Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 169 539
  • 752
  •   2
Отговори
# 675
Някой мнение по моят въпрос. Моля ако се е случвало на някой да сподели много съм изплашена

# 676
  • Другата България
Написа го вече веднъж, няма смисъл през пост да повтаряш, ако някой реши, ще ти отговори.
И какво те грее дали на някой се е случвало? Всичко е индивидуално, за това са лекарите и прегледите, несериозно е да чакаш във форум да ти се постави диагноза.
Аз ако бях, още днес да съм отишла.

# 677
Защо е тази язвителнос! Не ме грее просто обмяна на опит тъй да се изразя. Днес следобед няма каде да отида, то ясно че ще ходя. Извинявам се за препряноста но много се претесних

# 678
  • оттам, откъдето започва България
Дами, на някоя от вас случвало ли се е да прокърви в случай че нямам цикал от юли ,2016 г. Много съм претеснена ,а миналият месец ходих на преглед, цито и колпоскоп всичко е ок. И по точно слуз с червено зацапване тази сутрин еднократно.

Най-добре е да отидеш на преглед. Виждам, че си млада, а и при всяка от нас нещата са строго индивидуални.
Моята майка прокърви предния месец, а е от 30 години без цикъл. Уж всичко й е наред, поне така каза гинекологът, изтънели стени и т.н. Не ми се коментират и прегледите, които се правят, дано да са направени съвестно и компетентно.

# 679
  • Другата България
Защо е тази язвителнос! Не ме грее просто обмяна на опит тъй да се изразя. Днес следобед няма каде да отида, то ясно че ще ходя. Извинявам се за препряноста но много се претесних
Няма язвителност, просто ти казвам какво мисля. За мен също е притеснително и не бих чакала изобщо. Това, че при някой нещо е по един начин, не значи, че и при друг ще е същото. Но това вече ти го казах, ето, че и друг ти казва същото.

# 680
  • София
Asa75, има голяма вероятност да е полип. Но е задължително да те прегледа  АГ и да ти направят биопсия при хистероскопията.

# 681
Дами, на някоя от вас случвало ли се е да прокърви в случай че нямам цикал от юли ,2016 г. Много съм претеснена ,а миналият месец ходих на преглед, цито и колпоскоп всичко е ок. И по точно слуз с червено зацапване тази сутрин еднократно.
Нали миналия месец си била на преглед и всичко е било наред. Не се пренавивай.

# 682
Нали миналия месец си била на преглед и всичко е било наред. Не се пренавивай.
                               Благодаря за окуражението , да и аз затуй сам изненадана че незная откаде се появи това слузесто зацапване то е розево и само два пъти днрс докато се бърша иначе нямам ништо на превръската                     

# 683
Мария, благодаря, но не са нови зъбите, мина време. Страшно съм доволна, въобще не я усещам протезата, не мърда, не ми убива. Моделно лята е.
Asa75, на прегледа казаха ли ти колко е дебела лигавицата на матката? Ако е надебеляла много поради липсата на цикъл , може да прокървиш, случвало ми се е два пъти. Втория път ми казаха полип. Въобще не е безобидно, внимавай.

# 684
А какво се оказа при теб, като цикъл ли ти прокърви?

# 685
В началото слабо, после много силно, до кръвоизлив.
Всяко кървене в менопауза е ненормално, така съм чула. Твоето може и друго да е. Ако се засилва кървенето и не се чувстваш  добре, може и в болницата да идеш в АГ отделението, няма да те върнат. Един кюретаж е 15 минути и след два часа си в къщи. Носи си снимки от ехографията.

# 686
То аз нямам снимки от ехограв,само резолтат от цито и колпоскоп.При теб всичко наред ли е сега. От колко време беше без цикал като прокърви. Предполагам че всеки случей е различен но много съм претеснена

# 687
  • СОФИЯ
Ако не се поддържаш и на 20години ще надебелееш и ще погрознееш. Аз след 4 и половина години в менопауза съм в много добро състояние и външно и вътрешно. Един кг не съм наддала, но внимавам.

Не, не се заблуждавай. Просто си късметлийка и караш лека менопауза.
Има жени, които изобщо не я усещат. Имам една приятелка, влезе след мен за няколко месеца някоя друга вълна и това беше....вече не е в менопауза.

# 688
  • на острова на мечтите
Shushi7777,и на мен първата ми мисъл, като прочетох поста на Фри,беше,че е късметлийка. Аз от няколко месеца се отървах от вълните. Ама след няколко опаковки хапчета. Уви,качих някое и друго кило и няма мърдане надолу. Имам колежки по-големи от мен,ама нищо подобно нямат. А една роднина,горе долу наборка, изпада в ужасно състояние от горещи вълни. Тска че, при всеки е индовидуално.
 Ами ще гледам да удържам фронта.
Успех и на вас!!!!

# 689
               Благодаря за окуражението , да и аз затуй сам изненадана че незная откаде се появи това слузесто зацапване то е розево и само два пъти днрс докато се бърша иначе нямам ништо на превръската                     

Иди първо на гинеколог, и ако той не открие нищо притеснително, направи консултация и с уролог. Нямаше да се намесвам, за да не те шашкам още повече, но видях, че държиш на коментари, затова си позволявам да те посъветвам да обърнеш внимание и на отделителната система, в частност пикочен мехур, щом зацапването е само при бърсане.

Общи условия

Активация на акаунт