Отслабване – 16-годишна

• 22 173
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Скрит текст:
Авторке, започни поне на закуска и обед да се мъчиш а ядеш здравословно, щом ядеш пици, дюнери и закуски предполагам не си вкъщи? Вземай си салат, ядки, кисело мляко, сандвич с черен хляб и т.н., а вечер яж по-малко и без хляб... Виж съветите и на кака Сийка, много са разумни.
ДеВа  Hug
А с тази 90 дневна диета си разсипа стомаха една приятелка.  Sick  Не знам как е възможно, но лекаря й казал че не е и първия такъв случай.

Здравейте! Аз съм ученичка. Днес го карах на три малки ябълки и кисело мляко. Но такова страдане изстрадах.......  С една приятелка ще се запишем на фитнес.  Laughing Laughing вълнувам се.......
също и планираме да посетим център на herbalife  #Crazy newsm78

А вода пиеш ли? Минимум 2 литра ти трябват.
Защо се мъчиш не разбирам. Ябълки и мляко. Храна ти трябва, ама качествена.
herbalife  си е скъпичко. Не знам как ще навиеш майка си.

Здравейте!
Да, пия вода... е още не в тези количества, в които трябва. Днес около литър и нещо съм пила, просто повече не мога, чак ми стана лошо и едно блуткаво.... Но си поставих за цел утре да пия повече!  Laughing
За пари все още не сме говорили относно herbalife с приятелката ми но имаме спестени малко пари от стипендии.

Не се насилвай в началото.
Какво мислиш за топлата вода сутрин на гладно?  Thinking
А за суровите ядки? Много засищат.
Как може да си даваш парите за глупости не знам. Всички тук знаем, че от диети се пълнее. Отслабваш, а после двойно. Стресираш организма и при следващото ядене той складира, защото си мисли, че пак идват гладни дни. Мисли си, че е военно положение.  hahaha

Иска да е харесвано и обичано момичето - напълно нормално  Hug

То от къде толкова знаем с тебе за храненето - щото сме и гладували и плодували и плюскали чак ушите ни да се веят през годините  Drunk

То лошо няма, всички искаме да ни харесват и обичат, ама да не бърза. Както се казва - хубавите неща стават бавно.
Знаем ние всичко. Минали сме през какво ли не докато ни уврът главиците.  Mr. Green

Скрит текст:

То от къде толкова знаем с тебе за храненето - щото сме и гладували и плодували и плюскали чак ушите ни да се веят през годините  Drunk

Да.... Имам си и приятел (повече от приятел  Laughing ) Но той си ме познава още от 3/4 годишна. Той ще си идва на нова година. Страшно искам и да съм хубава до тогава. Тези цифри, които видях преди седмица и нещо просто...... сън не мога да спя. Никога не съм харесвала тялото си и докато съученичките ми се оглеждат  и снимат пред огледалото, мен ме е страх дори да се огледам в огледалото. Мразя да се снимам. Искам да изляза с къси гащи и потник, но сега мога ли? Ще приличам на анимационен герой в лошия смисъл......... Sad
Чудесно, имаш си приятел. Ето ти още една причина да отслабваш здравословно.

Първата ми причина е, защото АЗ искам да се чувствам окей в кожата си и да не ме срам от себе си. А, втората причина е той....  Laughing Искам да съм красива и в неговите очи!!

Щом се познаваш с това момче от години, значи знае, че си пълничка. Такава те е харесал.
Лично аз за мъж никога не ме е стимулирало да слабея. Единственото което ме стимулира е здравето. Всъщност когато разбрах за ИР и какво точно значи. Тогава получих просветление и се стегнах.
А дори и пълна, никога не трябва да те е срам, не го и показвай.
По потник и къси гащи вече не му е времето да излизаш.
Иначе не ми отговори на другите въпроси. Защо така отбягваш доста важни неща?  newsm78

n.y.x, ти виц направо ми каза  Joy
Правиш ли разлика между печени и сурови ядки?
Все едно да ми сравниш суров плод и компот.
А от калории до калории разликата е огромна. Зависи от храната. А тялото има нужда от калории.

# 91
Аз бих внимавала със суровите ядки, здравословна храна са, но не означава, че нямат калории, плюс това са храна тип снакс, а със снаксовете лесно се прекалява.

Според мен докато не започнеш да си готвиш и планираш сама трудно ще ти се получат нещата.

Мога да готвя но няма как да го правя. До след обяд съм на училище, после се занимавам с различни кръжоци и занимания. Вечер.... майка ми.... Това ще е трудно. От всички режими или диети само готвенето не ми харесва.  ooooh!

# 92
Скрит текст:
Скрит текст:
Авторке, започни поне на закуска и обед да се мъчиш а ядеш здравословно, щом ядеш пици, дюнери и закуски предполагам не си вкъщи? Вземай си салат, ядки, кисело мляко, сандвич с черен хляб и т.н., а вечер яж по-малко и без хляб... Виж съветите и на кака Сийка, много са разумни.
ДеВа  Hug
А с тази 90 дневна диета си разсипа стомаха една приятелка.  Sick  Не знам как е възможно, но лекаря й казал че не е и първия такъв случай.

Здравейте! Аз съм ученичка. Днес го карах на три малки ябълки и кисело мляко. Но такова страдане изстрадах.......  С една приятелка ще се запишем на фитнес.  Laughing Laughing вълнувам се.......

Здравейте!
Да, пия вода... е още не в тези количества, в които трябва. Днес около литър и нещо съм пила, просто повече не мога, чак ми стана лошо и едно блуткаво.... Но си поставих за цел утре да пия повече!  Laughing
За пари все още не сме говорили относно herbalife с приятелката ми но имаме спестени малко пари от стипендии.

Как може да си даваш парите за глупости не знам. Всички тук знаем, че от диети се пълнее. Отслабваш, а после двойно. Стресираш организма и при следващото ядене той складира, защото си мисли, че пак идват гладни дни. Мисли си, че е военно положение.  hahaha

То лошо няма, всички искаме да ни харесват и обичат, ама да не бърза. Както се казва - хубавите неща стават бавно.
Знаем ние всичко. Минали сме през какво ли не докато ни уврът главиците.  Mr. Green

Скрит текст:

Да.... Имам си и приятел (повече от приятел  Laughing ) Но той си ме познава още от 3/4 годишна. Той ще си идва на нова година. Страшно искам и да съм хубава до тогава. Тези цифри, които видях преди седмица и нещо просто...... сън не мога да спя. Никога не съм харесвала тялото си и докато съученичките ми се оглеждат  и снимат пред огледалото, мен ме е страх дори да се огледам в огледалото. Мразя да се снимам. Искам да изляза с къси гащи и потник, но сега мога ли? Ще приличам на анимационен герой в лошия смисъл......... Sad

Първата ми причина е, защото АЗ искам да се чувствам окей в кожата си и да не ме срам от себе си. А, втората причина е той....  Laughing Искам да съм красива и в неговите очи!!

Щом се познаваш с това момче от години, значи знае, че си пълничка. Такава те е харесал.
Лично аз за мъж никога не ме е стимулирало да слабея. Единственото което ме стимулира е здравето. Всъщност когато разбрах за ИР и какво точно значи. Тогава получих просветление и се стегнах.
Иначе не ми отговори на другите въпроси. Защо така отбягваш доста важни неща?  newsm78

А от калории до калории разликата е огромна. Зависи от храната. А тялото има нужда от калории.

Наистина се извинявам. Тъй като нямам много нет, би ли задала отново въпросите си? Моля...  Simple Smile

# 93
  • ... рееща се.
Елора, някъде да съм писала за печени ядки? Говоря за сурови, накиснати и т.н. 100 грама бадеми са ти почти 600 ккал. Проблемът с ядките е, че лесно поглъщаш големи количества от тях без да се усетиш.

@love-me, няма нищо лесно. Simple Smile Ти си знаеш, аз само ти споделих моето мнение.

# 94
Аз си лягам. Лека нощ, мили хора!  bouquet  #Crazy  Heart Eyes Още утре след училище тръгваме с приятелката ми по фитнесите да си харесаме някой!  Peace Mr. Green
Вълнувам се.... 

# 95
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
ДеВа  Hug

Здравейте!

Скрит текст:

Наистина се извинявам. Тъй като нямам много нет, би ли задала отново въпросите си? Моля...  Simple Smile

О не, няма да задавам въпросите си отново. Ти ще се върнеш и ще прочетеш постовете ми.Доста неуважително. Убедена съм вече, че не само моите, но и на повечето не четеш какво ти пишат.
Като проимаш нет и ако те интересува наистина какво съм ти написала, върни се и прочети.

Елора, някъде да съм писала за печени ядки? Говоря за сурови, накиснати и т.н. 100 грама бадеми са ти почти 600 ккал. Проблемът с ядките е, че лесно поглъщаш големи количества от тях без да се усетиш.

@love-me, няма нищо лесно. Simple Smile Ти си знаеш, аз само ти споделих моето мнение.

