Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 169 770
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте

Правих си кръвнозахарен профил
Сутрин -6,8
В 12 -5,2
В 14 -10,2
Като се има предвид,чене успях да обядвам в 12 и нещо,а в 13 ч
Мнения?
Благодаря ви!

На гладно е висока.
После закусвала ли си? До 12 имало ли е хранене?
След като си обядвала в 13 и нещо, не е трябвало в 14 да те боцкат, а по-късно.

# 226
Да,закусих около 8 часа

# 227
  • на острова на мечтите
От двайсет дни вземам хапче за контрол на горещите вълни. Има ефект. Избрах си такива на билкова основа, макар да не съм много сигурна колко химия има. Май не искам да знам. Важното е,че най-накрая имам облекчение и не пламвам като лампа в неподходящи моменти.
За теглото не е съвсем вярно,че е от
 " Глада не е от менопаузата , а от усилителите на вкусът натъпкани в храните от недобросъвестните производители ...Започнете да гледате "Територия заговора " с Михаил Мамаев  Peace Peace "(t_). Вероятно има значение,какво ядем,но в менопаузата всичко озлида/излиза  от контрол и нормалност.

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 11:59 от danilu

# 228
Какво пиеш?

# 229
От двайсет дни вземам хапче за контрол на горещите вълни. Има ефект. Избрах си такива на билкова основа, макар да не съм много сигурна колко химия има. Май не искам да знам. Важното е,че най-накрая имам облекчение и не пламвам като лампа в неподходящи моменти.
За теглото не е съвсем вярно,че е от
 " Глада не е от менопаузата , а от усилителите на вкусът натъпкани в храните от недобросъвестните производители ...Започнете да гледате "Територия заговора " с Михаил Мамаев  Peace Peace "(t_). Вероятно има значение,какво ядем,но в менопаузата всичко озлида от контрол и нормалност.

Изгледайте и това към края на лекцията за мазнините , човека дава много добро обяснение относно механизма на работа на половите хормони при жените
https://www.youtube.com/watch?v=cFtyTyGEUTU
Здоровье человека. Часть 4. Жиры.

# 230
  • на острова на мечтите
    Благодаря!!! Ще го изгледам с внимание.
    Не му помня точно заглавието,но нещо като естроджени звучеше. Ще го видя после,че не съм в къщи.

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 12:01 от danilu

# 231
    • София
    Здравейте, чудя се какво да пия за тези горещи вълни, това лято ме изтормозиха... Направо не се търпи това пламтене и то в най неподходящи моменти! Като че ли и притесняването го засилва повече. Направо съм в чуденка?

# 232
    • Бургас
    Здравейте, чудя се какво да пия за тези горещи вълни, това лято ме изтормозиха... Направо не се търпи това пламтене и то в най неподходящи моменти! Като че ли и притесняването го засилва повече. Направо съм в чуденка?
    Ами Клименум от билковите малко помага.От синтетичните хормони съм пила за много малко Естрофем,но пусти страх от рак на гърдата и тромбоза...

# 233
    • София
    Благодаря, ще ползвам климениум Мария и да видим.....мисля и плодолечение по Ковачева да опитам от 1 септември, че и вълни и замайвания сутрин, все екстри и по много! За гастрит знам, че помага сок от суров картоф три пъти на ден, сестра ми го пие и е по добре. До скоро!

# 234
    • на острова на мечтите
    И аз съм на едни билкови хапове,но от време на време усещам навдигане на леки вълни,които обаче не се навдигат наистина,за моя радост. Явно, при билковите варианти на хаповете за менопауза, трябва да мине повече време за натрупване на лечебните съставки.

# 235
    • Бургас
    Да,с билковите препарати резултат има след три-четири седмици.Но определено има,макар и оплакванията да не изчезват напълно.Много пъти ги мислих  синтетичните хормони,но не смея.А съм млада,на 35 съм.Сега нищо не пия,премина при мен ужасния период с нечовешките вълни.
    Може би при дами,които естествено навлизат в менопаузата,не е толкова силно изразено.Аз вече съм в постменупауза.Спира ме и фактът,че ако започна с хормонални препарати,пак ще имам дискомфорт след спирането им,пак ще преживея събуждане вечер мокра и зъзнеща.Поне по три пъти ставах,за да си суша косата.Голям ужас беше.

# 236
    • СОФИЯ
    Благодаря, ще ползвам климениум Мария и да видим.....мисля и плодолечение по Ковачева да опитам от 1 септември, че и вълни и замайвания сутрин, все екстри и по много! За гастрит знам, че помага сок от суров картоф три пъти на ден, сестра ми го пие и е по добре. До скоро!

При мен замайванията са целодневно, вълните също,  напълнях 6, 7 кг.  ooooh! Въпреки, че съм в менопауза от 4ри години, още не съм пила нищо. Страх ме е  Confused Не мога нито гладолечение, нито плодолечение - имам лош гастрит Sad
    Момичета, Климениума не е ли вреден  newsm78

# 237
    • София
    Какво точно да му е вредното, фитоестрогените от соята ли?

Състав:
    ДЕН таблетки: микрокристална целулоза; екстракт от семена на соя (Glycine max); магнезиев оксид; екстракт от трилистна (червена) детелина (Trifolium pratense); фруктоолигозахариди; силициев диоксид; пиридоксин хидрохлорид (витамин В6); магнезиев стеарат; за обвивката: хидроксипропилметилцелулоза, талк, титанов диоксид, полидекстроза, глицерин, Е172 (железен оксид, жълт), Е104*, Е132.
    Съдържание   1 таблетка ДЕН (550 мг)
    Екстракт от семена на соя   125 мг
    Екстракт от трилистна детелина    75 мг
    Фруктоолигозахриди   75 мг
    Магнезий   57 мг
    Витамин В6   2 мг
    НОЩ таблетки: калциев карбонат; екстракт от семена на соя (Glycine max); пулверизирани шишарки от хмел (Humulus lupulus); фруктоолигозахариди; микрокристална целулоза; магнезиев стеарат, силициев диоксид; Витамин D3; фолиева киселина; за обвивката: хидроксипропилметилцелулоза, полидекстроза, титанов диоксид, средно верижни триглицериди, Е132, Е133, Е172 (железен оксид, черен), Е104*.
    Съдържание   1 таблетка НОЩ (570 мг)
    Екстракт от семена на соя   125 мг
    Калций   120 мг
    Пулвелизирани шишарки от хмел   50 мг
    Фруктоолигозахриди   50 мг
    Фолиева киселина   200 μгр
    Витамин D   5 μгр

# 238
    • Бургас
    Фитоестрогените не са(уж де) вредни.Нямат страничните действия на синтетичните хормони.Клименум е хранителна добавка.Уж е по-малкото зло.

# 239
    • София
    Аз го пия от 3 месеца и нямам никакви странични ефекти, даже кистите на гърдите ми вече не се пълнят с предишната скорост; определено се чувствам по-добре: по-жизнена, по-бодра, даже съм 3 кг. надолу (пу-пу, да не чуе дявола), топли вълни изобщо нямам (аз и преди ги имах само при предозиране на Левотироксина за Хашимотото); е, пак взе ми идва на 2 седмици, ама какво да се прави, докато не спре, ще се купуват тонове дамски превръзки.

Общи условия

Активация на акаунт