VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 488
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 200
От ФБ:

Биг Брадър, тук се вижда, че всички обичаме Миглена и всички ненавиждаме Ирина, да не стане грешка при есемесите накрая?

Joy
Joy Joy Joy

Споко...Миглена не е номинирана

# 1 201
  • Ямбол
И как мислиш, че му е извивал ръцете?

Освен това, всеки пост може да се редактира, а не да се пускат последователни.

# 1 202
Лиляно, искам да те видя в Брадъра. Честно.

# 1 203
  • Ямбол
Гледай ме, образът на Миглена е почти като моя.

# 1 204
# 1 205

Сакън...нИдей

Заблудена е Лилито, че се доближава до образа на Меги

А как са му извивали ръцете на Явор, може да каже само той Mr. Green Питай го, Лиляна!

# 1 206
О, да, самата съвършеност на възпитание. Много е възпитано да се правиш, че не си чула, че не се пуши вътре.

Лилянке, а смири се и ти- от години си все на опаки, но не е никак оригинално(чета темата от години, въпреки че не пишех),а менторския ти тон пък хич. Щото в тази къща сал една Емануела пуши вътре- всеки си прави каквото ще, ама опре ли до ножа Емануела е на прицел.

# 1 207
  • Ямбол
О, да, самата съвършеност на възпитание. Много е възпитано да се правиш, че не си чула, че не се пуши вътре.

Лилянке, а смири се и ти- от години си все на опаки, но не е никак оригинално(чета темата от години, въпреки че не пишех),а менторския ти тон пък хич. Щото в тази къща сал една Емануела пуши вътре- всеки си прави каквото ще, ама опре ли до ножа Емануела е на прицел.
Ти коментираш Емануела, като я изкарваш възпитана. Възпитаните хора не правят неприятни неща, само защото другите ги правят, а изобщо не ги правят, защото са възпитани.
Аз коментирам мненията, ти защо реши да коментираш мен?

...
А как са му извивали ръцете на Явор, може да каже само той Mr. Green Питай го, Лиляна!
Напротив, ти твърдиш, че ти е ясно:
...как ББ му извива ръцете, което ни е ясно на всички.
а аз те питам какво ти е ясно.

# 1 208
Стана ми смешно тази вечер, как по време на мисията Миглена каза на Емануела - "Роро като почне да мисли, става лошо." Mr. Green
Казваш да направят едно предаване Big Mamma с най-известните потребители от форума. Mr. Green

# 1 209

Ти коментираш Емануела, като я изкарваш възпитана. Възпитаните хора не правят неприятни неща, само защото другите ги правят, а изобщо не ги правят, защото са възпитани.
Аз коментирам мненията, ти защо реши да коментираш мен?

Аман от тази Емануела бе, всички ли откачиха- целият свят на ВИП-а и простосмъртни се върти около нея. Не коментирам теб, като личност- не те познавам, но това непрекъснато противопоставяне не ОК Peace

# 1 210
Явно той е спрял да пие и тя е започнала.

Той като я е видял, тя по колко много пие, е решил да спре.
То не може и двамата да са пияници - четири деца гледат, от триутробната ламя.

# 1 211
Определена Глория има психологични проблеми; Миглена застанала между нея и любовта и #Crazyалкохола не прощава, а от опрделенението за "дама", горкото момиче е на светлинни години.

Интересно ми е защо Миглена, трябваше да избере мисишта, при условие, че Роро и Глория избраха да играят за себе си.
Каква ли не я нарекоха...

# 1 212
  • Испания
Материалът е от 2009 г. Не вярвам кой знае колко да са се променили клаузите.

Биг Брадър - реалити или 10 години робство

http://www.marica.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%B3-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B4 … %BE-news4002.html

# 1 213
От ФБ:

Биг Брадър, тук се вижда, че всички обичаме Миглена и всички ненавиждаме Ирина, да не стане грешка при есемесите накрая?

Joy

хахахах, само така!  Laughing Laughing Тонът на поста ме убива

# 1 214
Във Фейсбук страницата на ВБ са изтрити всички постове и снимки след излизането на Явор - или само на мен ми излиза така?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт