Отслабване – 16-годишна

• 22 106
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
  • MI
Дева, защо слагаш масло е кафето?  newsm78

Може да ядеш по малко риба тон, но не прекалявай. И вземи е собствен сос. Иначе прясна сготвена от теб риба е с пъти по-добър вариант. Пак стигнахме до готвенето.  Laughing

# 211
Дева, защо слагаш масло е кафето?  newsm78

Може да ядеш по малко риба тон, но не прекалявай. И вземи е собствен сос. Иначе прясна сготвена от теб риба е с пъти по-добър вариант. Пак стигнахме до готвенето.  Laughing

Аааа, не!  Laughing Вчера се преборих с майка ми и си направих зеленчукова крем супа, после кухнята беше буквално като след покушение на великите сили  Mr. Green Laughing

# 212
  • MI
И аз бях така в началото, помня че бях успяла да замажа добре кайма по пода.  Laughing Свиква се, практика ти трябва. Браво за супата, вкусна ли стана?

# 213
При покупка на рибни консерви по-добрият вариант са сардините или херингата отколкото риба тон. А от сосовете към тях за предпочитане са в зехтин на 1-во място, в собствен сос на 2-ро и най- накрая в олио.

# 214
# 215
И аз бях така в началото, помня че бях успяла да замажа добре кайма по пода.  Laughing Свиква се, практика ти трябва. Браво за супата, вкусна ли стана?

Eмииии..... вкусна стана само се молех по бързо да свърши порцията, която си бях сипала  Laughing Mr. Green
...........Ноооооо като за първи път, останах доволна!  Grinning

# 216
При покупка на рибни консерви по-добрият вариант са сардините или херингата отколкото риба тон. А от сосовете към тях за предпочитане са в зехтин на 1-во място, в собствен сос на 2-ро и най- накрая в олио.

Благодаря Ви! Значи утре след училище, ще се ходи на пазар  Laughing

# 217
  • MI
Щом е ставала за ядене е супер за пръв опит.  Laughing Hug Риба не се готви трудно, има много прости рецепти на фурна. А и винаги можеш да помолиш да ти я изчистят в магазина.

# 218
Здравейте!
Тази сутрин ходих до супермаркета да се запася с някой неща за няколко дни (домати, краставици, ябълки и др.) та... видях риба тон консервирана в растително масло. Сетих се, че бях чела за нея, но не си спомням добре. Има много статии но все пак не мога да вярвам на всичко, което видя и чуя...
....Че реших да ви питам вас, както си е думата "Не питай старило, питай патило".
Мога ли да си купя и да си хапвам понякога?  newsm78 Laughing

Само искам да спомена, че консервните храни са вредни. Вътре има Е-та. И друго, заради самата метална кутия, която отделя вредни вещества. Само казвам.  Peace
Ако е в буркан - ок, иначе не.

# 219
Нели, понеже не закусвам, а маслото дава енергия.
Освен това е много вкусно. Heart Eyes

# 220
  • MI
Дева, щом не закусваш ясно  Peace Аз кафето го обичам чисто, затова ми беше странно.

За консервите е вярно, но ако не прекалява е ОК. Помагайте да агутираме за готвенето.  Simple Smile

# 221
О, аз не агитирам за консервите  Simple Smile , защото обожавам да готвя. Откакто си купих Крокпот мога да кажа, че това ми е най-добрата покупка за кухнята. Само го зареждаш и си лягаш да спиш   Wink, а на сутринта яденето те чака готово  Laughing.
Но да си признаем истината, че тинейджърките, които повдигат въпроса за отслабването трудно биха си наготвили в тях ,особено ако нямат подкрепата от родителите. Затова е добре да им се предложат някакви алтернативи на високовъглехидратните закуски и бързите храни, които хапват масово докато са на училище Peace
Така че давайте и такива предложения  Rolling Eyes

# 222
О, аз не агитирам за консервите  Simple Smile , защото обожавам да готвя. Откакто си купих Крокпот мога да кажа, че това ми е най-добрата покупка за кухнята. Само го зареждаш и си лягаш да спиш   Wink, а на сутринта яденето те чака готово  Laughing.
Но да си признаем истината, че тинейджърките, които повдигат въпроса за отслабването трудно биха си наготвили в тях ,особено ако нямат подкрепата от родителите. Затова е добре да им се предложат някакви алтернативи на високовъглехидратните закуски и бързите храни, които хапват масово докато са на училище Peace

За пръв път го чувам, поразгледах малко линкове. Наистина би било удобно. Но пише в един сайт, че се готви на над 900 градуса. Аз ли не разбрах нещо, но това не е ли малко прекалено?

# 223
  • MI
Ами за полезни и вкусни снаксове (готови) не се сещам. Сандвич с черен хляб и много зеленчуци от вкъщи е 100 пъти по-добре. Но не пречи в ечерта да експериментира в кухнята, може да й хареса. Аз точно на тези години започнах да се уча да готвя и ми е страст до днес.  Peace А откакто започнах е ежедневно да готвя не ми се налага и да спазвам специални диети.

# 224
Скрит текст:

За пръв път го чувам, поразгледах малко линкове. Наистина би било удобно. Но пише в един сайт, че се готви на над 900 градуса. Аз ли не разбрах нещо, но това не е ли малко прекалено?

Така написано е прекалено.  Simple Smile Махни едната нула.

Общи условия

Активация на акаунт