Лакове за нокти -107

• 96 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Лошо, много лошо....а аз се набутах с 12 лв за лак. ooooh!
Сега обаче, хич не ми трябва нищичко, но се озъртам в сайта и направо ме викат 3-4 лака....чудя се на Джесика повече? Crazy

като ги гледам тези лакове по 4 лв. и се побърквам, защото нищо не ми трябва  Twisted Evil
Ти да не реши, че ние много сме го закъсали, че поръчваме пак Joy hahaha

Joy Joy Joy

Ако днес не бях изхарчила симпатична сума за боклуци от новия Джъмбо в Стара Загора, щях да поръчам и аз няколко, че доста ги хвалихте в темата тези SNB. Амаааа.....  Tired

Не си сама ти. Пълна кошница за трицифрена сума и половината неща, за които бях отишла не взех. Почти само декорация за Коледа. Twisted Evil И днес смятам да щурмувам пак Юск, че нещо не ми стигна. ooooh!

# 721
Lemi, ако не си видяла поръчах си Магдалена тази вечер, още я има
Тифче, прочетох те снощи и погледнах, и снощи и сега ми изписва:
Количеството надвишава текущата наличност - артикул 'SNB Лак за нокти МАГДАЛЕНА 15 мл'.
 Confused

# 722
Поръчах Магдалена и Jessica Black Ice. Някой дали го е пилзвал или виждал. Чудя си и за едно OPI illuminate...

# 723
  • ГОре на черешата...
И на мен снощи Магдалената ми се измъкна под носа, проверявах пак сега - изчерпана е Confused...

# 724
Момичета, от холограмите и Антония е много красив и е в подобна гама на Магдалена Peace Човече и Андрей и Звезделин ще ти харесат много. Heart Eyes

# 725
  • ГОре на черешата...
Осмичке, да знаЙш за Звезделин ти си виновна, мчи тъй де, кат няма Магдалена поне да не съм капо hahaha

# 726
Осмичке, да знаЙш за Звезделин ти си виновна, мчи тъй де, кат няма Магдалена поне да не съм капо hahaha
Поемам отговорност Laughing Аз колкото неща съм купувала заради вас... в тази тема трябва да се влиза с повишено внимание или портмоне с катинар. Joy

# 727
Не се сдържах и поръчах SNB Искрен, Велислава и бял пясък на Джесика.

Бубс явно е изкупила всички кремове за ръце по 30 мл. от коледната серия и за мен няма  Crossing Arms Mr. Green

Joy Joy Joy

пролетта бях на почивка и бях забравила нощния крем за лице, бях взела крема за ръце с арония и го ползвах и за лицето буквално по неволя /бяхме високо в планината, другият ме крем беше биодерма със спф 50 - абсурд да го мажа нощем  Crazy/ - чудесно ми се отрази макар, че доста треперих да не се опъпча  Blush
искрено се надявам джинжифиловият да е точно толкова добър, за да го мажа на шията и деколтето вместо да мажа там крем за лице

# 728
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Crossing Arms Ми няма да го пробвам.Обявявам гладна стачка (до след 10 минути), защото 100мл ще ми дойде прекалено и исках само за тест.Хем пускаш мухата, хем си ги изкупила  Twisted Evil

# 729
  • Стара Загора
Поръчах Магдалена и Jessica Black Ice. Някой дали го е пилзвал или виждал. Чудя си и за едно OPI illuminate...

Е, ти вече си ги поръчала. Laughing
Ти ще даваш отзивите.

# 730
Crossing Arms Ми няма да го пробвам.Обявявам гладна стачка (до след 10 минути), защото 100мл ще ми дойде прекалено и исках само за тест.Хем пускаш мухата, хем си ги изкупила  Twisted Evil

аз ги поръчах още преди месец, когато казаха, че тече предварителното записване  Blush

# 731

Е, ти вече си ги поръчала. Laughing
Ти ще даваш отзивите.

О, да! Но докато го видя на живо все това ще мисля  Laughing

# 732
  • Вестерос
Lemi, ако не си видяла поръчах си Магдалена тази вечер, още я има
Тифче, прочетох те снощи и погледнах, и снощи и сега ми изписва:
Количеството надвишава текущата наличност - артикул 'SNB Лак за нокти МАГДАЛЕНА 15 мл'.
 Confused
eeee явно съм улучила някаква наличност, нищо не ми изписа

# 733
Коледният дух пак ме завладява ♥

# 734
Ивче, за Магдалената ли казваш, че си се набутала с 12 лв., аз все на 14 я гледам, даже вече е 14,40.  Laughing
Аз пък съм харесала едни лакове в емаг и едно Опи в енцо, но не искат да ги намалят гадовете. Опито е 21 лв. без доставката, как ли пък не  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт