Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 94 586
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Мнения: 2 872
Галче, благодаря  Hug Намерих в друг сайт, че е 240 гр. и ми се видя много, затова реших да попитам и тук.

# 646
  • Мнения: 3 743
Галче, благодаря  Hug Намерих в друг сайт, че е 240 гр. и ми се видя много, затова реших да попитам и тук.

Какво точно въведе в калкулатора 1 чаша или 200 мл?

# 647
  • Бургас
  • Мнения: 4 103
Кой питаше за сърмите, правя ги по тази рецепта, като добавям златна стафида и малко повече лимон.  Peace

Скрит текст:

# 648
  • Пловдив
  • Мнения: 2 877
Спешен въпрос: Правя сладкиш по тази рецепта - http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2014/03/condensed-milk-cake.html?m=1.
В бързината сложих повече брашно. Сега какво да правя?
Нямам допълнително кондензирано мляко. Какво да добавя и колко? Брашното е почти два пъти повече.  Crazy

# 649
  • София
  • Мнения: 10 825
Спешен въпрос: Правя сладкиш по тази рецепта - http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2014/03/condensed-milk-cake.html?m=1.
В бързината сложих повече брашно. Сега какво да правя?
Нямам допълнително кондензирано мляко. Какво да добавя и колко? Брашното е почти два пъти повече.  Crazy
Аз бих опитала с още едно яйце и захар на вкус. Ако тестото е все още твърде гъсто + малко мляко

# 650
  • Мнения: 2 855
Моля, дайте хубава и изпитана рецепта за гюзлеме  Hug

# 651
  • Мнения: 50 784
Да ви благодаря, направих карфиол на фурна,коментиран тук. Страхотно стана

# 652
  • Sofia
  • Мнения: 29 133
Пак с моите баничарски въпроси  Wink Може ли да се направи баница с брънза?

# 653
  • София
  • Мнения: 8 506
Пак с моите баничарски въпроси  Wink Може ли да се направи баница с брънза?


Зависи какво разбирате под брънза?

# 654
  • Мнения: 22 867
Пак с моите баничарски въпроси  Wink Може ли да се направи баница с брънза?


Зависи какво разбирате под брънза?

За родопската брънза явно става въпрос или поне аз друга не съм чувала. Руската брынза я изключвам. Peace

# 655
  • Мнения: 61
Кой питаше за сърмите, правя ги по тази рецепта, като добавям златна стафида и малко повече лимон.  Peace

Скрит текст:
Аз бях, благодаря, ще ги пробвам. И аз направих печения карфиол, много добра рецепта.

# 656
  • Sofia
  • Мнения: 29 133
Пак с моите баничарски въпроси  Wink Може ли да се направи баница с брънза?


Зависи какво разбирате под брънза?

За родопската брънза явно става въпрос или поне аз друга не съм чувала. Руската брынза я изключвам. Peace
Да,родопска брънза,купена.Доста ми е солена,а няма как да я обезсоля. Иска ми се да я вложа в нещо,мислих за баница,но брънзата е с кашкавал,не знам дали ще се получи ...Ако я разбия с кисело мляко,малко чесън и копър дали ще е вкусно?

# 657
  • Мнения: 9 462
Моля, дайте хубава и изпитана рецепта за гюзлеме  Hug

заповядай, гюзлеми http://pep-4o.blogspot.bg/2013/06/blog-post.html

# 658
  • Русе
  • Мнения: 6 169
Моля, дайте хубава и изпитана рецепта за гюзлеме  Hug

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/02/blog-post_13.html

Скрит текст:

# 659
  • Благоевград
  • Мнения: 3 638
Здравейте! Имам едно авокадо, което е готово за ядене и се чудя дали ако го направя на пюре плюс лимонов сок и сол, мога да го съхранявам в хладилник в бурканче с винтова капачка и колко време?

Общи условия

Активация на акаунт