Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Ееееее! Това е толкова красиво! Онемях просто...

# 467

Темпи, това е от промото на сезон 10 епизод 511, където част от озета гласи " ... най после Йомер и Дефне да реализират своето пътуване.... Малдиви- частна вила, море пясък, в случая вана и най после да осъществят създаването на наследника Ипликчи без напомнянията на Хулюси бей, отварите на Тюркян ханъм и зоркия поглед на Корай и Нериман.... в случая разполагат с вана и..." Crazy Crazy Crazy

# 468

Темпи, това е от промото на сезон 10 епизод 511, където част от озета гласи " ... най после Йомер и Дефне да реализират своето пътуване.... Малдиви- частна вила, море пясък, в случая вана и най после да осъществят създаването на наследника Ипликчи без напомнянията на Хулюси бей, отварите на Тюркян ханъм и зоркия поглед на Корай и Нериман.... в случая разполагат с вана и..." Crazy Crazy Crazy

# 469
Добър вечер, момичета! Малко по-различен превод на озета

ОЗЕТ К 58 СЕРИИ

Все закончилось? Или Омер как всегда справится со всем что с ним случилось? Зацепка которая вдруг пришла в голову Омера, полностью изменит ход событий. Сможет ли Омер Ипликчи уладив все свои дела, вновь заполучить второй шанс. Это мы увидим все вместе.
Пришло время расплаты. Они остались наедине, и нет места куда сбежать. Отсюда должно выйти какое-либо решение. Говоря о том что же сейчас случится, Дефне в такой момент со всей своей смелостью, предстаёт перед Омерем, что оставит и Омера и нас с перехватившим дыханием
В треугольнике Памир, Дефне и Омер, обстановка накаляется. Памир объявил войну и вооружился. На что же интересно пойдет Памир продолжающий свои планы, чтобы Дефне не досталась Омеру.
Чего только не делает Корай чтобы помириться с Омером и присоединиться к семье Пассьёниса. Какого же будет решение Омера по отношению к Кораю.Все готово, осталось только сделать первый шаг.Но Синан и Седа продолжают играть в прятки. Кто же сделает этот первый шаг? Исо обижен, Исо искалечен. Но он проснулся ото сна. Уже знает правду. Проблемы между Джевдетом и Айшегуль принимают такие обороты что в события вынуждена вмешаться вся улица.Эти поражающие события, толкают Исо прямо в середину огня. Что будет делать Исо которы узнал о замужестве Айшегуль.
И Хулюси наконец узнал о возвращении Омера. Хулюси который завещал своё состояние Дефне, пришел к Нериман и Неджми с новым заданием. Нериман Ипликчи с новым заданием и новыми планами.

# 470
Злати, Hug благодаря за превода!

Да се надяваме, че  фрага/ ако има такъв Mr. Green/  тази вечер ще поясни нещата.

Днес от сета.

Тази снимка я срещам за първи път. Peace

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 19:20 от alex_94

# 471
.... което Мерич не разказа, Шенол не показа, Йомер не каза.... Дефне сама на себе си го ...

Скрит текст:
Няколко часа след сватбената церемония... И каква само церемония, всичко до последния детайл изпипано, перфектна организация, гостите весели и красиви, тостове кой от кой по красиви и младоженците- Тя все едно, че обелен лимон е заседнал на гърлото и и всеки момент ще се разплаче от киселия му вкус и страх в очите да не да се задави ако реши да преглътне, Той все едно, че е в транс, гледа в една точка незнайно къде разположена в пространството и реагира на всеки поздрав с реакцията напушен с гъби ескимос -леко лирическо отклонение от автора...

Дом Ипликчи, Дефне с чаша зеленчуков зелен сок
 в ръка и все още със сватбената рокля стои в края на дивана и следи всяко движение на Йомер, който започва да крачи все по силно из хола и да диша учестено, а погледа му може всеки момент да запали угасената камина... Тишината е подтискаща и :

- Дефне, как можа!!! На мен, на Йомер Ипликчи да погодиш такъв номер! Да се съюзиш с ненормалната ми леля... и да и се водиш по глупавия и акъл... план да ме женят? Ами хубаво ме оженихте.... и сега какво?

Дефне леко си повдига чашата със сока и тя увисва във въздуха, възпряна от поредния вик на Йомер:

- Тая няма да я бъде.... Аз заминавам...

- ??????

- Да Дефне, заминавам за...за...за Италия например... Една година няма да ме има...да си събера мислите и да дам оценка на това, което ми се случи...

- Само толкова ли?

- ????... Ами.... Как да ти кажа, като ти нямам доверие.... А да и си събереш багажа, тъй като ще продам къщата и смятам в най скоро време да се разведем и тъй като брака не е консумиран и нямаме деца... нали нямаме... ще е лесно, очаквай обаждане от адвоката ми ... и не ме питай какво ще правя там...не , че те интересува, но смятам да се запозная с някоя и друга бамбина, да пия лимончело, да скитам из римските сокаци с безделниците от студентските ми години и да, няма да изоставя културата, ще рисувам ... най много с два цвята, че след толкова разходки на чист въздух само толкова, ще различавам... И ще ям ябълки,за да не изоставям и от здравословния си начин на живот... и като дойде Синан да ме прибере, ще видиш един нов Йомер- по красив и талантлив и дано да е без дамски буби... И Дефне, този сок няма да го изпия... Йомер изчезва....

Тряс....

Тишина, от онази в която можеш да почувстваш плътността на въздуха и една въздишка на облекчение...

'' Вай бе, каза и тръгна....и как само трясна вратата...изместих се до другия край на дивана... И сега какво? Новопоявилата се г-жа Ипликчи спира да съществува...Голяма работа...И какво като замине....ще покаже какъв голям мъж е на бамбините... Тези пък кои са? Трябва да попитам Нихан, че тя знае всичко, нали чете много гугъл... Ами баба? Ох, там ще е трудно.... Как да и кажа истината.... тц, шест месеца ще се правя на многострадална, ще съм тъжна, пък и малко ще трябва да се повталя, че то покрай сърмите и спагетите на Йомер качих няколко килограма... Пък после мога да си намеря някоя по доходна работа.... Ще питам Синан бей, но по късно....сега ще си страдам...И какъв е нагъл...Брака не бил консумирам...Ами преди това бе, Йомер бей, какво правихме компот от ябълки или сладко варихме....Амсалак Дефне, ако беше забременяла тогава, сега нямаше да бяга от теб като корабокрушенец от канибали... И що не надубчих онзи презерватив...Защо? .... Къде толкова ум в мен....и багажа си да събера, че аз тук нямам нищо освен четка за зъби.... Хайде скъпа, съвземи се и бат'Шукрю да те закара у дома, да се правиш на многострадална, че баба да не ми нарежда на главата... Ох , и от Исо трябва да скрия всичко остро, че ако догони Йомер, ще трябва после по учебник по анатомия да го събират... И защо Йомер си помисли, че този сок е за него? Аз за себе си го налях, че имам киселини в стомаха и един неприятен вкус в устата...Дали някой зъб не ми се е развалил?.... Е Мавиш, бай...Ще се видим след една година в новия дом на Йомер бей... Пък и кой каза на господин любимия, че това ще е края.... Края ще дойде когато кажа аз, а не Мерич ханъм... И как стяга тази рокля и ме сърби....

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 19:33 от Slawena

# 472
Да се надяваме наистина, че фрага нещо ще ни подскаже, но защо ли ми се струва, че пред Нериман ще стои не леката задача да събере Йомер и Дефне. Дядото е основния кукловод в целия сериал, раздава картите, разбърква ги, играе без правила и без да му пука от никого. Има пари и си играе с Нериман и уж променилия се Неджми както си иска. Какво ли не правят хората за пари!
Сега Неро сигурно ще трябва да извади Памирико от играта, да го неутрализира, да сложи каишка на верното куче Памир. Обаче този път ми се струва, че играта ще е Нериман срещу Нериман. Май наистина се прецака Неро, защото нито Памир ще се откаже от мръсните си номера, нито Дефне може да бъде шантажирана с пари.
Дали обаче Мерич мисли така? Остава Дафинка пак да почне да лъже и маже и да се поддаде на шантаж и мисля, че наградата за провален филм им е в кърпа вързана.

