Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 611
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Някой знае ли от къде мога да си купя етилов спирт или някакъв спирт за дезинфекция?

# 406
  • Истински се вижда само със сърцето.
Има всякакви подправки, без чубрица Simple Smile, но в бг магазините я има.

# 407
  • UK
Валя, аз купувам Стеримар спрей вместо Куикс, има го по аптеки и boots, за мен е едно и също.

Кокона, никой нищо няма да те разпитва и занимава в библиотеката, ще седнете с другите деца и ще пеете песнички, бъди спокойна, толкова са дружелюбни всички, във ваш плюс е и на децата и на теб да ходите точно заради английския ви.  Wink

# 408
  • постоянно
Някой знае ли от къде мога да си купя етилов спирт или някакъв спирт за дезинфекция?

Пробвай  в полските магазини. Аз от един купувам салицилов -99пи  Hug Hug

# 409
Кокона отиваш в часа в който е обявена групата и просто сядате с децата Simple Smile ще ти хареса,на децата също. Моята макар и малка така се радваше като влезнем. Сега в новият град не сме ходили, но най вероятно скоро и това ще направим Simple Smile В края винаги вадят играчки и по-големите деца оставаха да играят, може да четете или разглеждате книжки Simple Smile

# 410

Пробвай  в полските магазини. Аз от един купувам салицилов -99пи  Hug Hug
bouquet ще потърся, благодаря!

# 411
Спирт не съм виждала, но дезинфектантите по аптеки на спрей или в шишета са на алкохолна основа и ги ползвам за същите цели, за които и спирта, вкл промиване на рани.

Кокона, споделям мненията по-горе. Въобще не е нужно да говориш с никой на групите за деца, ако не искаш или се притесняваш. Децата играят, вие пиете по едно кафе покрай тях и часа минава бързо. Още повече с две, все по някоя ще ходиш-децата спорят за играчки и т.н. Най-малкото ще слушаш английска реч, което ще ти помогне с езика. Аз на една такава група си намерих приятелка полякиня😉

Да се похваля-намерих си вечерен езиков курс най-накрая. Party Как може от толкова школи и възможности всички да са само през деня?! newsm78

# 412
  • UK
Ами, аз все не мога, да се престраша  Rolling Eyes Много ви, благодаря  bouquet
Pampers, ако не те затруднявам, може ли, линк на някой такэв, дезинфектант? Трябва да имам и аз вкъщи Wink

# 413
  • UK
При нас всички песнички бяха визуализирани с играчки и танци, жестове тип "хей ръчички", разменят се подават се. Примерно на песничката за маймунките децата опъваха една покривка за маса вместо чаршаф и подхвърляха на нея маймунките, дето падат от леглото. Всички песнички са образователен тип, броят на пръсти или с играчки, пеят се песнички за цветове, за числа, всякакви залъгалки, песнички за здравей, песнички за довиждане на края на сесията. Децата страшно се забавляваха. Кокона, ще научиш доста неща според мен там. Simple Smile

Памперс, честито Simple Smile Моят мъж ходи на курс от септември и все пъшка и охка в нас как му било каша в главата.

Аз пък да се похваля и аз, че се записвам в колеж, ходих на интервю, минах успешно тестове по математика и английски и от януари започвам, почасово, един ден в колежа, 15 ч / седм. практика. Малко ми е притеснено, но се надявам да вляза в час бързо.  Party

# 414
Браво Дежи и честито - ще се справиш Simple Smile. Какво ще учиш в колежа?

Памперс браво и на теб за курса!

Кокона още всичко ти е ново, но ще се престрашиш Simple Smile не се притеснявай да опитваш да говориш, никой няма да те погледне с лошо за това, ще те поправят някъде или ще ти кажат как е правилно и все ще ти е от полза.

# 415
dejie, честито! Какво ще учиш? То това е и моята идея-да вдигна малко  нивото и да мина някой курс по специалността после.

Благодаря, Илейн! bouquet

# 416
Честито и успехи на учащите Simple Smile Прави ми впечатление, че тук който се захване да учи, няма проблеми. Умнички сме си, така че смело напред  Peace

# 417
  • Cambridge, UK
Ако не сте сигурни, тук нагледно е обяснено кога към кого да се обърнете.

Искам само да допълня нещо, което не се знае от много хора:
при спешен случай освен на 999 можете да звъните и на номер 112.

Ако не дай си Боже се случи нещо извън къщата ви и не знаете къде се намирате звъните на 112,
защото операторите могат да засекат по GSM клетката къде се намирате и да изпратят екип при вас.

Това според мен е много важна информация, която незнайно защо не се споменава почти никъде, инфото е потвърдено и от лекторката на Pediatric First Aid Курса на който ходих

# 418
  • UK
Благодаря, момичета!

Записвам supporting teaching and learning in schools, за teaching assistant в училище. Аз имам учителска диплома от Бг, която уж се признава тук, но ни стаж имам някакъв, ни предметите ми вървят тук, само хартия е. Докато повечето време си го прекарвам вкъщи покрай децата, имам възможност сега да карам курса, защото е парт тайм. Само да са здрави, че ако почнат пак нонстоп болести като миналата година, не знам как ще се оправям.  

Памперс, към колежите има безплатни курсове по functional skills, които включват доста английски и са точно подготвителни за колеж. Моя позната с по-слаб английски ходи на такъв курс и после с резултатите от теста записа специалност. Виж си за твоята специалност какво се изисква. Университета ми идва много нагорно с таксите, колежа на мен ми е добре.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 01:08 от dejie

# 419
усмивчица, много полезно. Не го знаех. Благодаря, че сподели!

dejie, много добре звучи. Успех и безпроблемно да го изкараш!
Аз нямам възможност денем да ходя, защото работя и дори смятам след време летен ускорен курс да карам към колежите/университетите като си жертвам отпуската. Всъщност не ми го изискват и така ми признават стажа, но за себе си го правя. Твърде много време мина откакто го работих последно и имам нужда от малко влизане в час поне терминологично. Време сама да го направя нямам никакво, а на курса го слушам и каквото запомня, запомня. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт