Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 94 976
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Дренки на компот против диария,голямо лекарство.

# 166
  • Sofia
Хареса ми рецептата за вино от дренки,но няма да се справя...май пак ще правя конфитюр. Имам още ден да помисля Thinking

# 167
Дренки на компот против диария,голямо лекарство.
Да, пазя два буркана.
Колко време се варят кестени?

# 168
  • Mediterraneo
С какво мога да заменя гриса в тази рецепта- http://svanya.blogspot.com.es/2015/11/blog-post_9.html?spref=fb?

# 169
  • София
Аз лично, просто бих го пропуснала.

# 170
Здравейте! Днес правих таханов хляб, но със слънчогледов тахан. Позеленя по краищата, а след това изцяло.
Случвало ли се е на някого?

# 171
Скрит текст:
Скрит текст:
Не помня дали съм ви питала за рецепта за много пухкав кекс.  Embarassed Но сега ви питам  Hug

Пухкав кекс с картофено нишесте

Белтъчени кексчета без набухвател

Рецепта за солен кекс със зеленчуци да ми препоръчате?
Благодаря!

Тези са ми любими:

Мъфини с чери доматчета

Мъфини с песто

Нямам в момента картофено нишесте, ще го направя с пшенично, ще стане предполагаам  Hug

# 172
Здравейте! Днес правих таханов хляб, но със слънчогледов тахан. Позеленя по краищата, а след това изцяло.
Случвало ли се е на някого?

Да, със слънчогледови семки ми се е случвало Peace

# 173
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Не помня дали съм ви питала за рецепта за много пухкав кекс.  Embarassed Но сега ви питам  Hug

Пухкав кекс с картофено нишесте

Белтъчени кексчета без набухвател

Благодаря!

Тези са ми любими:

Мъфини с чери доматчета

Мъфини с песто

Нямам в момента картофено нишесте, ще го направя с пшенично, ще стане предполагаам  Hug

Точно този кекс не съм го правила с друго нишесте, предполагам, че ще стане, но от картофеното се получава най-добра пухкавина. Ако се сдобиеш с такова пробвай. Освен това имай предвид, че съотношението картофено:царевично/пшенично нишесте е 1:2.  Peace

# 174
Благодаря много! Тъкмо се чудех какво да го правя, явно ще се яде.  Simple Smile

# 175
пеп-4o, а накрая на варенето ли се слага? Нямам опит с тях и затова питам.
.
На пакетите има упътване. Следваш го точно с времето, да не се превари пустиня-това е основния консервант.

# 176
Благодаря много! Тъкмо се чудех какво да го правя, явно ще се яде.  Simple Smile

О, да, приятен апетит chef, нищо им няма. Взаимодействие със сода или бакпулвер вероятно се е получила Peace

# 177
  • Плевен
Благодаря!

Вкусен и красив!
http://buonafurcettaivana.blogspot.bg/2016/07/blog-post_26.html

# 178
  • Бургас
Здравейте, нахлувам в темата с един въпрос. Според вас с какъв точно уред мога да меля ориз, елда и др. на брашно? Благодаря предварително за отговорите.

# 179
  • София
Ако този ти харесва ще ти пусна рецепта, ако не ти харесва търси друг вариант. Този е с много масло, 300 г и разни други добавки, но е лесен и се работи само с миксер. Това е Царски кейк.
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт