Защо принц Джордж носи винаги къси панталонки

• 11 260
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
"От днес имам вече нови панталонки!"

# 16

Щото и нас като деца за красота са ни обличали с къси дрешки в студено време. И сега гледам, че момиченцата честичко са доста странно облечени дори през зимата, за да са хубавки.
Това с момиченцата е така, защото понякога майките не могат да надвият. Аз с голямата се справях криво ляво, но с малката съм дигнала ръце. ТЯ решава какво ще облече. Ако ще е лятна рокля през Декември-това ще е . Като и стане студено-неин проблем, АЗ съм КАЗАЛА!!!

# 17
С къси гащи и поли памперсът се сменя и по- лесно, а по- малко си личи...

"От днес имам вече нови панталонки!"
Песничката е измислена във времената, когато всички малки деца са носели поли и рокли - и момчетата, и момичетата. Точно поради хигиенни съображения.
Авторът на текста е мъж, който ще "захвърли всички рокли на тавана".
....
Някой наясно ли е принц Георги дали носи още памперс и ако не носи, то от кога?
И това ми е важно! Да го давам за пример из темите за гърнета и памперси.

# 18
Какво очаквате от нация, която още не е открила смесителния кран за топла и студена вода?

# 19
Какво очаквате от нация, която още не е открила смесителния кран за топла и студена вода?

Ха ха, стига де. Дори и в Австралия вече рядко се срещат, а така ми се иска да ги наснимам Simple Smile.

# 20
Шегувам се, и в UK вече има доста нормални смесители, рядкост са традиционните.
Иначе Лондон е пълен с прости пролетарски кифли, които се правят на аристокрация, особено вечер по клубовете - посред зима с поли, голи крака и обувки на бос крак. Та явно са свикнали със студа.
Говорила съм с момичета от провинцията по този въпрос - те предпочитат да им е топло, считат го за глупава гъзария Simple Smile

# 21
Между другото на принцчето кога са му махнали памперса? Имам усещането, че е по-скоро рано, сега е на три, едва ли още си влачи хартиени гащи.

# 22
Принц с памперс? Не знаех че неговите величества могат да се напикаят или насерат...
Те не вършат такива работи.

# 23
Ако искате да си отворим още една тема и по този въпрос, тъй като вече без друго го повдихнахме...
Или да питаме информираните в другата тема, за кралските работи и клюки. Бих питала там, но може и някой да се засегне и да ме засегне, на свой ред, ако не приеме въпроса ми на сериозно. А аз съм чувствителна натура и бързо и лесно се засягам. Простете тавталогията. Треперят ми ръцете, когато го обсъждам...
Какво да правя сега?

# 24
Принц с памперс? Не знаех че неговите величества могат да се напикаят или насерат...
Те не вършат такива работи.

Доколкото съм чела от британските бавачки, те правят тоалетно трениране от годинката. А той има бавачки 2-3, така че между протоколните показвания има кой да го сложи на гърне, да не се изложи.

Риспект обаче, голяма логистика се иска, та досега никой фотограф да не го е уловил проснат на земята и ревящ.

# 25
 Crazy
"Риспект обаче, голяма логистика се иска, та досега никой фотограф да не го е уловил проснат на земята и ревящ."

Аааааа,моля,много моля! NaughtyТе не рИвЪт,само очите им леекинко се насълзяват.И то само ако ПРОТОКОЛЪТ го изисква!

# 26
  • На земята, която е всъщност звезда.
До нас в София живее руско семейство с двама сина. Единият вече е студент, другият ученик в началните класове. Тези момчета обуват дълги панталони и обличат якета само като започне кучи студ. Не са аристократи и не мисля, че се правят на такива. Родителите им се обличат нормално.  newsm78

# 27
Та явно елитът трябва да има добра терморегулация.

Естествен подбор. Наследници – много, а титлата е една. Който оцелее...  Laughing
При това е важно да оцелее най-здравият  Mr. Green

# 28
До нас в София живее руско семейство с двама сина. Единият вече е студент, другият ученик в началните класове. Тези момчета обуват дълги панталони и обличат якета само като започне кучи студ. Не са аристократи и не мисля, че се правят на такива. Родителите им се обличат нормално.  newsm78
Те са от Русия все пак- на морето 16 градусовата вода им се види вряла и ги е страх да не се опарят.
 Но от баща ми знам че ако си в Москва през зимата и видиш човек без шапка то той 100% е българин!
И не защото носи на студ, а защото е забравил да си вземе като е стягал куфара и му се свиди да си купи.

# 29
До нас в София живее руско семейство с двама сина. Единият вече е студент, другият ученик в началните класове. Тези момчета обуват дълги панталони и обличат якета само като започне кучи студ. Не са аристократи и не мисля, че се правят на такива. Родителите им се обличат нормално.  newsm78
Мисля, че и аз им изглеждам по същия начин в Италия. Живея в Севера, но зимите са меки, с положителни дневни температури, а аз идвам от София. През деня най-често не намирам за необходимо да слагам палто и излизам по тениска и жилетка. А на сина ми една съученичка, която дойде от Англия - само по тениска, без жилетката. Wink

Общи условия

Активация на акаунт