Парфюмни размисли и страсти-203

• 130 796
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
kovatcheva, твоите описания са такива, че и най-безинтересният парфюм звучи като еликсир. Hug
За лакритцата не знам, но бобова тонка обожавам.
Днес ходих да го тествам пак, въпреки че съм хремясала и с притъпено обоняние, но в местния Boots имаха тестер само на ЕДТ. Той не е мой, колкото и пъти да му посягам. Хубав е, но нещо не ми достига в него, и аз не знам какво точно.
Искам да си направя подарък за РД с нещо плътно, топло, тъмно и секси; чаках, чаках да се появи L'Ange Noir, ама го няма и по всичко личи, че ще съгреша с Хипнотичната отрова.

Благодаря на всички за мненията! bouquet

# 601
Обожавам лакриц и много обичам Хипнотичната, въпреки че се е случвало да ме души понякога...

# 602
  • София
Както ми трябва информация и за този Korres:
http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Mountain-Pepper-Bergam … iander-23078.html

Видях, че е излязъл нов Корес, който звучи перфектно за мен по пирамида, но май го няма в Бг:
http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/L-eau-de-Parfum-20-41273.html

veka, ти обикновено имаш инфо за Коресите, ако научиш нещо за новият - драсни Peace

Zozina, в София този втория Корес го няма в представителния магазин на бранда.Първият май го мернах, но признавам нито имах желание да тествам мъжки аромат върху кожа, нито пък имах настроение да го направя и на блотер.Съжалявам, но до толкоз мога да бъда полезна в този случай!

Никой ли не е тествал ексклузивите на Bvlgari в Нотос галери да сподели впечатления?

# 603
Аз ги тествах и имам Ashlemah. Ще напиша впечатления, но искам по- задълбочени проби.
Вече има и всички Чайове на Булгари.
Много харесах Синия.

# 604
  • София
Аз ги тествах и имам Ashlemah. Ще напиша впечатления.

Този ли е най-хубавият или ви ги подаряваха, че видях в една друга тема споделен от друга блогърка?Каква им е цената?

# 605
Подариха ги. 100мл. са 537 лв., 30 мл. са около 240 мисля.

# 606
  • София
Подариха ги. 100мл. са 537 лв., 30 мл. са около 240 мисля.

Честит да ти е! bouquet Цената е доста висока, дори и за ексклузивен аромат.Не ги познавам,виждала съм ги,но нищо повече.Предполагам,че бутилката е с някакъв полускъпоценен камък за тези пари?

# 607
Благодаря!  bouquet Скъпи са да, даже тук цените са малко по- ниски, от тези които видях. В Ягодата ги мернах за 305 евро. Не е с камък бутилката. Те са големи капачките.

# 608
  • София
Ще чакам да споделиш впечатления тук в темата.
Някога в далечната ми младост Bvlgari беше любимия ми парфюмен бранд, но от години харесвам само мъжките им аромати за ММ и нищо за себе си.

Ред е на Сефора да внесат нещо ексклузивно  Wink.

# 609
Еми, veka, пак си е някаква информация, благодаря.
Тези екслузиви на Bvlgari съм ги виждала на софийското летище (терминал 2) някъде към март или април да е било и си спомням, че ми хареса Maravilla. Но нищо друго по-конкретно не помня за него. Бутилките ми изглеждаха огромни. А сега виждам във фрагрантика, че са правени от парфюмера на Prada, аз като цяло харесвам нейния стил...

# 610
  • Чукарландия
Трайнствен аромат е Rouge Nocturne, заинтригува ме, не бих отказала да го имам. Но аз съм любител на розите.

Аглая много ми хареса това: "трайнствен" - и траен, и тайнствен! Heart Eyes

Histoires De Parfums 1889 Moulin Rouge - на него ми обърна внимание Денси. Много добре усетих сливата и канелата. Останалите аромати ми се сляха в някакъв конгломерат: хем разнородни, хем неразличими - не успях да детайлизирам нито мандарината, нито розата, нито ириса и пр. Само ми остана усещането за многосъставност и сложност. Изумителна трайност, отмих със сапун и пак се усещаше. Харесва ми това, че е присъствен, сложен, забележителен. Но и някаква какафония усещам, нещо в повече, малко натрапливо. Ще го разучавам още.

Много ми е интересен и на мен Histoires De Parfums 1889 Moulin Rouge! Hug
Може ли някой да ме откаже от стреляне на сляпо? Mr. Green
Мимс беше го описвала много хубаво, доколкото си спомням! Heart Eyes

# 611
Бела, вземи го, парфюма е много хубав. Мирише на стари червила. Hug bouquet

# 612
Много тъпо питане,но се налага - с какъв "препарат" се маха вече нанесен аромат  newsm78

Може ли някой да ме откаже от стреляне на сляпо? Mr. Green

-1

# 613
  • Варна
Бел, ще харесаш много Мулен руж, имайки предвид вкуса ти, така че в случая съм плюс 1 да го изгърмиш на сляпо  Simple Smile . Ако все пак стане грешка, поемам отговорността и ще ти го изкупя, че още не съм се наканила да го взема.

# 614
  • Франция
Много тъпо питане,но се налага - с какъв "препарат" се маха вече нанесен аромат  newsm78
С дегримьор за водоустойчив грим или друг продукт за тяло на маслена основа (масажно масло, душ олио, някакъв спа продукт). Нанася се дегримьора с памучен тампон, там където е нанесен "гадният" парфюм, изчаква се няколко минути, после се отмива. Изключително рядко съм попадала на парфюми, които да преживеят това.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт