VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 046
  • 3 206
  •   2
Отговори
# 2 025
Мари, чудя ти се на коментарите за Ирина....
Няма да си пия кафето с нея, но е страшно толкова хора да се надпреварват да те замерят с камъни. Самохвалка, хубавица, намерила си е пътя, за всеки има място под слънцето. Като повтаряме колко е лоша, ние по- добри ли ставаме?

# 2 026
  • Ямбол
А на теб важно ли ти е какви са мотивите на потребителите да коментират по темата?

# 2 027
Видно е що за човек е, светлината в която иска да се представи и напъните, които прави за да се изкара на чужд гръб при това "най-най" се сринаха скорострелно.
Съгласна съм с Лиляна , проблем с нея никой няма.
Такъв човек ни бих допуснала в обкръщението си.
Уважавам чуждото мнение, но коментарите ти за нея ми направиха впечатление.

# 2 028
  • Бургас
Заглавието е: "Голям скандал с напускането на Ирина Тенчева от Вип Брадър", но не очаквайте да отговори на съдържанието.

http://www.zajenata.bg/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC-%D1%81%D0% … 80-news74142.html

# 2 029
Няма да си пия кафето с нея, но е страшно толкова хора да се надпреварват да те замерят с камъни. Самохвалка, хубавица, намерила си е пътя, за всеки има място под слънцето. Като повтаряме колко е лоша, ние по- добри ли ставаме?

А ти по- добра ли ставаш? И защо пишеш в множествено число?

# 2 030
Мари задава интересен въпрос, аз нямам обяснение. факт е, че когато не харесвам някого, просто го игнорирам, а Ирина ме дразни много и продължавам да я обсъждам и гледам, даже днес прочетох интервюто с волованите. Въпреки всичките и неприятни качества (фалш, лицемерие, досада, менторство, манипулативност, постедственост, претенция и т.н), не е престъпник, корумпиран политик, или мъчител на животни. Не и завиждам, защото според мен тя живее в огромно напрежение, което сама си създава, а и никога не съм имала амбиции или илюзии за перфектна домакиня. така че зависистта отпада. Наистина не знам защо тя провокира толкова раздразнение.

# 2 031

Може и да си го пиеш, от къде да знаем Whistling

Всеки си казва мнението за нея. Ти пък кажи кое нейно качество ти харесва, за да опровергаеш мненията за нея тук...

# 2 032
  • София
От сега дадоха промото за утре."Великият скандал" между Лара и Ирина продължава.  Laughing

# 2 033

А ти по- добра ли ставаш? И защо пишеш в множествено число?
Нали сме форумна група, gerka, във ваше само число ли да го напиша?
Никой няма личен проблем с нея, освен Вихра, ясно е като бял ден. Но грозните написани думи остават, четат се, застигат и болят. Анонимно написано "тя е една кръгла нула" не прави от писателя цяло и ново лъскаво 5. Темата щеше да е темичка, ако не беше тая ненавист към Ирина.
Lucy in the sky, ако само знаеш колко се радвам, че един човек разбира! За бащата, дето си свари детето в Гърция, не се изписа толкова чудо.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 00:06 от Маpи

# 2 034
Стана ми жал за Лара. Всеки има право на избор, избрала е да играе и игра. И Ирина се нацупи. Предала я била. Защо трябва да мисли като Ирина? newsm78 Ирина не може ли сама да се опълчи на групата, а не да чака подкрепата на Лара? Миглена как може сама да си отстоява позицията. Смешна е Ирина. А Лара е безхарактерна за съжаление и Ирина я манипулира.   

# 2 035
Мари, сподели си мнението, не назидавай моля. Ти също използваше грозни думи, пък забележки не сме ти правили.

И на мен малко ми стана криво като си представих как ще седне и ще прочете думи като отрепка, идиотка, но всъщност тя това си пожела на влизане "Да потърси себе си". Ето, ако има желание може да се изправи пред част от истината за себе си и да се намери. Може и да израсне, да се смири, но много се съмнявам.
Както казва твоят любим Ути, щом 16 души мислят така, значи е така.

# 2 036
От цялата работа около Ирина,само Вихра се чувства супер Laughing

# 2 037
От цялата работа около Ирина,само Вихра се чувства супер Laughing
Не знам доколко може да е щастлива при положение, че бащата на детето ѝ е женен за тази гадина и тя трябва да пуска дъщеря си в тяхната къща. Thinking

# 2 038
Както казва твоят любим Ути, щом 16 души мислят така, значи е така.
А, тука ме хвана. И сигурно е така, Alcarin,  но е гадно да убием Ирина във форума, както агитките изтриха профила на Бенатова. На тяхното ниво сме в момента - развилняла се анонимна тълпа, която линчува. Слагам и себе си вътре, забележи. Имам грях към Емануела с обидите. Аз ще разчитам на това, че момичето не чете и няма да ме прочете. Просто от любов няма да й остане време. Иначе да е жива и здрава.

# 2 039
Странна работа, темата е за Биг брадър и за участниците в него.Какво, освен тях да коментираме и какво нечувано и невиждано има някой да печели приза за най-неприятен участник макар и това да е Ирина Тенчева.Даже е прецедент 99,9 % от зрителите да не могат да  понасят някого с това, което показва и излъчва.
За мен това е шоу за характери и поведение и който влиза вътре трябва да си е дал ясно сметка какво ще последва.
А за Ирина има какво да се каже и няма лошо то да се каже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт