Отговори
# 270
  • Ямбол
Не съм ти била в стаята, Елора. Не само в твоята стая има Интернет. Ти твърдиш, че си го прочела в новинарски сайт.
Аз твърдя, че лъжеш, защото няма и не е имало такъв сайт с такова съдържание, каквото твърдиш, че си прочела.
Нищо не искам да възпроизвеждаш. Но ти не можеш да докажеш, че казваш истината, следователно е вярно, че лъжеш. Защото аз доказах, че няма никъде подобна новина.

# 271

Като не си била в стаята ми как си позволяваш да лъжеш, че съм го видяла във фейса?
Ама аз не държа да се доказвам. Ти рипаш като ощипана дребнава мома  Laughing
Ще продължавам да си го твърдя. Точка  Sunglasses

# 272
  • Ямбол
Като не си била в стаята ми как си позволяваш да лъжеш, че съм го видяла във фейса?
...
Не твърдя, че си го видяла във фейса, а само дадох две предположения. Оказа се, че първото е по-вероятно с вероятност почти единица:
... Аз просто не вярвам, че го е прочела в новинарски сайт - или си го измисли или го е прочела най-вероятно на място където е обичайно за тъпизми, например фейсбук.

# 273
И на мен ми се е случвало да "цитирам" нещо, което или съм прочела грешно или не съм разбрала. Не виждам проблем да кажа, че съм се объркала.

Елора, не разбирам спора. Просто няма такова нещо и явно си се заблудила. Защо ни е толкова трудно да кажем, че не сме били прави? Не че и Лиляна разбирам, че се задълба толкова, но спорът щеше да приключи преди няколко поста, ако беше посочила източник или казала, че е било публикувано в неофициална медия.

Смятам, че във фейсбук има достоверна информация, между другото, стига да си подбираш източниците.

# 274
...
Не твърдя, че си го видяла във фейса, а само дадох две предположения. Оказа се, че първото е по-вероятно с вероятност почти единица:
... Аз просто не вярвам, че го е прочела в новинарски сайт - или си го измисли или го е прочела най-вероятно на място където е обичайно за тъпизми, например фейсбук.

Твърдеше. Даже не помниш какво си писала. Я си прочети постовете.

И на мен ми се е случвало да "цитирам" нещо, което или съм прочела грешно или не съм разбрала. Не виждам проблем да кажа, че съм се объркала.

Елора, не разбирам спора. Просто няма такова нещо и явно си се заблудила. Защо ни е толкова трудно да кажем, че не сме били прави? Не че и Лиляна разбирам, че се задълба толкова, но спорът щеше да приключи преди няколко поста, ако беше посочила източник или казала, че е било публикувано в неофициална медия.

Смятам, че във фейсбук има достоверна информация, между другото, стига да си подбираш източниците.

О, не ми е проблем да призная, че съм се объркала. Но така нагло да ме обявяват за лъжкиня и едва ли не, че манипулирам и не знам си още какво, няма да стане. Тя Лиляна принципно все я сърби да се заяжда с хората. Комплекси отвсякъде. Та специално за нея ще си продължа да се инатя. Sunglasses
Абе помня, че пишеше невалидна. И заглавието беше друго. newsm78

# 275
Лиле, събори я на земята, нужно ли да продължаваш да я риташ?
И какво като едно добродушно момиче се е заблудило?
Във форума има достатъчно зли хора, с които да си премериш силите, не разбрах защо с нея се заяде?

# 276
  • Ямбол
Във форума има достатъчно зли хора, с които да си премериш силите, не разбрах защо с нея се заяде?
Вероятно иронизираш, защото добродушното момиче освен коментарите в темата, подхвърля и такива ужасно добронамерени свързани с професията ми, която няма нищо общо със спора тук.
Нищо лично по нея не съм изказала, твърдя единствено, че това, което написа, е лъжа.
Тя от своя страна ме нарече каква ли не и прави опит да ме изкара некадърен учител. А така правят само добродушните хора, нали?

И още нещо, хората са притеснени и внимателни при гласуването, едно такова подхвърлено изказване, може да ги заблуди, че гласът им може да не е отчетен.

# 277
  • София
що не пренесете спора на лични съобщения?
Ако продължавате, темата ще стане тотален боклук.

# 278
що не пренесете спора на лични съобщения?
Ако продължавате, темата ще стане тотален боклук.

Ами темата е за заключване. Президента е избран .

Хората му гласуваха абсолютно доверие.
Избраха го за ЛИДЕР, ЛИЦЕ и ОБЕДИНИТЕЛ на РОДИНАТА !
Дано ТОЙ има повече акъл от управляващите и от  Confusedнеграмотния народ!
Вижда се, че народа лесно може да бъде измамен и манипулиран....
Не бива да допусне мажоритарна система!!!!Това ще е край на Демокрацията.... Sick
Последната дума е на ПРЕЗИДЕНТА!
Нека бъде успешен и да запази Отечеството от политическия театър на партиите.
 Peace  bouquet

# 279
Вероятно иронизираш, защото добродушното момиче освен коментарите в темата, подхвърля и такива ужасно добронамерени свързани с професията ми, която няма нищо общо със спора тук.
Нищо лично по нея не съм изказала, твърдя единствено, че това, което написа, е лъжа.
Тя от своя страна ме нарече каква ли не и прави опит да ме изкара некадърен учител. А така правят само добродушните хора, нали?

И още нещо, хората са притеснени и внимателни при гласуването, едно такова подхвърлено изказване, може да ги заблуди, че гласът им може да не е отчетен.

Много си лицемерна. Все едно ти не си обиждала лично за щяло и нещяло.

Ами много си загрижена за хората  Mr. Green  Да не би Бг мама да е новинарска агернция?

Общи условия

Активация на акаунт