Отговори
# 15
Из ще съм за конкретен кандидат, но все още се чудя кой  Thinking
И аз така.

# 16
Ще гласувам за конкретен кандидат.Откакто навърших 18 години не съм пропускала избори и съм давала гласа си.Мисля че това е длъжен да направи всеки гражданин на тази страна.Пък после нека мрънка и се тюхка,че нищо в тая държава не се променя.Има право на това - гласувал е!

# 17
  • София
на първият тур може би ще гласувам само за референдума и като видя кой са на балотаж ще преценя има ли смисъл да гласувам

# 18
Изборната шашма, с която подготвят победа за Цачева на първи тур

http://www.memoriabg.com/2016/10/12/izborna-shashma-cacheva-purvi-tur/

# 19
Ще гласувам, разбира се. Както винаги.
Щом искам демократично избран президент, трябва да го избера - АЗ /НИЕ/ВИЕ.
Ако АЗ не избера, значи ще ми избере някой друг вместо мене.
Логиката е ясна... 

Това с различните опции не ми харесва, защото както Вселена каза ...това дава преднина на тези дето са с организирания вот ...  Демек бай мангал /дето продава/подарява вота си/ ще щрака пак с пръсти и така во веки веков... 

Ако не искате бай мангал да избира съдбата на децата ви  - изберете ВИЕ!!! 
Има лидери от всички партии, не виждам какъв ви е проблема...  с гласуването.
Понякога направената малка крачка е голям скок в историята.

Бай мангал в Пазарджик ще гласува за ИДИЛСКА Държава, ако има опция .... Само това ме стимулира да отида първа в секцията...

-----------
За референдума   ooooh!  Твърдо  НьЕЕЕЕЕЕЕ ...
 "комсомолската организация" с чалга и танци   е поредната бананова кора метната на българския народ. 

ooooh! политическа поръчка.. ooooh!
Смърди на умрели политици, та се не трае....  ooooh!
Искат да се балсамират с този референдум...  Joy Joy Joy

Надявам се малко разум да е останал в главите на хората....Много се надявам  ... Peace   

# 20
  • София
 Най-разумният въпрос на референдума е този за намаляване субсидиите на партиите, които ние плащаме. Ама щом не ви се чете, нека си останем овце И светтльо витков да взима Всяка година по 1,5 млн лева....

# 21
Роналд, грешиш ...

Как ще се издържат партиите?  Кой ще ги издържа?
Олигархичните кръгове ли ? Чийто интереси едва ли ще са като на повечето обикновени хора.  
Не се подвеждай, човече ....

По добре да имат държавни пари и ясно да се знае от къде се финансират.
Така поднесена информацията е заблуда за простолюдието...И  още един начин, да се запуши устата на опозицията, която и да било....
Средната и под средната класа от обществото, която няма да може да има спонсорирани представители , какво прави? Кой ще защитава правата им?
............................
Точно по същата причина може да се предложи -  всички, които получават социални помощи, да нямат право да гласуват  и без това чакат на останалото общество да ги обгрижва...
Гладния мозък не може да мисли за бъдещето на държавата.

Ти как мислиш? Кое е по-справедливо за обществото, което движи държавата напред?

----------------------
 superuu   Некомпетентността  е единствената му платформа, на която е стъпил...   newsm78
Жалко и за музикалния му хъс, също като и с политическата му кариера - преглъщат се само в нетрезво състояние  ...   Drunk

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 16:49 от маманет

# 22
Най-разумният въпрос на референдума е този за намаляване субсидиите на партиите, които ние плащаме. Ама щом не ви се чете, нека си останем овце И светтльо витков да взима Всяка година по 1,5 млн лева....
Славчо не е по-различен от Светльо, така че ми е през****кой от тях и дали ще вземе тези пари.
 Ако искате промяна трябва НИКОЙ от сегашните политици да ги няма. И затворите да се понапълнят с тях.
 А дали циганите ще изберат Цецето, Генерала или Митю пищова за мен разлика няма. Да избират-поне им плащат за това.

# 23
Средната и под средната класа от обществото, която няма да може да има спонсорирани представители , какво прави? Кой ще защитава правата им?

А сега да не би някой да ги защитава? Кой?
Аман от популизъм, значи!

# 24

А сега да не би някой да ги защитава? Кой?
Аман от популизъм, значи!

Ако знаеш само 3, 4 или 5 партии... Како Сийке....няма как да ти обясня....че има кой...

Joy

# 25
Така де, не можеш. А и как да можеш, като цяло едно народно събрание работи за просперирането на бизнеса на определени хора.
Ами да си поемат те масрафа тогава, от какъв зор данъкоплатците трябва да им го плащат? Не стига, че ни заробиха, ами и да си плащаме за удоволствието...  Sick

# 26
Моли се да не стане...Каке,
Те на това разчитат, колкото по отчаяни, неуки и разделени хора, толкова по -добре ще си живеят и премятат топката - познатите ни 5 партии....

Затова искат мажоритарна система, орязване на партийните пари и задължителния вот.... Искат  да се Бетонират във властта ...
 Wink
Скоро и мавзолея ще построят наново.  Mr. Green
Искам го на концесия, ОБАЧЕ!!!  за 99години...  smile3508
 tooth

# 27
Вероятно ще драскам по бюлетината, за да се счете за невалидна. До сега съм гласувала, но сега не виждам за кого. На балотажа няма да гласувам.

# 28
И какво ще променят непознатите ни 55 или 105 партии? Нищо – само паразитират върху и без това недостигащия за нищо бюджет.
И 5 партии са ни много. Мен ако питат, крайно време е да се забранят всички партии в сегашния им вид.
И да се учредят 3 нови: Лява (да защитават интересите на бедните, безработните, малцинствата и т.н. де що има онеправдани), Център (представител на средната класа) и Дясна (защитаваща интересите на едрия капитал). Хайде, от мен да мине, още една – Еко/Зелена/Био/Органик или каквото там име си изберат, които да следят да не си унищожим съвсем природата от лакомия. Пък и за коректив и баланс. А и малко интрига да вкарат в играта – да има на кого да се подмазват основните партии. Депутати общо – 100 парчета, пряко сили – 150.
НС да се събира само 2-3 пъти годишно, да си приемат законите експресно и кой откъде е. Стига вече тунеядство.
Когато един бизнес не върви, какво прави собственикът? Реже разходите и съкращава персонала. Ами и държавата не върви, от ден на ден все по-зле става. Ако ще си подмятаме дъвката, че народът избира своите избраници и бла-бла им се явява един вид работодател, ами ето – да орежем разходите и да съкратим персонала на НС.
Кандидатите за президент да не са политически фигури, а обикновени граждани. Ако някой политик все пак реши да се кандидатира, да си вземе "отпуск" от партията и да се пробва на общо основание. Без политически гърбове, агитации, финансиране и т.н.
Знам бе, знам, че много мечтая. И че никога няма да стане. Ама ми писна от наглост и простотии. Дърпайте си там баницата тихомълком и халал да са ви парчетата, които успеете да налапате. Ама поне не ми дрънкайте глупости насреща. Не че и вие си вярвате, ама така, вятър да става...

# 29
  • Ямбол
...
Ако не искате бай мангал да избира съдбата на децата ви  - изберете ВИЕ!!! 
Има лидери от всички партии, не виждам какъв ви е проблема...  с гласуването.
Понякога направената малка крачка е голям скок в историята.
...

Аз не искам съдбата на децата ми да е в ръцете на хора, които мислят като теб. Как предлагаш да гласувам?

Общи условия

Активация на акаунт