Парфюмни размисли и страсти-203

• 130 800
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • на село
И аз да се наредя с въпросче.
Кажете ми няколко думи за този Гарлен http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Homme-Intense-6679.html
Почти съм решила да го отстрелям насляпо за мъжа ми. Той е наредил няколко спортни свежака, които позваше лятото, а ми се иска нещо, малко по- интересно да му взема. Не че не е всеяден, ама все пак...  Rolling Eyes

# 406
  • София
Аз днес си купих Hypnotic Poison Eau Secrete Christian Dior . Ако някой желае да си го вземе на 50% намаление, да ми пише на лични от кой магазин на Витошка да го направи. 50 мл. са 73 лв., а 100 мл. са 104 лв. парфюма е спрян от производство. Има достатъчно бройки и от двете бутилки. Има и други намалени парфюми на Готие, Живанши и няколко на Ланком.
Много съм доволна. Heart Eyes

Скрит текст:
Похвал, похвал! Отнесох го тоя Диор (Денси  Hug) и покрай него едно червило Диор, моносянка пепел от рози на Шисейдо и крем сенки на Шисейдо, розово-синкави на първо четене. Аз доволен!  Mr. Green

# 407
"На една приятелка и подариха ... не знам точно името , но е аромат от новите на марката,в който има кожа и праскова.."
Уолтър, само едно уточнение, това са не новите на марката, а първите на марката. Те досега са нямали. Преди 70 години са имали някакви 2 или 3 аромата, но не се пазят формулите им. То това в случая е интересното, че единствено тази марка нямаше аромати. Нещо шишетата не ми харесват от снимките. Изглеждат ми като детски стъклени шишенца от сок Queens, примерно...но може от снимката да е...

"За това всички можем да благодарим на човек пишещ в темата..." аз тук не вдявам каква ти е идеята? Защо смяташ, че като са коментирани тук, са спряни в енцо...според мен е нещо свързано с официалният дистрибутор на марката и пр....

# 408
Днес тествах виал на дамския аромат на Задиг. Първо се разнесе страшна сладост - сметана, кондензирано мляко и захар, захар, захар! След 10 - 15 минути на кожата ми изби горчива жилка и към настоящия момент ароматът е по - скоро остър и стипчив отколкото сладък. Седя с нос забит в китката и умувам харесва ли ми или не ми. Ще се възползвам от възможността да го разнося малко по - обстойно и евентуално да го забърша от някое предстоящо намаление в Сефора. Туко виж и любимия намаже мъжкия аромат Sunglasses

# 409
Днес в мола ми натикаха в ръката блотер с новата Герленска рокля. Ми... не, мерси. Има нещо дразнещо в нея. Прилича на всички сладости, които заляха пазара, но нещо в състава ми е доста неприятно. Не, че съм имала надежди или интерес, но очаквах нещо приятно.

# 410
Кажете ми няколко думи за този Гарлен http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Homme-Intense-6679.html
Почти съм решила да го отстрелям насляпо за мъжа ми. Той е наредил няколко спортни свежака, които позваше лятото, а ми се иска нещо, малко по- интересно да му взема. Не че не е всеяден, ама все пак...  Rolling Eyes

Много е хубав, но нищо интензивно няма в него

# 411
Някой познава ли парфюмите на Tiziana Terenzi и може ли да сподели мнения за тях?

Днес пробвах коментиранато преди дни Кафе Тонка в книжарница Гринуич - интересно кафе е. Ще го пробвам пак.

Похвал, похвал! Отнесох го тоя Диор (Денси  Hug) и покрай него едно червило Диор, моносянка пепел от рози на Шисейдо и крем сенки на Шисейдо, розово-синкави на първо четене. Аз доволен!  Mr. Green
Хайде честито! Много е готино така да си вземеш намалени неща. Heart Eyes Hug bouquet

WaltherP99, пробвала съм доста от Armani Prive. Придобих дори 4 и бързо си заминаха от мен. Мъжа ми носи два от тях до дупка, ама не му бяха любими и на него. Не е моя марка някак.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 21:41 от densi

# 412
  • София
Някой познава ли парфюмите на Tiziana Terenzi и може ли да сподели мнения за тях?

Днес пробвах коментиранато преди дни Кафе Тонка в книжарница Гринуич - интересно кафе е. Ще го пробвам пак.
Kirke Tiziana Terenzi  -  много балансирарано съчетание на мускус със сладки плодове и ванилия за звезден прах.  Не е никак деликатен,  но аз обожавам белия мускус в базата.
Gold Rose Oudh Tiziana Terenzi  -  малко ми е  deja vu -  напомня  ми  термоядрените монталските удове, два часа след взрива  Mad Madame Juliette Has A Gun. Тук има лека заигравка с хвойната. Брутално красив , леко мъжкарее, само за любители на тежки , но не фармацевтични удове.
И двата са умопомрачително трайни, концентрацията е парфюмен екстракт и изпълват всяко кътче наоколо.

