VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 788
  • 3 206
  •   2
Отговори
# 2 775
  • София
Минчев е... да не казвам какво - забрави и той какъв резил беше!

# 2 776
  • Испания
Минчев е... да не казвам какво - забрави и той какъв резил беше!

Ама той не го вижда така. И него го друса мания за величие. Напушва ме смях, като го гледам как се пъне като див петел.  Joy

# 2 777
  • София
Нали и ние затова гледаме, как се излагат. Като да гледаш карикатура са, смях, смях.

# 2 778
Ирина поема голям риск, обаче.  Оттук нататък нещата за нея ще вървят надолу. Тя дразни в къщата, но досега си мълчат. Ако един и каже, че прекалява (примерно Ути или Михов), останалите ще го последват и ще сменят лагера. Всички видяхме снощи при бюджета Роро и Торнев какви са овце и Ути какъв авторитет е.

Грешка е и че е оставила Иван сам толкова дълго време. Зомбирането и хипнотизирането работи най-добре от 10 см и с гледане в очите. За цял месец, Иван и другите зомбита в живота и имат време да се отърсят от влиянието и да прогледнат. Рискува нищо да не е същото като се прибере. А и Иван е свеж и умен, не мога да си представя, че харесва това, което вижда сега.

Много ми е интересно, нейните приятели и съпруг продуценти, които така добре познават и предаването, и нея, как са я оставили да влезе? Аз от първия момент (май го и написах) знам, че фалшът и няма да издържи дълго и ще се пропука. А те са професионалисти, постоянно се занимават с риалити, наистина ли са очаквали нещо различно?

Изобщо, щеше да е късмет за нея да си тръгне снощи.

# 2 779
  • София
Бе Ирина каква толкова козметика ползва- крали й били козметиката, не въртя колелото, щото "поне един човек в къщата да има козметика", това козметика, онова козметика... Иначе е много вълшебна и ич не е в плен на материалните неща. Naughty
Случайно или не Вихра е постнала "Приказка за стълбата" в блога си тези дни.

# 2 780
  • Испания
Казвам ви аз, че Глория не я слуша главата, ама никой не ми вярва. Всичко било театър: и ножа, и куклата в психиатрията. Всичко! Мнооооооого е удобно така.

И да знаете, че Ути ще спечели.  Joy

# 2 781
За нея (Ирина) щеше да е страшен късмет, ако въобще не беше влизала, ама уви. Според мен, Ирина или няма приятели или никой не смее да й каже истината в очите, такава каквато е, или тя самата не иска да я приеме и е отстранила всеки, който не е на нейната честота.
Аз такива хора като нея не ги разбирам, тя се е лишила от всякакви ориентири в живота си - някой, който да ти вкара отрезвителен шамар, ако се наложи- сигурно няма кой да й каже, дори и да си защипала полата в чорапогащника, от страх да не го обвини за предател...

# 2 782
Предаването което Торнев прави е пълна чалга. Скечовете са на нивото на Таралеж в гащите. Винаги съм се чудела кой държи този кич и бездарие толкова години на екран.

Кое му е предаването?

# 2 783
  • Испания
Предаването което Торнев прави е пълна чалга. Скечовете са на нивото на Таралеж в гащите. Винаги съм се чудела кой държи този кич и бездарие толкова години на екран.

Кое му е предаването?

Тук са писали, че е режисьор на "Шоуто на канала", но отдавна не е.  Naughty

https://www.24chasa.bg/Article/2428622

# 2 784
Някой спомена, че Жана е имала участие снощи и затова се е облякла така. Има ли някъде снимки от участието?

# 2 785
Вчера групата на псевдо интеУектУалците се опита да бУесне на гърба на Емануела!
Тя, милата много не им се даде, но щеше да е добре Рени и Меги да я подкрепиха !

От хора като Джоро ТорнЕв, Уцку, Глара и Урина ми се драйфа! #2gunfire

# 2 786
  • София
Казвам ви аз, че Глория не я слуша главата, ама никой не ми вярва. Всичко било театър: и ножа, и куклата в психиатрията. Всичко! Мнооооооого е удобно така.

И да знаете, че Ути ще спечели.  Joy

Вече на всяка простотия й казват първормънс.

# 2 787
И тук ли играе метлата?
Кое не е по темата? От телефона ми е трудно да връщам куп страници назад, предполагам, че трият писаното за урината. Тази не заслужава никакво внимание, дори и да е негативно. Смятам, че Лара е податлива на манипулации и Ирина се възползва или е прекалено тъпа, за да си мисли, че щом се държи за Ирина ще яде от хляба на опосума.
Четох ви по диагонал за Глото в събуди се.

# 2 788
Ирина е отвратителна, не мога да я понасям.  Sick Вчера просто стигна дъното. Отвратително държание, просташки език от "най-добрата майка", закрилница на къщата. Повдига ми се направо. Тя е зла, наистина зла!

Вече нямам думи за нея, каквото и да кажа ще е малко. Тъпото е, че най-вероятно до края на предаването няма да бъде номинирана втори път. Тя почна да се пропуква, когато беше номинирана. Сега отново ще се стегне и ще почне да се прави на бяла и добра. Не мога да разбера защо тези в къщата не я виждат каква е? newsm78 Зомбирани ли са, какво им е? newsm78 Аз при нея фалшът го виждам от километри. Все пак дано Миглена успее да я провокира и Ирина отново да блесне в цялата си "красива" същност.И да трият коментари, вече всички я разбраха що за стока е. Каквото сам човек си направи никой не може да му го направи. Ирина оре дъното вече. Просто много ми се иска другите да прогледнат и да я направят на две стотинки, много ще се изкефя. Simple Smile Laughing  

# 2 789
Аз не разбирам не им ли писна на българите да си измиват ръцете с чалгата за липсата на възпитание у децата им. За Бога, живеем в демократични времена, всеки може да слуша това, което му приляга. Писна ми да ги слушам тези псевдоинтелектуалци, които са прочели 10 класики и вече се имат за капацитети, които могат освен да размахват пръст, обиждат, и да се гордеят с малкото, което са постигнали. Защото да си само интелигентен не стига. Никой достоен човек не унижава по такъв грозен начин, достойните хора предават знания, те не потъпкват, за да се изкачат.

Общи условия

Активация на акаунт