Защо принц Джордж носи винаги къси панталонки

• 11 264
  • 68
  •   1
Отговори

Е нямам думи! По-тъпо нещо не бях чела!!! Сладурско хлапе, ама егати класата, егати чудото!!!! И аз винаги съм се чудила, а то какво било...... На мен ми е смешен. Родителите му облеченки, да не им е студено, а той гол, за да е от Висшата класа! #Crazy

ttp://life.dir.bg/news_comments.php?id=24114028

# 1
  • Пловдив
Протокол.

# 2
Да, ясно ми е вече. Просто логика не виждам - това е.

# 3
Да, ясно ми е вече. Просто логика не виждам - това е.

Като се нареди поне втори за престола тогава му обуват дълги гащи. Сега още прабаба му трябва да се гътне, после дядо му, после баща му. Много има да чака момчето , докато спре да му ветрее на задника.

# 4
  • Пловдив
А кое ниво нагоре започва висшата класа, която трябва да ходи с къси панталони? Wink
Всички с титли, или как?

# 5
Не знам, ама при момичета, пратени в частни пансиони в Англия, част от елитността беше да носят поли с чорапи през всички сезони, а в училище и общежитието да е кучи студ. Та явно елитът трябва да има добра терморегулация.

Сетих се за оная статия, дето простолюдието се обличало топло и ядяло по много. Съответно ако ще го играеш аристократ, трябва да може да се обличаш леко и да не плюскаш. Иначе губиш credibility. Също така сандвичът следва да е с краставица, не с месо, щото не си работил на полето и не може така с лакомия...

Мисия Лондон, майна...

# 6

Студа прави кръвта синя, майна. Затова-обувайте късите панталони и тръгвайте. И никакви вълнени чорапи!!! Само мрежести копринени. И внимавайте с краставиците-те са ядене!

# 7
Ох, много ми е важно и на мен, затова много моля, когато форумът постигне консенсус или поне уважително мнозинство по въпроса, да ми пратите един сигнал с информация.  Praynig
...

Студа прави кръвта синя, майна. Затова-обувайте късите панталони и тръгвайте. И никакви вълнени чорапи!!! Само мрежести копринени. И внимавайте с краставиците-те са ядене!
В Средните векове високопоставените англичани са носели вълнени чорапи, а французите - копринени. Този важен въпрос е обект на разискване дори в класическата литература.  bowuu

# 8
Ми значи повечето кифли по стъргалото през ноември са баш аристократки- ходят облечени като за лято.

# 9

В Пловдив е топло през Ноемри. Ако искат да станат истински аристократки да заповядат на стъргалото в Добрич!

# 10
Темата е велика Laughing Най-съществения въпрос за някой е защо някакво хлапе от кралско потекло ходи с къси гащи?
Коментарите също си ги бива. Joy Joy Joy Joy

# 11
Между другото да сверя, има ли и други, според които "дете не може да настине от голи крака"? Тоест че децата имат друг вид терморегулация и могат да носят къси гащи дори тогава, когато на възрастните би им било некомфортно?

Щото и нас като деца за красота са ни обличали с къси дрешки в студено време. И сега гледам, че момиченцата честичко са доста странно облечени дори през зимата, за да са хубавки.

# 12
Не знам дали е протокол, но тук децата така си ходят облечени целогодишно. Синът ми носи дънки само от време на време иначе е само по къси гащи. Все пак не е зима в Канада.

Факт е, че на баща ми всички детски снимки са все в този стил, явно кралското семейство си поддържа стилът. На мен са ми много сладки така облечени децата.

# 13
Много вее зимъска по Делиормана, ще им вдига поличките Laughing

# 14
Та явно елитът трябва да има добра терморегулация.

Естествен подбор. Наследници – много, а титлата е една. Който оцелее...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт