VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 085
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 995
  • sofia
Мисля, че проблема на кака Лара е, че е конформистка. Не е толкова лоша, колкото страхлива.

# 1 996
  • Испания
Цялата работа е "Бау!".

Сетих се на кого ми прилича Тенчева. На Виолета Захариева - героинята на Йоана Буковска от "Откраднат живот".

# 1 997
Мисля, че проблема на кака Лара е, че е комформистка. Не е толкова лоша, колкото страхлива.
Проблемът на Лара е, че е безработна....

# 1 998
Тази жена е толкова елементарна  ooooh!
Колкото и да се пъне, тя е една голяма нула, едно зеро (кой го беше казал това?).
Нешка Робева във Vip Dance, за Сашка Васева.  Laughing

Ох, благодаря ти, колко се мъчих да се сетя   Hug

# 1 999
  • sofia
Мисля, че проблема на кака Лара е, че е комформистка. Не е толкова лоша, колкото страхлива.
Проблемът на Лара е, че е безработна....

И това също! hahaha

# 2 000
Тенчева няма толкова акъл, че да се сравнява с Миглена. Нея просто я хвана шубе, че ще остане без багаж. Вижте ѝ само погледа, а за глупавите оправдания ("има достатъчно желаещи, ако нямаше, щях да въртя и аз") нямам думи. А какъв поглед извади, когато Лара стана... Confused И накрая не изневери на себе си. Не, "аз не искам", а "ако вие кажете". Тя е от хората, които не виждат по-далече от носа си. За нея Миглена е егоистка, която не мисли за другите, а тя просто си отстоява мнението. И съм сигурна, че мисли така, както и че смята себе си за права.
Сега искам да видя другите паленца как ще се държат с нея. На Миглена бяха смъртно обидени, а на жалката утроба дали ще кажат каква е всъщност?

# 2 001
Тя никога не взима решение крепящо се на 'аз', винаги се крие за ние, нас, нашето общество, блаблабла...

# 2 002
Дара, ти пък как не разбра, че Миглена е егоистка и за това отказва мисии, Ирина е алтруист и  също отказва, ама за благото на другите. Как   не правиш  разлика между  мишкуване и жертвоготовност, не те е срам, разочароваш ме Crossing Arms /тук вече хлипам в тоалетната/

# 2 003

Какъв парфюм и подариха, че не успях да видя?

Този

Скрит текст:

Доколкото дочух, Good Girl Gone Bad. Мисля, че е този

# 2 004

Знам, че стотици пъти в този форум е казвано:- Ужас; простотия; това е най-тъпия Биг или Вип Брадър;
нищо ново; излагация.
Мили хора, тази вечер за първи път изпитах ИСТИНСКО отвращение от хората, които ни представят за елит. Какво е Дъно? newsm78 и колко може да дълбаеш за да го достигнеш? newsm78- Отговорът явно е многозначен и обвързан с нечии болни амбиции и безпощаден рейтинг, но пък няма нищо общо с човечност и правдивост. Какво се случва с нас- не знам, но изявени ОТРЕПКИ като Ирина, Лара и страдащата Деси Цонева си веят вип- байряка от екрана. Първата не се посвени да използва мъртвите си близки за рейтинг в глупав театър, Втората  си плю на авторитета и физиономията в името на псевдо приятелството и надеждата за огризки от Продуцентшата, Третата кукувица се чуди- как ще отиде на ски в Банско, щото ще й напомня за тате, но с лекота се грижи за  храната и чуждата мъка (Надя). Може и да съм пристрастна- не знам, но си мисля че има общочовешки норми и граници, които не бива да се прекрачват.

Брадъре, голЕм си знам, за втори път те моля днес (спести ни този упадък) знам че всичко виждаш и четеш БГ МАМА. Praynig

# 2 005
  • Ямбол
Според мен Иринии се направи на интересна, за да не остане по-назад от Миглена, която отказа мисията, не й дреме чак толкова за парцалите
Точно това беше основната ѝ мислъл. Видя, че е печеливш ход и се опита да подражава, но не ѝ се получи, защото няма топките на Миглена.

# 2 006
Не съм гледала епизода, но не бих се учудила ако Света Ирина е отказала колелото уж мислейки за общото благо, да има поне тя багаж, че да помага на другите с необходимото Joy Лара се превърна в тотална подметка на Утробата, пълна излагация ooooh!

# 2 007
Цялата работа е "Бау!".

Сетих се на кого ми прилича Тенчева. На Виолета Захариева - героинята на Йоана Буковска от "Откраднат живот".
Ами, ами, много я издигна. Захариева може да е гадна, но не е елементарна. В тази ситуация, тя щеше да каже: "не виждам смисъл ние да се жертваме, само защото Миглена отказа да изпълни мисията и за пореден път се прояви като егоист. Наистина ни е малък бюджета, но нека това тежи на съвестта на Миглена" и т.н., и т.н. А тя: "ми то и без това има много желаещи", разбирай балъци, нека си въртят те. Пък аз ще ям френски кроасани за тяхна сметка. Не ѝ се удава висшата манипулация на Иринка, то си трЕбе и акъл.

# 2 008
Не съм гледала епизода, но не бих се учудила ако Света Ирина е отказала колелото уж мислейки за общото благо, да има поне тя багаж, че да помага на другите с необходимото Joy

Със сигурност е мислила за другите -още утре ще тупне  завеските си от швейцарска дантела, да облекчи интимния свят на Кака Лили, професионален нож от висококачествена стомана на Глото и  дражета "еко-дрисък" на Миглена. За всичко е помислила, милата тя Sunglasses

# 2 009
Не съм гледала епизода, но не бих се учудила ако Света Ирина е отказала колелото уж мислейки за общото благо, да има поне тя багаж, че да помага на другите с необходимото Joy Лара се превърна в тотална подметка на Утробата, пълна излагация ooooh!

Тя се опита да мине с този номер. Цитирам: "поне един трябва да има дрехи и гримове", при все че вече беше ясно, че няколко човека си имат багаж, тъй като спечелиха 50 лв за къщата.

Общи условия

Активация на акаунт