# 413
Kirke Tiziana Terenzi  -  много балансирарано съчетание на мускус със сладки плодове и ванилия за звезден прах.  Не е никак деликатен,  но аз обожавам белия мускус в базата.
Gold Rose Oudh Tiziana Terenzi  -  малко ми е  deja vu -  напомня  ми  термоядрените монталските удове, два часа след взрива  Mad Madame Juliette Has A Gun. Тук има лека заигравка с хвойната. Брутално красив , леко мъжкарее, само за любители на тежки , но не фармацевтични удове.
И двата са умопомрачително трайни, концентрацията е парфюмен екстракт и изпълват всяко кътче наоколо.
Ау, много ти благодаря втория е баш като за мен! Чета за тях и ще поръчам проби, но искам да чуя още мнения. Hug bouquet

# 414
  • някъде под слънцето...
За мен Колекцията на  Армани провежда има и сантиментална стойност.
Първите и представители са връстници на дъщеря ми.Това беше първата приветата колекция, която видях на живо.С невероятно стилно решение .Бяха като колекция от камъни на дървени поставки. Когато лансирана колекцията, всеки парфюм имаше своя легенда на създаване.С две думи беше си атракция.
По късно започнаха да издават нови и нови и май вече колекцията не е съвсем приве и остана без мистични я си ореол. Имам няколко от първите от 2004 и 2005 .Преди  няколкп години започнаха да ги правят само по 100 млл и имам подозрения, че малко промениха формулата.Не съм правила паралелни тестове на новите и старите...
Любимецът ми  от колекцията е аметистовата кожа.Изпръскала съм два флакона.
Миналото лято той спаси положението,  за един много специален за мен повод, когато установих, че кутията с чистите парфюми е останала у дома,  а аз съм на хиляди километри и нямам подходящ за събитието парфюм.

# 415
  • Чукарландия
Любимецът ми  от колекцията е аметистовата кожа.Изпръскала съм два флакона.

Обожавам Аметистовата кожа! Heart Eyes

# 416
  • София
Почти съм решила да го отстрелям насляпо за мъжа ми. Той е наредил няколко спортни свежака, които позваше лятото, а ми се иска нещо, малко по- интересно да му взема. Не че не е всеяден, ама все пак...  Rolling Eyes

tatyana_77 - Със сигурност Guerlain Homme Intense е много хубав избор и смятам, че точно се вписва в идеята ти хем да носи свежестта, която любимия ти харесва, хем обаче да е по-различен от типичните мъжки свежаци.
Още от първите минути този Герлен излъчва много приятна сочна зелена нотка, трептяща и съвсем леко нагарчаща, като наистина напомня в известна степен коктейл Мохито, но за мен е далече от алкохолно внушение. По-скоро е взето най-доброто от идеята за Мохито. Грабващото в Homme Intense е натурално звучащите зелени нотки, които са водещи още от самото начало, като същевремнно липсва типичното по-остро цитрусово начало или изкуствена сладка свежест. Постепенно става по-сериозен в лицето на набиращи сила дървесни нотки, отново естествени и поднесени много премерено. Като моето усещане е за хладна, гъста зелена гора, не толкова за някакъв конкретен вид дървесина. Ветивера в него е от по-модерно звучащите, той също е играч, но има подкрепяща роля, омекотен е и всъщност отлично стои в тази композиция, защото допълва горската картината с едно засилено усещане за треви, пръст и хладна зеленина.

Общото ми впечетление относно Guerlain Homme Intense е за много хармоничен, натурален, интересен, зелен, свеж, горски парфюм, който не е труден, не изисква да си запален по парфюмите за да го оцениш високо, но същевремнно има свой отличаващ се характер, и смятам, че за хората харесващи зелени аромати, това е прекрасен избор.

# 417
  • на село
 Hug
Много обичам ветивер! Явно ще го поръчам.
Благодаря!

# 418
  • виртуално
Хайде честито! Много е готино така да си вземеш намалени неща. Heart Eyes Hug bouquet

благодаря , осигурих и коледните подарьци  Hug

# 419
  • Чукарландия

И аз, и аз! Heart Eyes

Благодаря на chanel19, която беше така любезна да ми купи и да ми изпрати Hypnotic Poison Eau Secrete! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт