Есен на вратата чука, ОКТОМВРИйче на мама ще загука!

• 52 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
По предписания на кутията АМ и ние трябва да минаваме на по-горна доза от 150мл, но той тези 135мл готова течност едва изпива, накрая направо заспива на шишето и само се плюнчи. Та за момента оставам на тази дажба докато детето не си покаже.
Мустела боди лосион ползвам и аз, мирише хубаво, но особен ефект не забелязвам, някак суха му стои кожата и ми се струва, че не овлажнява добре.
Споделете зехтин за разхлабване ли ползвате? Към млякото в шишето към всяко ядене ли слагате, колко капки и преварен ли?

Явно не съм само аз със смесени чувства към Мустелата. Пък и скъпа козметика, а определено не съм очарована.

За зехтина - да, за разхлабване. Слагам в млякото, на всяко хранене, няколко капки 3-5-7... колкото капнат. Не съм го преварявала. Според мен има добър ефект.

# 631
Аз първо изхабих 1 опаковка Адерма кремче за тяло. Не е лошо - хидратира, добре мирише,но е само 100мл и сега взех и аз на Мустела и да  - от 2 вечери определено кожата изсъхна. Чудя се олиото им дали няма да е по-добрия вариант за зимата. Иначе измивно имам и на Дерма и на Мустела и определено съм за Мустелата.

# 632
Момичета кога намирате време за това домакинстване? Аз също пера, гладя, мия чинии - но да чистя с моп всеки ден - няма шанс.
Събират ми се по 4 -5 часа сън на денонощие общо, тази нощ заради луната нещо беше много нервна и не спахме добре и сега съм като зомби.  Crazy

# 633
Днес говорих с кумата ми. Тя каза, че олиото на Мустела било по-подходящо за този сезон от лосиона за тяло. Ама първо ще изхабя него и тогава ще опитам с олио.
Изкарвате ли ги бебоците тия дни? Аз не пропускам, много му е добре навън, само в апартамента се изнервя. Студено е, но е сухо и тихо, та като го облека добре, мисля че е ок. Някои хора странно ме гледаха, та викам да не правя нещо грешно Simple Smile

# 634
Нашия синковец яде по около 100мл. и се боря с него да суче Simple Smile, нямям голям успех де.Иначе яде около 6-7 пъти дневно, като снощи направи една голяма пауза в яденето, яде в 22ч и после се събуди чак в 4ч.Успях да поспя и яз малко.

# 635
И аз го вадя абсолютно всеки ден. Според мен така трябва за да се климатизира детето.  И много ми е странно някой като ми каже "ама днес е много студено". Аз доколкото знам идва зима, такабче по-топло няма да стане и ако сега не ги вадим зимата не знам как ще свикнат миличките.
А аз както казях малкия обожава разхлабителния чай нна Блевит. Това е първия чай, който така харесва.  И му давам постоянно по малко.  Но все пак си мисля,  че не мога да давам до безкрай, та... Вие по колко милилитра чакче давате на ден. Притеснението ми не е, че е разхлабващ, защото не е силен според мен, а по принцип си мисля да не прекалявам.

# 636
Аз давам чай от анасон за коликите. В момента ги пие вместо вода. Педиатърката каза, че може да пие по 100мл вода на ден, но той такова количество никога не е изпивал, нито вода, нито чай.
А някой сиропче разхлабващо Уел Муув да е ползвал? Похвалиха ми го.

# 637
  • София
На мен ми подариха комплекта за новородени на Мустела още като бях бременна. В него има и млякото за тяло, и бебешкото олио. Но бебчето беше с много суха кожа и прецених, че олиото е по-добре, затова сме с него от самото начало. А и някак си по-лесно за масаж е. Добре ѝ действа иначе, много по-добре ѝ е кожата и оплаквания нямаме. Кремът им против подсичане пък просто го обожавам. Simple Smile Дермогелът също си го ползваме, само на главата не ѝ слагам, понеже има някакви сухи люспички там сега и не ми се иска допълнително да се изсушава.

Лактаната ни оправи проблема със запека.  Party Поне по веднъж на ден се изхождаме вече няколко дена по ред, да чукна на дърво. Спрях Абоколикена и Биогаята, вече нищо допълнително не давам, освен Вигантола.

Колкото до чистенето, дебна бебчето да заспи, което се случва за по час-два по някое време през деня и това ми стига. Даже се разгладих тия дни, направо не мога да се позная Crazy Като трябва да се пазарува, се разхождаме с количката до Била, няма как.

# 638
Момичета очето на малката сълзи има жълти гурели само с преварена вода ли да и го трия ?

# 639
Комитов
Момичета очето на малката сълзи има жълти гурели само с преварена вода ли да и го трия ?
Можеш и с лайка. Офталмолог ми го каза заради запушено слъзно каналче.

# 640
  • Варна
Аз нашето като беше така с фозиологичен разтвор го мазах и мн бързо се оправи ✌

# 641
Анита, можеш да пробваш с масажче за отпушване на слъзните канали. Ето клипче как се прави, някой тук го беше пускал.
https://m.youtube.com/watch?v=sRmTvhVMmzk

# 642
Мерси момичета ще пробвам с лайка утре дано се оправи всеки ден само се тревожа за нещо Sad

# 643
  • София
Педиатърът ми каза да не ползвам олио. Изтъкна, че бебетата дишали 70% чрез кожата, а олиото пречи. Само че масаж с крем не става. На сухо още по-зле - ще разраня кожата. Та сега си го масажирам вечер с олио. Ама такъв масаж му дърпам, по половин час поне. А то си лежи с кеф  Flutter

И на мен ми подариха олиото на Мустела, ама почнах едно друго. Като свърша с него, ще пробвам и Мустелата.

Толкова мразя аз да се мацотя с кремове... пък толкова много имам (7-8, за мен са много, щото не обичам да ползвам  Rolling Eyes ). И майка ми все ми подарява. Казах й повече да не ми купува. Жал ми е да ги изхвърля. Сега съм почнала всеки ден да се мажа с всякакви зарязани досега козметики, барем ги разтикам. Ама ето, сложих си вчера балсам на косата. Днес е като намазана с олиото на бебето. Не са за мен тия работи...

Предстои черния петък и се готвя усилено за него  Mr. Green В Хиполенд ще има 25% отстъпка на всички артикули.

# 644
Моят пък хич не обича масажи Sad

Общи условия

Активация на акаунт