# 473
Цитат
И какъв е нагъл...Брака не бил консумирам...Ами преди това бе, Йомер бей, какво правихме компот от ябълки или сладко варихме....Амсалак Дефне, ако беше забременяла тогава, сега нямаше да бяга от теб като корабокрушенец от канибали... И що не надубчих онзи презерватив...Защо? .... Къде толкова ум в мен...

Славена,  Heart Eyes страхотно допълнение към сценария! bouquet

Толкова интересна част икономисаха! Mr. Green

Злати, мисля, че Нериман не може да застави Памир да играе по нейната свирка! Той доста пъти вече я слага на място й и тя в последната сцена подви опашка пред него!
Памир е класи над нея и чете мислите й като отворена книга! Crossing Arms

# 474
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Славена жестока си джанъм  Peace Party Party

# 475
# 476
  • Враца
Скрит текст:

Йомко потен - присъствал е на раждането... hahaha hahaha

►Kiralık Aşk aktörler | muhteşem sesi ◄

https://youtu.be/y_BsjgUE-FQ  
Сутринта стана дума как постигат погледите, целувките. Рускините са го обяснили подробно... Joy Joy

Скрит текст:
Евгения Фатихова
Прозвучал "мотор!" и Омер резким, но нежным движением схватил Дефне за талию и прижал к стене, ее рука ласково скользнула по его мускулам, Барыш буквально ощущал жар от прикосновений ее нежных ручек. Затем он со страстью, с пламенем в глазах посмотрел на нее и жадно впился губами в ее алые губки. Дефне ответила на поцелуй моментально, ее рука скользнула вверх к шее Омерки и тоненькие ручки нежно обвили его шею, теперь уже мурашки бегали по обоим. У Эльчин перехватило дыхание, сердце бешено колотилось. И тут....
- Стоп! - Прокричал Метин , - Эльчин за шею Барыша не хватай, в камеру не видны ваши лица.
Раскрасневшаяся Эля промямлила "угу" и Метин опять скомандовал:
-Мотор!
Барыш, и без того затуманенным взглядом, вновь посмотрел на Эльчин, она опять нежно улыбалась ему с легким румянцем на щеках и вновь пошли в ход руки Барыша: волосы... шея... талия... стена... ласковые руки Эльчин на его руке... и вновь страстный поцелуй, на этот раз Эльчин была более раскованной, она открывала свои алые губки и они тонули в губах Барыша, каждый ощущал тепло друг от друга и дыхание друг друга. Такое ощущение, что поцелуй длился вечно, они даже не слышали как режиссер прокричал "стоп, снято!" и продолжали свой страстный поцелуй, вокруг них все горело. Левая рука Омера (которую кстати было не видно в камеру!) утонула в волосах Эльчин, а затем нежно спустилась вниз по спине... Футболка Эльчин была очень тонкая и ощущение было такое, что он гладит ее по самой коже, она же в свою очередь сжимала своими хрупкими пальчиками его мускулистые руки, отчего Барыш возбуждался еще больше... У них было ощущение, что вокруг никого нет.
Режиссер еще пару раз попытался дать понять, что съемки окончены, но наши голубки его уже не слышали... Тогда один из осветителей буквально растащил их друг от друга.
Эльчин и Барыш, поняв что случилось, смутились. Барыш промолвил:
- Эль, у тебя тоже уши заложило? От шума с улицы наверно...
- Да, да, шумно очень было, - подхватила Эльчин.
- Ну так что, господин режиссер, мы значит свободны? - С небольшой надеждой на продолжение спросил Барыш.
- Да, да, отсняли достаточно, есть из чего выбирать. Молодцы, детки, - ответил Метин, - все свободны!

Бар обернулся к Эльчин, которая еще казалось не совсем пришла в себя:
- Эльчо, тебя подбросить до дома? А то съемки затянулись...
- А, нет-нет, спасибо, Бар, я на машине. К тому же мне еще переодеться надо. Ай, Юнус меня убьет, я ужасно опоздала!
- Ладно-ладно, ничего он не сделает - это же работа... - С едва скрываемой неприязнью сказал Барыш.
- Ну все, я побежала переодеваться, - Эльчин сделала пару шагов вперед в сторону гримерки, а Барыш как раз двинулся в противоположную сторону (в туалет) и они столкнулись друг с другом, руки Эльчин уперлись в грудь Барыша, он моментально вспомнил ее нежные прикосновения во время поцелуя и чтобы не натворить глупостей чуть отстранился от нее, пропуская ее вперед.

Зайдя в туалет, Барыш ополоснул лицо холодной водой и похлопал себя по щекам:
- Бар, приди уже в себя, что с тобой происходит! У тебя есть девушка и у нее...тоже есть парень... Так нельзя, похоже я схожу с ума..
2 авг 2016 в 23:3565
hahaha hahaha hahaha  Разбират му рускините   hahaha

Добър вечер, момичета! Малко по-различен превод на озета
ОЗЕТ К 58 СЕРИИ
Все закончилось? Или Омер как всегда справится со всем что с ним случилось? Зацепка которая вдруг пришла в голову Омера, полностью изменит ход событий. Сможет ли Омер Ипликчи уладив все свои дела, вновь заполучить второй шанс. Это мы увидим все вместе.
Пришло время расплаты. Они остались наедине, и нет места куда сбежать. Отсюда должно выйти какое-либо решение. Говоря о том что же сейчас случится, Дефне в такой момент со всей своей смелостью, предстаёт перед Омерем, что оставит и Омера и нас с перехватившим дыханием
В треугольнике Памир, Дефне и Омер, обстановка накаляется. Памир объявил войну и вооружился. На что же интересно пойдет Памир продолжающий свои планы, чтобы Дефне не досталась Омеру.
Чего только не делает Корай чтобы помириться с Омером и присоединиться к семье Пассьёниса. Какого же будет решение Омера по отношению к Кораю.Все готово, осталось только сделать первый шаг.Но Синан и Седа продолжают играть в прятки. Кто же сделает этот первый шаг? Исо обижен, Исо искалечен. Но он проснулся ото сна. Уже знает правду. Проблемы между Джевдетом и Айшегуль принимают такие обороты что в события вынуждена вмешаться вся улица.Эти поражающие события, толкают Исо прямо в середину огня. Что будет делать Исо которы узнал о замужестве Айшегуль.
И Хулюси наконец узнал о возвращении Омера. Хулюси который завещал своё состояние Дефне, пришел к Нериман и Неджми с новым заданием. Нериман Ипликчи с новым заданием и новыми планами.
"Зацепката " в главата на Йомер е ясна - предполагам ще се сети за рисунката на масата  Naughty

Дафинка ще е смела, та чак ще сащиса Йомер  Rolling Eyes Mr. Green  И е време вече в тази серия да разбере от кого е подарък книгата.  Naughty  Памир вече го изяснихме по преди в темата.
А Нериман да не се насочи да "шантажира" Йомер по някакъв начин, какъвто е замотан и не в час от несподелена любов  Mr. Green - почти съм убедена във възможностите й щом въпроса опира до пари  ooooh!

.... което Мерич не разказа, Шенол не показа, Йомер не каза.... Дефне сама на себе си го ...
Скрит текст:
Няколко часа след сватбената церемония... И каква само церемония, всичко до последния детайл изпипано, перфектна организация, гостите весели и красиви, тостове кой от кой по красиви и младоженците- Тя все едно, че обелен лимон е заседнал на гърлото и и всеки момент ще се разплаче от киселия му вкус и страх в очите да не да се задави ако реши да преглътне, Той все едно, че е в транс, гледа в една точка незнайно къде разположена в пространството и реагира на всеки поздрав с реакцията напушен с гъби ескимос -леко лирическо отклонение от автора...

Дом Ипликчи, Дефне с чаша зеленчуков зелен сок
 в ръка и все още със сватбената рокля стои в края на дивана и следи всяко движение на Йомер, който започва да крачи все по силно из хола и да диша учестено, а погледа му може всеки момент да запали угасената камина... Тишината е подтискаща и :

- Дефне, как можа!!! На мен, на Йомер Ипликчи да погодиш такъв номер! Да се съюзиш с ненормалната ми леля... и да и се водиш по глупавия и акъл... план да ме женят? Ами хубаво ме оженихте.... и сега какво?

Дефне леко си повдига чашата със сока и тя увисва във въздуха, възпряна от поредния вик на Йомер:

- Тая няма да я бъде.... Аз заминавам...

- ??????

- Да Дефне, заминавам за...за...за Италия например... Една година няма да ме има...да си събера мислите и да дам оценка на това, което ми се случи...

- Само толкова ли?

- ????... Ами.... Как да ти кажа, като ти нямам доверие.... А да и си събереш багажа, тъй като ще продам къщата и смятам в най скоро време да се разведем и тъй като брака не е консумиран и нямаме деца... нали нямаме... ще е лесно, очаквай обаждане от адвоката ми ... и не ме питай какво ще правя там...не , че те интересува, но смятам да се запозная с някоя и друга бамбина, да пия лимончело, да скитам из римските сокаци с безделниците от студентските ми години и да, няма да изоставя културата, ще рисувам ... най много с два цвята, че след толкова разходки на чист въздух само толкова, ще различавам... И ще ям ябълки,за да не изоставям и от здравословния си начин на живот... и като дойде Синан да ме прибере, ще видиш един нов Йомер- по красив и талантлив и дано да е без дамски буби... И Дефне, този сок няма да го изпия... Йомер изчезва....

Тряс....

Тишина, от онази в която можеш да почувстваш плътността на въздуха и една въздишка на облекчение...

'' Вай бе, каза и тръгна....и как само трясна вратата...изместих се до другия край на дивана... И сега какво? Новопоявилата се г-жа Ипликчи спира да съществува...Голяма работа...И какво като замине....ще покаже какъв голям мъж е на бамбините... Тези пък кои са? Трябва да попитам Нихан, че тя знае всичко, нали чете много гугъл... Ами баба? Ох, там ще е трудно.... Как да и кажа истината.... тц, шест месеца ще се правя на многострадална, ще съм тъжна, пък и малко ще трябва да се повталя, че то покрай сърмите и спагетите на Йомер качих няколко килограма... Пък после мога да си намеря някоя по доходна работа.... Ще питам Синан бей, но по късно....сега ще си страдам...И какъв е нагъл...Брака не бил консумирам...Ами преди това бе, Йомер бей, какво правихме компот от ябълки или сладко варихме....Амсалак Дефне, ако беше забременяла тогава, сега нямаше да бяга от теб като корабокрушенец от канибали... И що не надубчих онзи презерватив...Защо? .... Къде толкова ум в мен....и багажа си да събера, че аз тук нямам нищо освен четка за зъби.... Хайде скъпа, съвземи се и бат'Шукрю да те закара у дома, да се правиш на многострадална, че баба да не ми нарежда на главата... Ох , и от Исо трябва да скрия всичко остро, че ако догони Йомер, ще трябва после по учебник по анатомия да го събират... И защо Йомер си помисли, че този сок е за него? Аз за себе си го налях, че имам киселини в стомаха и един неприятен вкус в устата...Дали някой зъб не ми се е развалил?.... Е Мавиш, бай...Ще се видим след една година в новия дом на Йомер бей... Пък и кой каза на господин любимия, че това ще е края.... Края ще дойде когато кажа аз, а не Мерич ханъм... И как стяга тази рокля и ме сърби....
 Joy Joy Joy
Славена,  bouquet bouquet

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 20:06 от mama_an_ji

# 477

Shocked Shocked Shocked

#new от фрагменщика
Подпись: #ФрагментИдет

Какво ли ни очаква след тази снимка Thinking

# 478

Shocked Shocked Shocked

#new от фрагменщика
Подпись: #ФрагментИдет

Какво ли ни очаква след тази снимка Thinking

Шок, шок, шок!

Потвърждение на версията на рускините! Joy Joy

https://twitter.com/msevimli112/status/790962648447868928

# 479
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Това шопче снощи го раднищиха в другата тема  Joy Joy Joy Joy Joy големи теории на вероятностите развиха момичетата там  hahaha hahaha

Айй да помрънкам  Mr. Green Mr. Green

Фрагман нерде  newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт