Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 172 535
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Оо, Дева, ти си перфектна!
Снощи и аз се  будих почти на всеки час. Чак в 4 заспах до 8 😳

# 376
Мерси, Деси! Simple Smile
Аз пък спах плътно от 22, по новото време, до 8:30, още от снощи бях превъртяла часовниците. Grinning

# 377
  • Пловдив
Нещо трябва да се измисли за този сън  Sad
Това при мен продължава вече седмица ,просто се чувствам като парцал .
Може би при мен има причина ,но... дано да премине ,защото ми идва в повече  Sad

# 378
А възможна ли е тази комбинация  с цикъл , вълни и изпотяване вечер и безсъние , сигнал ли е ?

# 379
  • на острова на мечтите
Да споделя и аз опит. За два месеца пих хапчета,за да повлияя поне малко на фетоменът горещи вълни. После се стреснах малко от споделеното тук и не си закупих повече никакви лекарства. Вълните не са вече толкова непоносими и почти не ги забелязвам. Възможно е да съм задвижила съвсем натурален механизъм! Така че откъм този аспект всичко наред!
 За теглото,което почти година не успявам да възвърна в желаните граници(качих от небрежност 8кг,които се заинатиха и не щат да се разделим по никакъв начин ), от три дни предприех детокс със зелени смутита,мой вариант,в смисъл сезонни продукти и предимно местни, редувани с леки хапвания и на нормална ястия,но само до обяд . Днес кантарът отбеляза -1,5кг резултат. Според мен,това че стомахът не е обременен със смилането на твърди храни, а само с усвояването им помага на организма да се заеме с изчистване и организиране на много функции. И аз не ям месо от почти 5 години. От известно време хапвам малко сирене. Детоксът го започнах по повод псориазиса, който напоследък се изостри, вероятно именно поради невъзможността от страна на тялото да се изчисти от токсични натрупвания.
Приятна седмица!
П.С. Относно спането си закупих капки валериана и ако не успея да заспя до 10 минути си разтварям в чаша с вода и заспивам почти веднага. Иначе ми минава цялата нощ да броя отзад напред и отпред назад, да заспя призори и да стана с непоносимо главоболие. Капките ги пия вече много рядко,само при необходимост, и гледам  да си лягам в еин и същи час.

# 380
  • оттам, откъдето започва България
Малко тъп въпрос, ама да попитам. Тези капка валериана не миришат ли? /да не кажа смърдят/
Съжалявам, много съм чувствителна към миризми.

# 381
  • на острова на мечтите
Малко тъп въпрос, ама да попитам. Тези капка валериана не миришат ли? /да не кажа смърдят/
Съжалявам, много съм чувствителна към миризми.
На мен не ми влияе много,а и като знам,че ще заспя като бебе......Не са много приятни,но ми помагат

# 382
Аз пия валериан на табл., ама сутрин, за пулса.

# 383
За пулса си вземам сутрин хубава доза секс Shocked Вечер също #Crazy

# 384
  • Пловдив
Еееееее,това е най доброто лекарство ,но като не съм свикнала сутрин  Laughing
Правя душ ,кафе и на работа ,няма времеееее ! Laughing
А за валириана поне при мен успокоява ме ,но ставам като вълк .
Ям всичко ,което ми попадне прид погледа .
Сега го пия ,само при необходимост .
Др.което мога да споделя ,но не от личен опит е чай от лайка .

# 385
Забелязала съм, че на мен ми влияят успокояващо и "Мента, глог, валериан".Като се присетя, си купувам по една кутийка и пия, като ги забележа.....    Laughing  
Подкрепям за чая преди лягане-лайка, липа, мента.....
Секса също, страхотно приспивателно ми е.     Laughing

# 386

И секса ти забавя пулса?
Странна реакция. Crazy

# 387
  • оттам, откъдето започва България

И секса ти забавя пулса?
Странна реакция. Crazy

Дора, чудесно, на мен пък въобще не ми е до секс сутрин, след будуването цяла нощ. Явно твоят вариант няма да проработи при мен.
Вълните се появяват, но съм сигурна, че ще ги преодолея, няма да са вечни.

# 388
Секс сутрин никога не съм обичала, камо ли пък на тези години. Mr. Green

# 389
Мислех,че искате забързване на пулса сутрин. А вечер съм толкова изморена след работа, че ако не забързам пулса и да сготвя нещо, ММ ще ми яде църулите JoyТочно на фаза ме хващате, като сложих тавата във фурната Joy, със як пулс  Joy

Общи условия

Активация на акаунт