Сдружение „Фридрих Шилер“ прием 2016/2017

• 32 116
  • 211
  •   1
Отговори
# 15
В миналата тема бях писала, че родителите на познато дете са се хвалили, че ще бъде прието в Шилер в първи клас, с подробности и увереност как ще стане. Като го видях в списъка на приетите в първи клас проследих, докъде ще стигнат нещата. Е,  в крайна сметка не се добраха до целта си, детето не е в Шилер, а в Дикенс. В нашия клас приеха ново дете,  но то не учи към сдружението и стои в библиотеката по време на часовете по немски.

Да, с голяма доза увереност го твърдяхте, въпреки уверението на доста хора, че са пълни глупости. Адмирации, че в крайна сметка признавате.

Що се отнася до 145то - няма приети деца, които не са били в списъка.
За качеството на обучение не мога още да говоря, но детето ми за 2 седмици знае цветовете, числата и още 20-30 думи на немски. След цяла година в Британика миналата година не го чух една дума на английски да каже.

# 16
Това са децата от едната паралелка, които се обучават в Сдружението. Сами вижте колко от списъка са от одобрените.
Александра Стоилова
Андреа Герасимова
Андрей Кирилов
Анета Бекярова
Боян Йорданов
Виктория Ангелова
Ивайла Ивайлова
Калия Маврова
Калоян Кондов
Катрин Далаклиева
Кремена Илиевска
Кристиян Иванов
Марти Николова
Мартина Грудова
Петко Цвятков
Рая Делева
Рая Кавлачка
Себастиян Александров
Сиянa Илиевска

# 17
Здравейте, нова съм в темата, но смятах, че предназначението й е да се обсъжда бъдещият прием, а не е да се анализира предходният.
И сега по същество:
Бихте ли споделили своя опит по отношение на подготовката? Разбирам, че различни подходи работят при различните деца, но ми е интересно - по колко време отделяхте за подготовка и за какъв период от време?
Благодаря!

# 18
Това са децата от едната паралелка, които се обучават в Сдружението. Сами вижте колко от списъка са от одобрените.
Александра Стоилова
Андреа Герасимова
Андрей Кирилов
Анета Бекярова
Боян Йорданов
Виктория Ангелова
Ивайла Ивайлова
Калия Маврова
Калоян Кондов
Катрин Далаклиева
Кремена Илиевска
Кристиян Иванов
Марти Николова
Мартина Грудова
Петко Цвятков
Рая Делева
Рая Кавлачка
Себастиян Александров
Сиянa Илиевска

От къде следва, че всички деца, които са в една паралелка, учат немски ? Да не се окаже, че някои от тях НЕ учат немски ? Този списък е на деца от 55-то, където е тъкмо такъв случая. Така че, спрете с лъжите.

# 19
Обаче не е ли тъпо от един и същи клас част от децата да се обучават в Шилер, а друга част - не?

# 20
Тъпо е разбира се. Нали се сещаш, че нивото по БЕЛ и математика също ще е коренно различно.
Аз все пак не разбирам защо не са сформирали класове само с деца от Шилер? Ако трябва един клас да е, но само с деца, издържали изпита и покриващи условието за местоживеене.

# 21
Е к'во толкова не разбирате, още в предишната тема стана ясно, че 55-то се опитва да налага условия. Като няма съгласие, така става

# 22
  • София
Това са децата от едната паралелка, които се обучават в Сдружението. Сами вижте колко от списъка са от одобрените.......
 Този списък е на деца от 55-то, където е тъкмо такъв случая. Така че, спрете с лъжите.
От горния списък едно дете със сигурност е в 145-то, съседче ми е. Между другото, детето е прието съвсем редовно в Шилер, пиша това само защото вече съвсем се оплетохте в обясненията.

# 23
  • София - Рим и обратно
Пълна каша просто. Класът учел немски, пък едно дете седяло в библиотеката..Shocked Други се отписали, пък записали....

# 24
Кафенце, взе ми думите от устата...точно това си помислих и аз.

# 25
Къде е проблемът ? Те нали са знаели, че не са класирани в сдружението - явно нямат проблем с това да седят евентуално в библиотеката.

# 26
Къде е проблемът ? Те нали са знаели, че не са класирани в сдружението - явно нямат проблем с това да седят евентуално в библиотеката.

Аз лично не бих се чувствала добре ако знам че всички деца учат нещо а моето стои в библиотеката, но явно е въпрос на разбирания и на гледна точка. Едно не може да се отрече обаче... за 2 - 3 седмици се вижда огромен напредък.. децата броят на немски, пеят песнички, заниманията по другите предмети са повече от сериозни, виждаме това в развитието на детето, а и Петък ни дават всичко което са правили през седмицата. Моето е доста уморено вечер, но щастливо и ходи наистина с огромно желание! Отделно си личи пълната ангажираност на родителите, което определено се отразява и на децата!

# 27
Сигурно учат доста други неща, нямам идея, но понеже за втори път пишете това с броенето, изобщо не е кой знае какво да се научат да броят на немски или на който и да било език до 10 или до 20. Чудо голямо че можели да броят.

# 28
Александра Стоилова
Андреа Герасимова
Андрей Кирилов
Анета Бекярова
Боян Йорданов
Виктория Ангелова
Ивайла Ивайлова
Калия Маврова
Калоян Кондов
Катрин Далаклиева
Кремена Илиевска
Кристиян Иванов
Марти Николова
Мартина Грудова
Петко Цвятков
Рая Делева
Рая Кавлачка
Себастиян Александров
Сиянa Илиевска

От къде следва, че всички деца, които са в една паралелка, учат немски ? Да не се окаже, че някои от тях НЕ учат немски ? Този списък е на деца от 55-то, където е тъкмо такъв случая. Така че, спрете с лъжите.

Тези деца със сигурност са от 55-то и се обучават в Сдружението. Ако някой обяснява нещо друго, ела те във 12:30 и ще видите, че се взимат от учителките по немски, които са към Сдружението.

# 29
Александра Стоилова
Андреа Герасимова
Андрей Кирилов
Анета Бекярова
Боян Йорданов
Виктория Ангелова
Ивайла Ивайлова
Калия Маврова
Калоян Кондов
Катрин Далаклиева
Кремена Илиевска
Кристиян Иванов
Марти Николова
Мартина Грудова
Петко Цвятков
Рая Делева
Рая Кавлачка
Себастиян Александров
Сиянa Илиевска

Тези деца със сигурност са от 55-то и се обучават в Сдружението. Ако някой обяснява нещо друго, ела те във 12:30 и ще видите, че се взимат от учителките по немски, които са към Сдружението.

Ако е така. .. много жалко!

Общи условия

Активация на акаунт