Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 157
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • York
Аз във всекидневието си контактувам само с една българка, близка приятелка, но никак не ми липсва контакта с повече. Рядко срещам българи, а още по - рядко такива, с които да ми е интересно да контактувам.  Wink
Виж като се срещнахме със семейството на Pampers случайно много добре се получи. Даже и ще повторим живот и здраве вече съвсем нарочно  Laughing

Аз сега съм на вълна нова работа Whistling

# 31
 Аве, мерси за темичката.
 Голям студ стана, не съм доволна, и е тъмно, къде беше лятото  Cry

# 32
  • Bristol
Първо Хелоуин да мине, после за Коледа ще се подготвям!  Laughing

За тревата ползвам смески, примерно това. Буквално изгаря тревата, става черна и след това започва да никне новата трева, без плевелите. Но като бяха малки децата не го ползвах, а сега заради заека, не го ползвам в задната градина. Купувам органик вариант, но ефект от него много не виждам.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 02:18 от Merry

# 33
  • London

Маймунке, с какво ви тормози съседката?

KOlko време имаш ...
От преди седмица последното беше, че щяла да ме перне (след скандал естествено) и да ме убие Simple Smile))
Но! Най-важнотое , че пристига регулярно през един месец с разни безумни обвинения и желания.
Като не си пускай водата в тоалетната , че у нас мирише?!?!?!
В кухнята ми тече (живеем в блок и най-вероятно ѝ тече по панелите). Държиш си боклука отвън на апартамента (което ама никога не е било ) и ми падат хартии в двора.
Пушиш на терасата и ме притесняваш.
Общината ти сложи място за инвалид на "моето" !!!!! място ха ха ха

Преди гледах да ѝ отговарям, но в последно време само отварям и започвам да ѝ се хиля.

# 34
  • Cambridge, UK
Първо Хелоуин да мине, после за Коледа ще се подготвям!  Laughing

За тревата ползвам смески, примерно това. Буквално изгаря тревата, става черна и след това започва да никне новата трева, без плевелите. Но като бяха малки децата не го ползвах, а сега заради заека, не го ползвам в задната градина. Купувам органик вариант, но ефект от него много не виждам.

вече е хладно и моите не играят отзад
освен да използвам сезона поне да разкарам многото плевели, пък след като излезе новата трева
веднага ще изтръгвам новопоявилите се плевели с този уред
http://www.thediypeople.com/fiskars-weed-puller/
как мислиш, дали ще стане?

# 35
  • York
Щом живеете в блок питай небрежно някой съсед има ли проблем с нея ако имаш нужда от подкрепа.
Кажи на ландлорда ти както се случва, пиши мейл до мениджмънта на сградата. Ако започне пак да ти казва, че ще се саморазправя с теб звъни на полицията.

Нашата ситуация така я разрешихме, не знам  кой говори със съседа и какво му каза, но спря да вика и да се прави на интересен, та дори и ни поздравява  Peace

# 36
  • Bristol
Usmifchica, има инструкции на плика кога и при какви условия да се ползва и как. Прочети ги, преди да купиш. Не знам, дали не съветваха да се ползва през пролетта или може целогодишно. Не е необходимо всяка година да се ползва, може през 2-3 години. Аз за поддържане хвърлям само семена. Може смеска, семена и подхранване, но подхранването пак си е химия и не се препоръчва, ако има животни и деца. По инструкциите на плика го пише. Има такива, които са безвредни, както писах по-горе, но не са така ефективни, да не кажа, че въобще нищо не правят, според мен. Затова само семена купувам.

# 37
Здравейте, искам да ви попитам колко е трудно да се наеме къща самостоятелно? Мъжът ми е от края на миналата година в UK и честно казано започна да ми омръзва да сме разделени. Там където е той, Aldershot, наемите са доста високи, според мен аио търсим някъде наоколо все нещо ще излезе. Казва също че таксите на агенциите са безбожни. Аз не държа да сме непременно там, къде напколо са добри градчета с по ниски наеми? Надявам се ако дойда да мога да си намеря работа, говоря английски, къде и как си търсите работа. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 38
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте, искам да ви попитам колко е трудно да се наеме къща самостоятелно? Мъжът ми е от края на миналата година в UK и честно казано започна да ми омръзва да сме разделени. Там където е той, Aldershot, наемите са доста високи, според мен аио търсим някъде наоколо все нещо ще излезе. Казва също че таксите на агенциите са безбожни. Аз не държа да сме непременно там, къде напколо са добри градчета с по ниски наеми? Надявам се ако дойда да мога да си намеря работа, говоря английски, къде и как си търсите работа. Благодаря предварително на отзовалите се.

Ние наехме преди седмица през тази платформа къща https://www.openrent.co.uk/?gclid=Cj0KEQjwvve_BRDmg9Kt9ufO15EBEi … k6t9mYaAvAP8P8HAQ
Таксите са само за апликейшън и те са по 20 паунда на човек. Всичко минава през платформата, но ти си говориш със собственика. Документите се изпращат електронно, така се подписва и договора. Депозита си отива в защитена сметка и си получаваш сертификат. Пак си минахме проучване, както и при агенциите,но спестихме парите, които те взимат за такси.

За работата - аз специално си гледам сайтовете за това - cv-library, indeed uk, reed.co.uk

# 39
Много благодаря за бързия отговор, много добър вариант.

# 40
Записвам се с очакване на златна есен и ваканция. И Коледа ще дойде, но има време за нея.

# 41
  • постоянно
Студено ми е днес. Май ще започна да пускам парното вече  Cry

Смених и гумите на колата с по-зимни.

Не обичам зимата в Англия , искам някъде на топло .

# 42
  • UK
 Вчера като пазарувах видях , че са заредили КОледните щандове и така хубаво ми се вдигна настроението Simple Smile
После се сетих , че преди това за Хелоуин трябва да организирам нещо ,след това бебето има рожден ден , после мъжът ми има рожден ден , а на мен единствената ми мисъл е как да откажа бебето да суче нощем и да се наспя като човек.

Парното го пуснахме още преди седмица  даже втори ден не го спирам през деня, по принцип го пускаме само два часа сутрин и вечер , но нещо му се е развалил часовника.

Ние досега не сме сменяли гуми на колата  newsm78
 Четохте ли , че искат да сложат допълнителни такси на дизелови автомобили регистрирани след определелна година?

# 43
GreenP, не искам да те отчайвам, но и да махнеш нощното хранене, безсънието продължава.  Hug

Хелоуинът беше уреден за 5 мин. Ще е пират. Ще имат парти в градината. Не го тача аз тоя празник и с това се изчерпва всичко, свързано с него.

И се взех в ръце - 3 от коледните подаръци са вече факт.  Mr. Green

# 44
  • York
Четохте ли , че искат да сложат допълнителни такси на дизелови автомобили регистрирани след определелна година?

Къде го чете това, че ние сме с две дизелови  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт