Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 4

• 236 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Фасулец с мръФки в гювеча

и солената корона на Котка Heart Eyes

# 556
                               ДОБЪР ВЕЧЕР МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА

labrex - боб с мръвка в гювеч - една от любимите манджи у дома.  chef
polly - добър отчет  Hug вземам си кифличка със сирене
matze - закуската днес ще е от теб Rolling Eyes

Аз днес правих пача от свинско джоланче

# 557
направо станах разноглед  Joy
затова наминавам с една специална луканка - http://batimiti.blogspot.bg/2017/01/blog-post_13.html

# 558
Наредих се на сухото мезе  Mr. Green
Сем, идвам на чорбица  Heart Eyes  eat
Лабрекс, короната е страхотна, но точно този месец бих искала да си дръпна чиния от бобеца ти  Heart Eyes
Поли, повтарям се, но отчета ти е много вкусен Simple Smile  bouquet

У нас пилешки крилца "3 лъжици"  Mr. Green http://pep-4o.blogspot.bg/2014/11/3.html най-вкусните крилца

# 559

Батето, и аз станах разногледа Heart Eyes Crazy, с тез твоите луканки......добре че не съм трудна! Simple Smile chef bouquet
пеп-4о, сигурно сто пъти четох и гледах снимки на твоите "3 лъжици", срам и позор, още не съм ги пробвала. Ще трябва да наваксвам! Heart Eyes bouquet

# 560
залагай нещо пилешко, може и 2 х 3   Wink

И катми от мен Simple Smile Тези дни 3 пъти за два дни.  http://pep-4o.blogspot.bg/2017/01/blog-post_13.html

# 561
  • Варна/Лондон
Искам на ротационен принцип да ме осиновят Пепчо, Лабрекс, Тайна и зимната ваканция при Батето! Laughing
И другите много хубави работи показват, но в детството се връщам с вас! Д'Артанян и тримата мускетари на готварството. Heart Eyes

# 562
# 563
  • София
Искам на ротационен принцип да ме осиновят Пепчо, Лабрекс, Тайна и зимната ваканция при Батето! Laughing
И другите много хубави работи показват, но в детството се връщам с вас! Д'Артанян и тримата мускетари на готварството. Heart Eyes
Джеронимо, при мен с тези бутчета, крилца и пържоли ще ти стане байгън, както и на мен вече(последно бяха пилешка супа, печени крилца, бутчета с праз, пилешко филе в сладко кисел сос).Като видя ,че дъщерята пак носи пилешко и ми се  Sick.Добре,че на внука още не са му омръзнали, та ги яде. Пратих я за телешки опашки, исках една супичка да направя, тя ми донесе свински - варих, пекох, па ги дадох на кучетата.JoyНапоследък карам на печени филийки с лютеница и ми е най-вкусно.  Peace

# 564
  • Варна/Лондон
Байгън от ядене няма опасност да ми стане, хеле пък от това, което обичам да ям! Laughing
Вашите кулинарни произведения са всичко, което никога няма да ми омръзне на трапезата.
Извинявам се за спама, но отдавна исках да споделя колко много ви уважавам и обичам! Hug

# 565

ААА, да си имаме уважението - аз съм дала заявка преди теб Grinning Hug
НО нещо всички си мълчат  newsm78 #Crazy Joy

Днешната закуска - мъфини с кремообразна извара

измислена манджа - месо от сварено свинско джоланче и зеленчуци (малко кашава), но много вкусна и не остана

# 566
  • ВАРНА
 Рогчетата на pina   

Тирамису

# 567

Джеронимо, bouquet  Hug Аз от кое време мрънкам да ме осинови някой и никой мЪ нИ ще! Cry Ни пеп-4о, ни мегансчето, абе никой , никой......Пък как ми се иска самооо, ама много! Heart Eyes Simple Smile
Ето сега и иланг-иланг, направо обещавам, че всичко ще си изяждам, трошичка от рогче няма да остане, ни чинийка необлизана с тирамису! Heart Eyes  chef bouquet

Да не са само приказки, макаронци на фурна със сирене.

# 568
  • Варна
Привет и от мен...прекрасни кулинари и кулинарки...честитя ви новата 2017 с пожелание за много здраве и късмет за всички...да бъде винаги приятно,вкусно и уютно в домовете ви  Wine Glass
Вън е мрачно и студено...а тук винаги красиво и апетитно от всички  newsm51 newsm51
От мен една гъста пилешка супичка...ала Пепи,сандвичи,пилешко и кебап...и едни зелеви сърмички къкрят за утре

# 569
Триъгълни банички с ориз, веган кайма, червен лук, веган кашкавал и подправки. В комбинация със салата от тъмни зеленолистни, домати и балсамов оцет.

Веган гювеч със сурови домати и магданоз

Пудинг от бяла чия, накисната в пасирани пресни ягоди със сок от неподсладен черен касис. Гарнирана с веган маршмелоус.

"Голо суши": ориз с черен сусам в комбинация с водорасли, авокадо и веган кимчи.

Бяло мисо със зеленчуци (бок чой, моркови, репички, броколи, зелен лук), царевица, едамаме и зеленчукови дъмплингс.

Общи условия

Активация на акаунт