Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 4

• 236 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 600

megansg, може ли рецепта за прекрасните ти козуначени кифлички Praynig

# 601
  • Варна
И козунака и кифличките ги правих по рецептата на мах мама за козунак

...пълнежа е пожелание...аз сложих повечко захар отгоре и се препекоха повечко

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490691

# 602
малко домашни колбаси - последно производство - http://batimiti.blogspot.bg/2017/01/blog-post_19.html

# 603

Батето, дразни, дразни....... Heart Eyes chef bouquet
megansg, как изкушаваш с тия кифлички и козунак! Heart Eyes Направо се не траеш веч и Се нИ мЪ УсинУвяваш, докога да чакам! Simple Smile Поне като приемно семейство, вземи ме временно! Praynig Crazy bouquet chef

От кулинарните ми абонаменти, бързи бУлочки тип нашенски мързеливки, но с екстри Simple Smile

# 604
megansg, коя точно е рецептата, защото има за козунаци и за бързи козунаци!

# 605
  • USA
labrex, благодаря за рецептата за кексчето
SkyBlue - интересно предложение за пържоли - рецепКата моля  Heart Eyes
sem22- цяло свинско филе се нарязва на котлети, но не до края, намазват се обилно със зехтин, сол, пипер и подправки по избор. Оформяш в тавата като слънце и между пържолките слагаш кръгчета лук. Прави се нещо като марината от лимонов сок, соев сос, уорчестър и вино, полива се отгоре и се оставя да престои в хладилник за няколко часа, най-добре една нощ. Пече се на 180 градуса за около час.
choppi, може ли малко подробности за апетитното сладкишче Heart Eyes

От мен кашкавалки

виненки с локум и орехи

Скрит текст:

# 606
Кекс с червено вино

Кашкавалките са у-ни-кал- ни! Може ли рецептата! Окапах се!

# 607
SkyBlue, много апетитни кашкавалки, отдавна не съм правила за моите хора, ще трябва да поправя пропуска. Сладкиша е с подръчни материали - имах изрезки от готов блат, останаха ми от последната торта, която правих (ползвам ги , за да обличам с тях тортата отстрани). Белият крем е от течна , разбита сметана, маскарпоне, крема сирене и една-две лъжици кисело мляко, за по-кисел вкус. Заливката отгоре е от замразени горски плодове, купих ги от Лидл, сварих една част със захар, вода и ванилия, като сладко, докато се посгъсти малко. Сока използвах за напояване, а в останалата част сложих и половин желатин. Това е, вдъхновение ми беше киселата Йогурт торта на Буболинката.

# 608

megansg, много ти благодаря. bouquet

# 609
Преди време  от тази тема съм правила много лесни тиганички . Сещате ли се рецептата newsm78

# 610
Преди време  от тази тема съм правила много лесни тиганички . Сещате ли се рецептата newsm78

Ето рецептата на Пепчо, показвала ги е в темата.

http://pep-4o.blogspot.bg/2015/09/blog-post_13.html

# 611
Вчера ги правих пак Simple Smile

# 612
А може ли даже било нещо друго подобно на тиганички. Не се пържеха  в много олио сякаш newsm78

# 613
# 614
  • DE
И на мен ми свирна в стомаха като видях снимката на кашкавалките.
От мен:
Повити пилешки филета, запържено брюкселко зеле и картофи

Общи условия

Активация на акаунт