоя съвсем нова звезда Praynig А и когато си доста успешен в рекламите ми се струва,че нямат чак такава мотивация  да снимат филми и сериали  Rolling Eyes

Аслъ Енвер съм я гледала отдавна в "Мечтатели" и ми харесваше там, другата девойка не съм я гледала  Peace

# 32

Цитат
Аслъ Енвер да бъде партньорка на Енгин в новия сериал. За втората женска роля мислят за Ханде Доандемир.
.....................

Може да няма време за любов. Thinking

# 33

Значи Аслъ Енвер и Ханде Доандемир... Не ги познавам и двете. Като визия Ханде е по-атрактивна. Аслъ обаче има много повече главни роли.

# 34
  • Пловдив

Аз не съм отписала Серенай все още. Това са си писаници и ние ги следим до момента на истината.
Серенай е висока 1,75/25 годишна; Аслъ е висока 1,68/32 годишна и Ханде е висока 1,70/30 годишна.

# 35

Серенай ако е искала да приеме, щеше да се знае. Още като се започна с това да прочете, пък да мисли...

# 36

Неизмените маргаритки за Керим и Фатмагюл.

# 37
   Мариана Hug, Марта Hug,благодаря за всяка информация - истини или фантасмагории от руския лагер, аз там още не съм се внедрила   Simple Smile

гб

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 23:41 от araselia

# 38

Момичета  Two Hearts за спокойна нощ.

Араселия  Two Hearts  хубавото при тях е, че превеждат всичко. После си го коментират както ние тука в темата.

# 39

Лека да е. smile3524

# 40
# 41
Денят на КВФ ,е към своя край.А партньорките на Енгин.......ще чакаме. Heart Eyes

С Крим и Фатмагюл ви пожелаваме ,лека нощ. smile3524

# 42

Добро утро момичета  Two Hearts

Както обичам да казвам - ето, че дойде и петък... Нека е хубав и успешен.
Работете по-бързо, така и почивните дни ще започнат  по-рано.

Слагам кафето и хуквам по задачи.

Скрит текст:

# 43
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. В очакване сме на утрешния ден - Енгин да е на стадиона и естествено много снимки. А днес, нека имаме също успешен ден.

Ето какво са открили феновете. В турските уикипедии на Енгин и Серенай, вече е записано участието им в новия проект. Като линк за доказателство в уикипедиите е използвана следната информация: http://haber.fragmanneo.com/esaretin-bedeli-dizisi-oyuncu-kadrosu-ve-konusu/ .
В колонките за името на гл. герои в сериала пише: неуточнено.
Единствената официална информация към момента, е участието на Енгин.

# 44
Здравейте момичета,

Да си пийнем чайче с Йомер и Арда. Heart Eyes
Цитат
В турските уикипедии на Енгин и Серенай, вече е записано участието им в новия проект.

Странни неща си получават.....

Общи условия

Активация на акаунт