Отслабване – 16-годишна

• 22 156
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
  • MI
Да я оставим да си съсипе стомаха и да пие хапчетата, които може да нанесат поражения на дебелото черво ли? Аз не се обиждам че не ме слуша, но щом пита трябва да й кажа какви са рисковете. После решението си е нейно.

# 121
Браво! Нещото което наистина мога да ти дам като съвет е - когато стане трудно и видиш някакъв провал просто продължи пак както трябва след това. Ако ти писне един спорт запиши друг. Тоест няма неправилен спорт , няма фатални грешки при този път. Малко по-малко ще видиш резултати! Исисква се време и реални очаквания . Работи и прави това за себе си! Не за другите. За здравето и собственото си  удоволствие. Късмет Simple Smile

# 122
Ами не смятам, че коментарът ми за кг на майката е неуместен.
Аз също имам дъщеря, на 17 г. и няма как да допусна да стане 90 кг.
При положение, че аз съм 47.
Ако съм 97, сигурно ще съм по-толерантна.
Който разбрал, разбрал. Peace

# 123
  • MI
Браво! Бъди постоянна и ще успееш!  Hug пиши тук как върви.

# 124
Неуместно беше начина . Поне според мен. Не искам да обиждам никого. Евалата на килограмите ти на тези години , надявам се и аз да съм така тогава. Може би ако беше обосновила идеята си както сега направи нямаше да го имам за неуместен.

# 125
Благодаря Ви от сърце!
Чета всички коментари. Видях страхотни предложения.
Някой каза, че не чета всички коментари и нито приемам - ни предавам.
Не е така. Да, един два коментара ми убягваха, но имах проблем с компютъра. Днес си прегледах всичко . Всички дадохте страхотни идеи, за които ОТ  СЪРЦЕ  БЛАГОДАРЯ !!
Да, прави сте! Освен че исках съвети и предложения, но и подкрепа. За мен е важно. Важно е да знам, че след като искам да отслабна, съм на прав път!

# 126
  • MI
Ще успееш, ако имаш нужда от подкрепа пиши тук. Само приеми че ще ти трябва време. Но пък много скоро ще се почувстваш много пп-енергична и по-здрава.

# 127
Успех и от мен! Hug
Пишеш много грамотно и съм сигурна, че ще се справиш! Peace

# 128
Благодаря nelig и DeVa!!!  bouquet
Ужасно сте мили!  bouquet bouquet bouquet bouquet Heart Eyes

# 129
Скрит текст:
Ако е на 40 няма да отслабне, ама на 16 от редовен спорт независимо как яде ще отслабне. Ако изпитва лишение от любима храна, ако се чувства различна, ако всички ядат, а тя гледа, не мисля, че нормален не психопат би издържал повече от няколко дни.

Все пак има право да допусне своите грешки и да мине по своя път. Ако имате познания КАК ТОЧНО се пази линия То е защото сте го забрали пробвайки.

Въобще имате прекалени очаквания, все едно е длъжна да послуша мнението ви. Само днес във форума сте прочели поне 3 съвета за по-добър или по-здравословен живот. Защо ги игнорирахте, а трябва някой да послуша Вашите? Смятате ли като започвате с нападките помагате на някого? Ако не желаете да помагате на момичето, то какво правите в темата? Ако желаете да помогнете то няма място за нервничене и обвинения.

Реално всички сте наясно защо е пусната темата. Едва ли смятате, че някой смята пишещите тук форумки за спортни мадами разбиращи от диети и отслабване. Едно 16 годишно момиче ако искаше истински съвет, а не просто да изрази емоциите си и да получи подкрепа щеше да пише на някой от десетките сайтове на фитнес инструктори. Поне там нямаше всеки трети пост да противоречи и яростно да отрича предните.

Мисля, че обсъждането на майката и нейните килограми  не е обект на темата.
Аз също като авторката съм възпитана с погрешен модел и никаква хранителна култура. Но знаеш, че преди години нямаше интернет и не ми беше възможно да имам достъп до много информация. Но в днешно време чичко гугъл знае всичко.
Иначе е нормална реакцията ни. Сякаш хич не ни отразява.  Grinning
Ама ето, включи се. Отрази ни. Радвам се.

Скрит текст:
Благодаря Ви от сърце!
Не е така. Да, един два коментара ми убягваха, но имах проблем с компютъра. Днес си прегледах всичко . Всички дадохте страхотни идеи, за които ОТ  СЪРЦЕ  БЛАГОДАРЯ !!
Да, прави сте! Освен че исках съвети и предложения, но и подкрепа. За мен е важно. Важно е да знам, че след като искам да отслабна, съм на прав път!
Подкрепяме те, иначе нямаше да сме в темата.
Само успех ти желая.

Скрит текст:
Момичета, то всички искаме да помогнем но ми се струва че от толкова много съвети ошашкахме момичето и го объркахме  Crazy
На 16 не познавам много момичета /т.е нито едно/ дето преди да пази диета ходи да си мери инсулина и при ендокринолог. На 16 започваш с диетите и искаш бързи резултати. Готов си да гладуваш, липсва постоянство и люшкащите емоции често те водят в хладилника. А и семейството като не я подкрепя е почти невъзможно.

Като ми кажата "забрави за тестените" и точно те ми се дояждат неконтролеруемо Mr. Green. На 16 нищо забранено няма за ядене. Все още са деца и растат.

Та макар да си мисля, че момичето няма да може си позволи финансово може би е добре да си плати на диетолог /на мен ми взеха 150 лв. за режим + 50 лв. за следене на резултати/. Няма как да слуша всички ни и трябва да има един ментор и някой който знае какво точно прави с хранителния режим.

Уф, права си. Забравила съм какво да си тийн. Ще поседя да и наливам акъл още малко.  Mr. Green

Викаш малко съм груба  newsm78 Абе може, понякога съм такава, но може и да се постресне така. Хубаво, омеквам засега.
Но на нея основния и проблем е с майка и. Тя щом няма подкрепа от нея, ще и е много трудно.
Представям си сега само ако купи черен хляб какво ще я прави.

love-me, а баща ти същия като майка ти ли е? Имаш ли някой друг близък роднина, който може да говори с нея. Освен лекаря.

Сега се сетих една история в Съдми на кръстопът. Там майката тъпчеше децата с боклуци. Едното дете се разболя от диабет. Бащата разбра, че ги хранят неправилно. Искаше от майката да готви по-хубаво, но тя не искаше. И накрая се разведоха. Съдът присъди на него децата.

Да, баща ми също живее с мен и майка ми. Той знае и ме подкрепя но проблемът е майка ми!
Днес вече забравих за обикновената ми храна и ядох доста но здравословно. Сутринта кисело мляко с мюсли, после към 11;00 краставица, в 13;00 - пилешко бяло месо с гарнитура от прясно зеле, към 16;00 ябълка, току що вече и вечерях - копривена супа. Майка ми днес я няма и си сготвих супа.  Laughing
А и днес съм изпила към 2 литра вода. След като разгледахме за herbalife и се отказахме, то за там трябват мнооого пари (които ги нямам) а и не мисля, че ще свърши голяма работа. От утре сме на фитнес  Grinning за което се вълнувам. Убедих се, че без тренировки и спорт няма да стане работата. Знам, че е е трудно и от сега е рано да се вълнувам но ще се опитам с всички сили да се справя.

Тогава трябва някак си да надвиеш майка си, като включиш и баща си.
И никакъв глад, защото пак ще дойда да те насоля  Naughty

# 130
Скрит текст:
Ако е на 40 няма да отслабне, ама на 16 от редовен спорт независимо как яде ще отслабне. Ако изпитва лишение от любима храна, ако се чувства различна, ако всички ядат, а тя гледа, не мисля, че нормален не психопат би издържал повече от няколко дни.

Все пак има право да допусне своите грешки и да мине по своя път. Ако имате познания КАК ТОЧНО се пази линия То е защото сте го забрали пробвайки.

Въобще имате прекалени очаквания, все едно е длъжна да послуша мнението ви. Само днес във форума сте прочели поне 3 съвета за по-добър или по-здравословен живот. Защо ги игнорирахте, а трябва някой да послуша Вашите? Смятате ли като започвате с нападките помагате на някого? Ако не желаете да помагате на момичето, то какво правите в темата? Ако желаете да помогнете то няма място за нервничене и обвинения.

Реално всички сте наясно защо е пусната темата. Едва ли смятате, че някой смята пишещите тук форумки за спортни мадами разбиращи от диети и отслабване. Едно 16 годишно момиче ако искаше истински съвет, а не просто да изрази емоциите си и да получи подкрепа щеше да пише на някой от десетките сайтове на фитнес инструктори. Поне там нямаше всеки трети пост да противоречи и яростно да отрича предните.

Мисля, че обсъждането на майката и нейните килограми  не е обект на темата.
Аз също като авторката съм възпитана с погрешен модел и никаква хранителна култура. Но знаеш, че преди години нямаше интернет и не ми беше възможно да имам достъп до много информация. Но в днешно време чичко гугъл знае всичко.
Иначе е нормална реакцията ни. Сякаш хич не ни отразява.  Grinning

Скрит текст:
Благодаря Ви от сърце!
Не е така. Да, един два коментара ми убягваха, но имах проблем с компютъра. Днес си прегледах всичко . Всички дадохте страхотни идеи, за които ОТ  СЪРЦЕ  БЛАГОДАРЯ !!
Само успех ти желая.

Скрит текст:
Момичета, то всички искаме да помогнем но ми се струва че от толкова много съвети ошашкахме момичето и го объркахме  Crazy
На 16 не познавам много момичета /т.е нито едно/ дето преди да пази диета ходи да си мери инсулина и при ендокринолог. На 16 започваш с диетите и искаш бързи резултати. Готов си да гладуваш, липсва постоянство и люшкащите емоции често те водят в хладилника. А и семейството като не я подкрепя е почти невъзможно.

Като ми кажата "забрави за тестените" и точно те ми се дояждат неконтролеруемо Mr. Green. На 16 нищо забранено няма за ядене. Все още са деца и растат.

Та макар да си мисля, че момичето няма да може си позволи финансово може би е добре да си плати на диетолог /на мен ми взеха 150 лв. за режим + 50 лв. за следене на резултати/. Няма как да слуша всички ни и трябва да има един ментор и някой който знае какво точно прави с хранителния режим.

Уф, права си. Забравила съм какво да си тийн. Ще поседя да и наливам акъл още малко.  Mr. Green

Викаш малко съм груба  newsm78 Абе може, понякога съм такава, но може и да се постресне така. Хубаво, омеквам засега.
Но на нея основния и проблем е с майка и. Тя щом няма подкрепа от нея, ще и е много трудно.

love-me, а баща ти същия като майка ти ли е? Имаш ли някой друг близък роднина, който може да говори с нея. Освен лекаря.

Сега се сетих една история в Съдми на кръстопът. Там майката тъпчеше децата с боклуци. Едното дете се разболя от диабет. Бащата разбра, че ги хранят неправилно. Искаше от майката да готви по-хубаво, но тя не искаше. И накрая се разведоха. Съдът присъди на него децата.

Да, баща ми също живее с мен и майка ми. Той знае и ме подкрепя но проблемът е майка ми!
Днес вече забравих за обикновената ми храна и ядох доста но здравословно. Сутринта кисело мляко с мюсли, после към 11;00 краставица, в 13;00 - пилешко бяло месо с гарнитура от прясно зеле, към 16;00 ябълка, току що вече и вечерях - копривена супа. Майка ми днес я няма и си сготвих супа.  Laughing
А и днес съм изпила към 2 литра вода. След като разгледахме за herbalife и се отказахме, то за там трябват мнооого пари (които ги нямам) а и не мисля, че ще свърши голяма работа. От утре сме на фитнес  Grinning за което се вълнувам. Убедих се, че без тренировки и спорт няма да стане работата. Знам, че е е трудно и от сега е рано да се вълнувам но ще се опитам с всички сили да се справя.

И никакъв глад, защото пак ще дойда да те насоля  Naughty

Благодаря Ви! Всъщност забравих да споделя, че точно днес съм говорила с баща си и каза, че когато може и ако може ще ми помага... Той по принцип е единствения човек, който ме разбира и знае как се чувствам истински.  Flutter
През деня нямам възможност да пиша, в училище съм.
И да, карането Ви имаше ефект  Laughing Laughing поне се замислих какви са ми бъдещите приоритети и какво точно искам. Признавам, в началото като писах тук и представа си нямах от тези неща и ми се струваше нещо лесничко. Благодаря на всички Вас!
Ще ям, здравословно и често - 5 пъти,.... а не 3 пъти на ден, огромни количества и мазна храна....
Днес ходих до близък фитнес да огледам (не съм ходила никога) и се запознах с едно момиче, страшно красива и изглеждаща около 60 килограма, а се оказа че само преди 5 месеца е била 95. Разказа ми как буквално се скъсва в фитнеса и как се храни. Всъщност повечето неща, които каза вече ги бяха писали тук. Това ме мотивира още повече..

# 131
Скрит текст:
Скрит текст:

Мисля, че обсъждането на майката и нейните килограми  не е обект на темата.
Иначе е нормална реакцията ни. Сякаш хич не ни отразява.  Grinning

Скрит текст:
Благодаря Ви от сърце!
Не е така. Да, един два коментара ми убягваха, но имах проблем с компютъра. Днес си прегледах всичко . Всички дадохте страхотни идеи, за които ОТ  СЪРЦЕ  БЛАГОДАРЯ !!
Само успех ти желая.

Скрит текст:
Момичета, то всички искаме да помогнем но ми се струва че от толкова много съвети ошашкахме момичето и го объркахме  Crazy

Уф, права си. Забравила съм какво да си тийн. Ще поседя да и наливам акъл още малко.  Mr. Green

Викаш малко съм груба  newsm78 Абе може, понякога съм такава, но може и да се постресне така. Хубаво, омеквам засега.

Днес вече забравих за обикновената ми храна и ядох доста но здравословно. Сутринта кисело мляко с мюсли, после към 11;00 краставица, в 13;00 - пилешко бяло месо с гарнитура от прясно зеле, към 16;00 ябълка, току що вече и вечерях - копривена супа. Майка ми днес я няма и си сготвих супа.  Laughing
А и днес съм изпила към 2 литра вода. След като разгледахме за herbalife и се отказахме, то за там трябват мнооого пари (които ги нямам) а и не мисля, че ще свърши голяма работа. От утре сме на фитнес  Grinning за което се вълнувам. Убедих се, че без тренировки и спорт няма да стане работата. Знам, че е е трудно и от сега е рано да се вълнувам но ще се опитам с всички сили да се справя.

И никакъв глад, защото пак ще дойда да те насоля  Naughty

Благодаря Ви! Всъщност забравих да споделя, че точно днес съм говорила с баща си и каза, че когато може и ако може ще ми помага... Той по принцип е единствения човек, който ме разбира и знае как се чувствам истински.  Flutter
През деня нямам възможност да пиша, в училище съм.
И да, карането Ви имаше ефект  Laughing Laughing поне се замислих какви са ми бъдещите приоритети и какво точно искам. Признавам, в началото като писах тук и представа си нямах от тези неща и ми се струваше нещо лесничко. Благодаря на всички Вас!
Ще ям, здравословно и често - 5 пъти,.... а не 3 пъти на ден, огромни количества и мазна храна....
Днес ходих до близък фитнес да огледам (не съм ходила никога) и се запознах с едно момиче, страшно красива и изглеждаща около 60 килограма, а се оказа че само преди 5 месеца е била 95. Разказа ми как буквално се скъсва в фитнеса и как се храни. Всъщност повечето неща, които каза вече ги бяха писали тук. Това ме мотивира още повече..

Знаех си, че от караници имат смисъл. Все ми повтарят да съм кротка, ама ето че помага  Mr. Green

# 132
Браво!

Добре започваш с ежедневна физическа активност и внимание към храната. МОже ако много обичаш сладко на всеки 3 ден да се НАГРАЖДАВАШ с черен чоколад.

Какво мислиш за урпажнения у дома? По половин час например.

# 133
Добър вечер!
Аз съм момиче на 14 години(почти 15).Висока съм 150 и тежа 55 килограма.Имам ужасно голям корем приличам на бременна в 6 месец Laughing Twisted Evil По принцип не пия газирано,сокове и не ям чипс, ям от време на време сладко,но по малко.Не знам какво друго да спра или да намаля за да сваля около 5 килограма или какви упражнение да правя?Изчетох цялата тема и днес за закуска към 10часа изядох един омлет от две яйца с половин филийка хляб,след това в училище към 16 часа изядох една ябълка,но вечерята ми беше малко пържени картофи и 1 кебапче,а смятах да ям пилешка пържола(но баща мия изял,тъй като мислел,че мама я е сготвила за него,а аз нали обичам картофи нямало да възразя #Crazy #2gunfire) Утре ще се постарая да няма такива изцепки.но какво друго да направя за да отслабна?Моля за помощ? Hug

# 134
В темата има линк към тема за домашни упражнения. Ако всеки ден ги правиш много ще се стегнеш.

Имаш ли възможност да плуваш?

Значи храненето е добре да е - преди обед са хляба и по-богатото хранене, към 10 плод/сурови ядки, Обед нещо разделно и максимум филийка, 16 ч. - кисело млако/плод и вечеря салата и месо.

Общи условия

Активация на акаунт