Есен на вратата чука, ОКТОМВРИйче на мама ще загука!

• 52 424
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Мисис Роузи, не мога да коментирам тогава, аз съм с Лактана. Но щом се чувства добре детето, значи го правиш правилно Simple Smile

# 586
  • София
Мисис Роузи, не мога да коментирам тогава, аз съм с Лактана. Но щом се чувства добре детето, значи го правиш правилно Simple Smile

Всъщност ми даваш много добра идея - да прегледам на няколко различни млека какви са препоръчителните стойности на храна за дадената възраст и да видя каква калоричност е съответното количество. Така ще мога да сравня храните и обема. Благодаря ти!  Simple Smile

# 587
Моля Hug
При мен е на 100 мл готов разтвор - 67 ккал.

# 588
Ако мога да помогна - аз давам Аптамил и на 100мл готов разтвор го дават 66 калории.

# 589
  • Пловдив
И аз да се включа, давам Хипп Комбиотик, 100мл готова храна -  66 калории.
3-4 седмица - 5- 7 хранения/ 90мл вода с 3 лъжици
5-6 седмица - 5-6 хранения/ 120мл вода с 4 лъжици
7-8 седмица - 5 хранения/ 150мл вода с 5 лъжици

Ето и за НАН, понеже си ползвам кутията още: 100мл готова храна - 67калории
3-4 седмица - 5 хранения/ 120мл вода с 4 лъжици
2-ри месец - 5 хранения/ 150мл вода с 5 лъжици

# 590
  • София
Златни сте! Много, много благодаря!  Hug

# 591
  • Пловдив

Пак заповядай bouquet

А как така даваш 5 хранения през 5 часа, или аз не съм разбрала?
Аз от миналата седмица започнах да му давам по 120мл с 4 лъжици и увеличих интервала от 3 на 3.5часа, нощното отдавна ни отпадна , та сега сме на 6 хранения, последното в 00 и първото в 06ч. И сега като пишех препоръчителните дози се зачудих как ще стане 5 хранения от другата седмица newsm78
Смятаме го с майка ми, ако започне през 4 часа, се получава, че последно в 22ч. , а силно ме съмнява да издържи до сутринта Thinking
Тя ми настоява, че трябва да му давам вече по 150мл, защото в момента не се наяждал с толкова. И наистина от 3 дни не е спрял по цял ден да мрънка, преди като се нахранеше заспиваше веднага, а сега почва да реве като свърши млякото. И се чудя какво да правя, не искам да го прехранвам, той и така си качваше доста, но пък си се роди много голям и си има други нужди сигурно, педиатъра каза, че таблиците са средни стойности newsm78 А и цял ден да го държа неспокоен да се мъчи, само, за да спазва схемата Rolling Eyes
Охххх не знам...........

# 592
И аз давам Хип Комбиотик, 6 седмица, 6 хранения с по 120мл вода и 4 лъжички АМ. Не мога да си представя да минем на 5 хранения от другата седмица, голяма борба ще е. Той си го търси.

# 593
А защо е зора да се минава на определен брой хранения? Аз ще изчакам сам да си се регулира. И без това още не сме махнали нощното.

# 594
А, няма зор, аз не мисля да ги спазвам тези предписания, защото детето не е готово за това. И ние още имаме нощно хранене, 22-02-06 за момента, та няма как. Едвам на 4 часа изтрайва. Когато, тогава, той ще си покаже.

# 595
  • Пловдив
Ами аз, защото смятам да започна да му давам следващата доза, която е за след две седмици и да използвам момента, докато се наяжда добре, за да стигнем до заветните 5 #Crazy
Иначе какъвто е лакомник, ако сега свикне на толкова, 6 пъти , после не мога да си представя да отпадне едно ядене( 6та седмица му е, 150мл ги дават след 8ма, целия 3ти месец, но по 5пъти)
Оффф на мен ми е трудно да се разбера, не знам за вас ooooh!
Общо взето, мисля да му давам доза, която е за след 2 седмици и ще използвам момента да намаля до 5 хранения, докато е сит и щастлив. Поне ще опитам де Peace

# 596
Преди няколко дни започнахме плацикането в коритото, вече да лежи, а не само да го поливаме, и много се кефи на водата. Вече наистина изпитва удоволствие от банята детето. И пяна за вана му слагам, голям кеф пада.

# 597
Гери, мисля, че те разбрах  Simple Smile Дано да успееш!

И вкъщи банята е любимо занимание.

# 598
  • София

Пак заповядай bouquet

А как така даваш 5 хранения през 5 часа, или аз не съм разбрала?

Точно си ме разбрала Simple Smile

В интерес на истината и аз се лутам как да бъде. Засега храненията са така: 7:00, 12:00, 17:00, 21:30, 3:00. Горе-долу това са часовете, като може да има отклонения до около 30-ина минути. Опитвам се да задам и конкретни часове, като така да се оформи режим...

Нощното хранене си ни стои. Той си се буди около 3:00. Може би ако ги изместя, така че предното хранене да е около полунощ, после няма да се буди.

Определено изпробвам още как да бъде.

# 599
Чак завиждам!

Общи условия

Активация на акаунт