VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 102
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 965
Ирина вече започва да се пропуква, говори откровени глупости. Дано не си тръгне, тепърва ще става забавна.

# 1 966
Ирина вече започва да се пропуква, говори откровени глупости. Дано не си тръгне, тепърва ще става забавна.

Да, интересно става, но трябва и Лара да оставят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 967
  • София
За мен Ирина е много неискрена. И накрая винаги казва: Ако кажете, ще го направя..... Mr. Green Не ми е приятна!

# 1 968
Ирина как манипулира глупавата Лара, не е истина. Тя, видиш ли, си отстоявала мнението, а Лара се притеснила от останалите. Нали не е силна като Ирина. hahaha Ирина е толкова жалка, но съм сигурна, че и по-жалка може да стане.
Тя и Миглена си отстояваше мнението и беше силна, ама трябвало да мисли за къщата...

# 1 969
  • София
Започна разцепление....охлаждане на отношенията дори и между най-добрите отношения.......

# 1 970
Нито беше това, което ни обещаваха, че ще видим, нито, каквото очаквахме...скандал нямаше. Видяхме безхарактерната кака Лара и обсебващата Ирина
Все по-тъпи епизоди  Peace

# 1 971
  • София
Нито беше това, което ни обещаваха, че ще видим, нито, каквото очаквахме...скандал нямаше. Видяхме безхарактерната кака Лара и обсебващата Ирина
Все по-тъпи епизоди  Peace

Е, сега и ти! Нали рекламата не само продава, но в случая и привлича зрители. А Нов аТв си мисли, че е най-гледаемата ТВ.

# 1 972
Без да съм гледала, смятам че точно този епизод е показал същността на туй чудо, хубаво е хората да я разберат каква е.

# 1 973
Ирина всъщност е толкова елементарна.
Не знам колко по-елементарен от нея трябва да си, за да й се вържеш на акъла и приказките.
Ванка, Ванкаааа - гледаш ли? Ама да беше гледал овреме!

# 1 974
А, ще се замисли или срине..., даже мога да предположа въведението за новата ѝ изява, естествено аранжирано с подходящ хипнотичен тон:
 - Колко лесно е  да лепим етикети, колко далновидни сме седейки в уютните си домове да съдим непознати хора и вселени. Аз самата го правя, защото не съм безгрешна - нормална жена съм със своите тревоги, спадове и надежда за върхове. Мразете ме заради това, но и ме обичайте, защото аз съм -  вие. Мога да  съм уморена, може   липсващо копче да ме изкара от равновесие, мога да съм тъжна, мога и да скрия тъгата си. Но и мога да  съм щастлива от усмивката на току-що родено цвете в градинката ми, чашата вино след морна гоненица с ежедневието. Да, мога!  Искам да помогна и други да развият това умение, затова, приятели - елате с мен в новото ни пътешествие, предаване  за вас и мен - "Щастлива, въпреки другите" Очаквам ви, мили приятели!
Оуу, това е много добро!  Laughing bouquet

Екстра беше епизодът! Тази седмица нямам никакви оплаквания. Grinning

# 1 975
  • София
Рени иска да разбере как вървят нещата в старата ѝ фирма и подпитва за разни колежки, но говорят закодирано и за човек като мен (и като Жана, защото и тя беше неразбрала през целия разговор), на когото много не са му ясни, е трудно да се разбере. Но за сватбата на Джена и аз съм чувала:
https://www.vbox7.com/play:3056d8db0f
Емануела е стрикно предупредена да не обсъжда колежки, никой не знаела и никой не познавала, а някаква, вероятно прима, дори не я била виждала на живо.

Жана бързо забрави, че стана част от другия отбор и па Миглена се грижи за нея:
https://www.vbox7.com/play:5000513616

# 1 976
  • Испания
 Joy И във ФБ не жалят Тенчева.

hahaha

# 1 977
И тази жена има двама сина. Живот и здраве ще стане свекърва. МалИ...
Ти остави двата ѝ сина, но аз ако съм на мястото на Вихра ще издействам ограничителна заповед Ирини да не доближава Ава на по-малко от сто метра....
Абсолютно! Става дума за дете, кой знае с какво му пълни главата и какви манипулации прилага, под кравешкото одобрение на Иванушка...
А за синовете, не го мислете. Съдбата си знае работата. Убедена съм, че поне една от двете снахи, ще е копие на Ирина, и каквито и манипулации да прилага "най-добрата майка", ще се е появило по-свежо и хитро нейно копие. Е, тогава може и да прогледне...

# 1 978
Не жалят вика. Joy

# 1 979
За какво трябваше да се пробват с Миглена с кучешкия костюм, като Лара  пезпроблемно  е вече облечена в него! Скандал било, глупости, само гък каза каката и биг Бос/Ирина/ ѝ кръцна опашлето.  Само дето,Като каза  smileys,  секирата беше  чувството на вина. Това го правят и децата де, ама когато не деца се възползват от  този механизъм е гадно , а в случая с Ирина си е направо психопатско. Тя дори се  разхълца ридаещо - леле - за дял формат не видях да прояви толкова чувство. Имах родител с такова поведение и нямам все още мехлем за раните си, та затова сигурно съм толкова  пристрастно- погнусена от Иринито... И все пак не искам да си ходи още, ще ми се да се  допокаже повече.

Общи условия

Активация на акаунт