Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за Фит спрея за отслабване?
Какво включва 90-дневната диета?
Какви са някои препоръки за отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за Фит спрея за отслабване?
-
Какво включва 90-дневната диета?
90-дневната диета включва специфични храни за всеки ден, като предварително изготвено меню. Примерни ястия включват печена пилешка пържола, краставица, варени картофи, кисело мляко и макарони със сос от кетчуп, варени яйца, зеле и други. Препоръчително е да се консултирате с диетолог за персонализиран хранителен план.
-
Какви са някои препоръки за отслабване?
-
Какви са някои рискове, свързани със загубата на тегло?
-
Какви съвети се дават на 16-годишно момиче за отслабване?

Температурата, която развива е до 100' и точно затова си къкри бавно и продължително . За мен е най-удобно да го включа преди лягане и на сутринта да го изключа, че моят е от по-старите модели без таймер. А по-новите могат да се самоизключват и може да го заредиш преди работа, а той да се самоизключи след зададеното време . Вчера готвих винен кебап в него. Любима ми е капамата, зелевите сърми и много други. Всякакви комбинации от месо със зеленчуци е вкусна , а и нисковъглехидратна
и се уговорихме да давам заявка от предишния ден какво искам да ми приготви
Та.... за утре вече варените ми яйчица вече сигурно се приготвяяяяяят
Хубаво е, че имаш съмишленик, който да ти помага. Ето от тази тема може да вземеш някои идеи

ще е супер.
Кажи ако имаш въпроси.