А не, не поглъщам големи количества. Ям, колкото да се заситя. А те доста засищат, защото са предимно протеини. Не ми допадат много животинските протеини. Не че имам алергия, просто при честата им консумация се чувствам отпаднала. То и няма кой знае колко качество - особено в кашкавала, сиренето и месото. Е-та колкото искаш.
Взимам си в пликче две шепички микс от бадеми, орехи, лешник, кашу. Тоест има по 5-6 ядки от всяко. Дори не ги изяждам всички. Всеки ден си ги връщам почти половината.
Нямам нерви да смятам колко калории поемам от тези ядки. Важното е,че за месец съм свалила 5 кила и продължавам.
А и калориите не са важни чак толкова. Важно е качеството. Дори и да приемам ядки в количество 600 кал. не е като да изям  хамбургер. Ей сега видях, че един хамбургер е 300. Хм, няма как да мина на сандвичи, само защото е наполовина. Хамбургера ще ми се залепи я на дупе, а на корем. Ядките не.

# 96
Аз си лягам. Лека нощ, мили хора!  bouquet  #Crazy  Heart Eyes Още утре след училище тръгваме с приятелката ми по фитнесите да си харесаме някой!  Peace Mr. Green
Вълнувам се.... 

Според мен се вълнуваш само от хербалайф. От самото начало на темата го повтаряш като мантра.  Thinking
Какво мисли майка ти по този въпрос?

# 97
Ми аз не я виждам на Хербалайф, първо, че е скъпо и второ, че не се яде.

# 98
А отслабва ли се?  Mr. Green
Защото тя иска да пийне вълшебното хапченце и да се събуди слаба и красива, а гаджето да припадне от възторг, като я види. По филмите нали така става?  Laughing

# 99
  • София - Варна - Бургас
Мен най-много ме изненада мнението на майката, как така няма да се притесни, че детето и е почти 90кг на тази възраст.  А пък мен не ме изненадва! За съжаление много такива родители съм виждала, включвам и моите. Важно е да те натъпчат пък последствията за теб като здраве и самочувствие не ги мислят. Мен ме караха да ям насила, а бях много дебело дете. .............................

Това "тъпчене" за което говориш, е архаичен остатък от времената на войни и периода след тях. Някакъв примитивен инстинкт за оцеляване.
  Другото, което е характерно при бабите и дядовците е... "купуване" на условна любов?! На принципа - на ти бонбони, шоколади! - за да ме обичаш...!

# 100
Защото тя иска да пийне вълшебното хапченце и да се събуди слаба и красива, а гаджето да припадне от възторг, като я види. По филмите нали така става?  Laughing
Е, не веднага. Ще походи малко и по пътечката във фитнеса.  Laughing

# 101
Мен най-много ме изненада мнението на майката, как така няма да се притесни, че детето и е почти 90кг на тази възраст.  А пък мен не ме изненадва! За съжаление много такива родители съм виждала, включвам и моите. Важно е да те натъпчат пък последствията за теб като здраве и самочувствие не ги мислят. Мен ме караха да ям насила, а бях много дебело дете. .............................

Това "тъпчене" за което говориш, е архаичен остатък от времената на войни и периода след тях. Някакъв примитивен инстинкт за оцеляване.
  Другото, което е характерно при бабите и дядовците е... "купуване" на условна любов?! На принципа - на ти бонбони, шоколади! - за да ме обичаш...!

Да не ти разказвам после как се отслабва! Страшно е!
Сега, когато вече аз съм майка, да възпитам у децата си умението да се хранят правилно е изключително важно. За сега успявам.

# 102

Отслабва се, обаче като започнеш да се храниш с нормална храна, се качват двойно кг.

# 103
  • MI

Отслабва се, обаче като започнеш да се храниш с нормална храна, се качват двойно кг.

А и стомаха като нищо може да си повредиш. Дано се откаже от чудотворни хапчета и строги диети, иначе само дето пусна темата, полза няма.

# 104
  • тук и там
n.y.x,
Скрит текст:
На надъхващото клипче ми направи впечатление,че във „дебелият"период-мацката има плочки на корема(поне горните две си личат,средните и страничните коремни също).Има и паласки,но и плочки...След 20 седмици-няма паласки,но няма и плочки. Simple Smile .Между другото-не мисля,че е добра идея 90 килограмов човек да тича-бързо би се отказал,а какво може да направи със коленете и глезените си,не ми се мисли..За хора със по-малко килограми и тичането нямам забележки Simple Smile.
Важно е храненето,но е важно и движението!Няма лесно - все още не са измислили вълшебното хапче! Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 12:10 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт