Парфюмни размисли и страсти-203

• 127 952
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Не, няма да кажа мнения за Булгаритата тук в темата. Peace
Аз съм ги пробвала само веднъж на самото парти и нямам истински мнения, а като придобия пак няма да ги напиша.
Не купувам аз лично никога парфюм веднага, без значение от цената му.

Века, ме попита явно за да напрви интрига и сега да оплаква магазина как ще избие?! Само да вметна вносителя подарява, а не магазина и са като цяло супер щедри от години с блогърите.

# 706
Първо се извинявам на всички, на които подобна дискусия не е приятна, тук отговярам наистина за последен път.

Бубанка, може да спрем с офтопика, както го наричаш ти, ако ми отговориш поне на последния въпрос за имената на вериги, сайтове и магазини и употребата им във форума? Още повече, че има и отделни теми за тях. Това толерира ли се за правилно от теб като модератор в тази темата? Така и пишещите тук ще имаме ориентир, че критиките за комерсиализиране са и подкрепени от правилата на форума. Моля за отговор!

В темата или в правилата на форума никога не е имало забрана за изписването на имената на вериги, сайтове и магазини когато са в контекста на потребителски отзив или дискусия. Въпросите, зададени за онлайн магазините в текущата тема се пренасочват към темата, в която се обсъждат и към която има линк в първия пост, единствено и изцяло за да не се размива дискусията за самите парфюми тук. Но никога не е имало ограничие да се споменава от къде е купен даден парфюм - онлайн или офлайн, чужд или наш магазин или верига. А когато е ставало дума за малко популярни международни сайтове, които нямат своя тема, дискусията е оставала тук в самата тема.
Има сайтове, не само онлайн магазини, които са филтрирани и имената им не се изписват коректно в бг-мамма поради сериозно нарушаване на правилата на форума от свързани с тях лица.

Не отговорихте на въпроса ми от тази сутрин, за това аз ще го направя вместо вас:

Цитат
Понеже всички желаем да няма двойни стандарти, а правилата да са ясни и да се спазват точно, предлагам и желая да чуя конкретния ти отговор на теб, като модератор, а може и на други съфорумки и съфорумци, да не бъдат повече споменавани нито директно, нито индиректно сайтове, вериги и магазини в тази тема, а пишещите да цитират само име на производители и дизайнери. Моля за отговор!
посочете ми конкретен и точен механизъм, чрез който това би било постигнато

Виждам два начина това да бъде постигнато:
1. чрез одобрение от модератор на всеки пост преди публикуването му
2. чрез редакция на всеки пост, в който съществува и намек за магазин, верига, сайт и т. н.
Намирам всеки един от двата начина за крайно неприемлив - това е реална цензура, не изтриването на офтопик или обиди.

Ако не, поне да знаем, че това не е нашето място и няма да стоим там, където коментарите за избягване  на реклама са под един знамнател с открито просташки квалификации към други пишещи тук.

Напомням /макар, че едва ли има нужда/, че писането в темата и във форума не са задължение за никого, те са само по желание и за удоволствие.

# 707
  • София
Не, няма да кажа мнения за Булгаритата тук в темата. Peace
Аз съм ги пробвала само веднъж на самото парти и нямам истински мнения, а като придобия пак няма да ги напиша.
Не купувам аз лично никога парфюм веднага, без значение от цената му.

Века, ме попита явно за да напрви интрига и сега да оплаква магазина как ще избие?! Само да вметна вносителя подарява, а не магазина и са като цяло супер щедри от години с блогърите.

Не ме вълнува нито магазина, нито вносителя му!
Нито пък съм искала да правя интрига с това.
Ако искаш върни се и прочети - попитах за ароматите, някой да сподели какви са, заслужават ли си, нещо грабнало ли го е и т.н.Ти за да се самоизтъкнеш веднага написа, че си била и имаш еди кой си.Аз също очаквам някой да си купи нещо от първия път само ако го е грабнало много силно, но видях в другата тема същия аромат и се съмнявам, че ви грабват едни и същи неща - точно затова тогава формулирах въпроса си по онзи начин.Интрига няма, нито жлъч, това е реалността, която вчера беше написана и изтрита /изключвам мнението на тази, която се хвърли с обиди да те защитава/.

