Певиците нямат отношение към текстовете - пишат ги текстописци. Песните също доста често не си избират сами - какво ще пее решава Продуцентът
- и няма не искам, не ми харесва - записва и тръгва по клубовете, ако не иска да остане на улицата. Те са просто месо - наемни работнички - отговорността и вината за това, което представляват и продават е тяхна в много по-малка степен, отколкото е прието да се мисли. Затова повечето са доведени от малки и забутани провинциални селца и градчета, където перспективите за бъдещото са скромни или никакви ... Кати - тръпката на Ути е от Брезник (тя пък колко е тъпааа - Емануела е като Айнщайн, ако ги сравним) ... както и да е - мисълта ми беше, че търсенето определя предлагането. Докато има мутри, ще има и подобни "жанрове" в ... "изкуството" за съжаление. Просто тези кръстоносни походи, които водят някои като Лара и Ути, не срещу босовете в чалгата, а срещу чалгаджийките са смешни и абсурдни- не ти харесва - не слушай, не гледай и толкова... или ходи се разправяй с Пайнера или Касъмов - кво ѝ се дръвчиш на Емануела, дето е 40 кила и си седнал да ѝ обясняваш каква е отрепка? Върви в Несебър лятото да скачаш на Митьо Очите тогава...егати интелектуалния отпадък са такива. Не слушам чалга - слушам Майлс Дейвис.
Загубена кауза. Трябва да тръгнат срещу половината народ, който слуша чалга
Като си спомня, че негодувах срещу музиката на Преслава
То се оказа, че има и по-кофти чалга.Но като изключим чалгата лошо впечатление не ми е направила, но все пак гледам с доста превъртания, та може и нещо да съм изпуснала.