Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 94 868
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Колко време задушавате пилешките сърца в тиган , ако не сте ги варили?
Предварително благодаря!

И аз се присъединявам към това питане bouquet

# 91
Слагате ли индрише в сладка и мармалади? На какви плодове подхожда?
Имам цяла саксия индрише, предстои ми да правя само сладко от ябълки.
О, и моля за изпитана рецепта за сладко/мармалад от ябълки (варено).
Благодаря!
Никога! Според мен се губи аромата на плода.
И на компоти не слагаме. Свекърва ми си слагаше на компоти от кайсии.

# 92
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
О, и моля за изпитана рецепта за сладко/мармалад от ябълки (варено).
Благодаря!

Annabelle*   погледни тук

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%BB%D0%BA%D0%B8

# 93
Моля за рецепта за яйчени нудли. Praynig ММ ги иска с някакъв сос,както ги ядат по филмите - в паничка и с клечки  ooooh!  Grinning

# 94
  • София
Какво мога да направя с омекнали сини сливи? Някакъв кекс, мъфини, сладкиш. Предложете ми нещо изпитано и вкусно.

# 95
Какво мога да направя с омекнали сини сливи? Някакъв кекс, мъфини, сладкиш. Предложете ми нещо изпитано и вкусно.

Един сладкиш със сини сливи.Рецептата е 2 яйца,1 ч.ч захар,2 ч.ч брашно,3\4 прясно мляко,1 или 2 ванилии,1 бакпулвер,1\2 ч.ч. олио,около килограм сливи по. Рецепта (аз сложих по малко).Може да се сложат и орехи по желание.Яйцата и захарта се разбиват.Постепенно се слагат олиото и затопленото мляко заедно с ванилията и бакпулвера.Накрая се добавя брашното.Сместа се изсипва в намазана с олио тава и поръсена с брашно.Отгоре се редят сините сливи.Пече се в предварително загратя фурна на 180 за около половин час

# 96
  • София

Ето този сладкиш. Може да го направиш и само със сливи.  Peace

# 97
  • София
Благодаря ви! bouquet

А, мога ли да блендирам/смеля сливите вместо да ги редя на парчета, че синът ми не обича много парчета в кекс/сладкиш и може да откаже да яде? Blush

# 98
Благодаря ви! bouquet

А, мога ли да блендирам/смеля сливите вместо да ги редя на парчета, че синът ми не обича много парчета в кекс/сладкиш и може да откаже да яде? Blush

Da moje

# 99
  • София
Супер! Мерси! Peace

# 100
  • София
За съжаление вероятно е късно вече, но бих ти предложила този сладкиш - торта със сини сливи. Повече от прекрасен е.
Скрит текст:
[/spoiler]

# 101
  • София
marchеva14, не е късно. След около час ще започвам. Още се ослушвам и чета. Peace

# 102
Миналата седмица ядох макарони със сметанов сос и нещо като бекон. Много семпло, но много вкусно. Някой има ли рецепта, че и макарони, и сметана съм купила, но не ми се иска да импровизирам.

# 103
  • София
marchеva14, не е късно. След около час ще започвам. Още се ослушвам и чета. Peace
Ще ти я пусна, разбира се, но в тази рецепта не можеш да ги пасираш сливите. Казвай... Simple Smile

# 104
  • София
Ще ти я пусна, разбира се, но в тази рецепта не можеш да ги пасираш сливите. Казвай... Simple Smile
Пусни я, моля те, ще покажа снимката на сина ми.

Общи условия

Активация на акаунт