Моля, модератора да не ми трие мнението! Peace

# 708
Не, не за да се самоизтъкна, а защото наистина съм била, пробвала и имам, това е истината. Simple Smile
Аз съм в тази тема от първата, пиша много, вк. и в умрелите и периоди, когато никой друг не пише, само за да не умре напълно и нямам нужда да се изтъквам. Laughing

# 709
  • Варна
Аз не пиша в темата, често, обикновено за нещо конкретно, но я чета всекидневно. И то в захлас!

Моля ви, спрете и се усмихнете...

Deetron парфюмна прегръдка  Hug

# 710
Аз не пиша в темата, често, обикновено за нещо конкретно, но я чета всекидневно. И то в захлас!

Моля ви, спрете и се усмихнете...

Deetron парфюмна прегръдка  Hug

Дорис,  bouquet

# 711
Oleander, не държа парфюмите си в хладилника.
Вероятно бих държала някои от парфюмните масла при по-висока температура отвън, но отдавна не съм имала такива.

# 712
Мисля че вече всички чакаме с нетърпение новата тема. Нека всичко негативно да остане тук и да се забрави. На който не му харесва нещо, ами никой не го кара да чете и да следи темата. Всички тук сме 18+ така че, не ни е нужно някой да ни казва, кое е реклама и т.н. сами можем да преценим от къде, кога и колко да купим.

# 713
Да, новата тема ще я пусна като достигнем 49 страница.
Извинявам се на всички четящи, а те са много, следя отдавна горе балкона, който ще се пръсне, за неприятностите и за всичко, ако някого съм обидила! bouquet

# 714
Е, какво пък чак толкова е станало да не би да сме се скарали заради мъж Joy Joy

# 715
Стенли, се оказа лош пророк като каза човека, че последните 10 страници на темата са "мъка, мъка, мъка". Laughing
Сега за върна ли Томето да гледа с очите горе или да търся изненада за вас? Mr. Green Laughing

# 716
Tsugumi, аз ще те помоля да престанеш да обиждаш блогърите, то май май само аз имам блог в момента от пишещите тук в тази тема и приемам, че грозните ти обиди "неграмотен..." са лично са към мен.

Тази тема удари дъното, повече няма накъде мисля. Желаете ли темата да приключи и да се затвори?
Чудех се дали да се изкажа в прав текст и не се сдържах. Laughing
Не, не си само ти, но само твоя се рекламира и то не от потребители, а от теб самата. От което пък разбираме, че ти извличаш дивиденти, но да са живи и здрави клакьорите. Останалите блогърки,  поне тези които са ми известни на мен, а те са поне два актуални, разчитат на други начини за популярност, което им прави чест.
За протокола ще отбележа, че аз нямам блог, няма и да имам, да не си помисли някой, че завиждам и парфюмите отдавна не са ми чак такава слабост, че да злобея. въобще съм лишена от подобни чувства и винаги така е било Naughty

Иначе не съм в течение за какво се води спора, но рекламирането на магазини в България онлайн или офлайн винаги е било против правилата или греша?

# 717
  • София
Благодаря за ревюто на Midnight in Paris на Ковачева!
Познавам този аромат от години, страхотно го харесах преди време, за мен си беше чисто мой, но ме беше срам тогава, млада и зелена, да нося мъжки аромати Grinning. Сега поръчах проба и ще се опитам да накарам приятеля ми да го разноси, макар че той е напълно лишен от парфюмно въображение и от години иска да носи само Фаренхайт. Сега със зор носи Авангард на Ланвен (подарен от мен след обстоен преглед на темата, убедена от пламенните слова на Deetron Grinning). Не настоявам прекомерно, в крайна сметка всеки преценява, нали ухаем най-вече, за да се харесаме на себе си.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 16:50 от bubanka

# 718
  • София
Стенли, се оказа лош пророк като каза човека, че последните 10 страници на темата са "мъка, мъка, мъка". Laughing
Сега за върна ли Томето да гледа с очите горе или да търся изненада за вас? Mr. Green Laughing

Може и да не е изненада! Луис Гарел (Louis Garrel)  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes?

# 719
Иначе не съм в течение за какво се води спора, но рекламирането на магазини в България онлайн или офлайн винаги е било против правилата или греша?

Предмет на разговора е предполагаемата скрита реклама под формата на споменаване на магазини и вериги парфюмерии в темата вместо обсъждане единствено и само на марки парфюми и имена на парфюмни автори. Предполагам, че след тази дискусия редовните участници в темата ще проявят добра воля и ще се въздържат от споменаване на вериги и магазини в постовете си, но не вярвам, че е възможно абсолютното елиминиране на подобно споменаване и няма да търся начин то да бъде постигнато.

Общи условия

Активация на акаунт