Дългото чакане след трансфер 55

• 63 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Честито Ilrock! Сега двойно чхг, точка, пулс, лека бременност и пухкаво бебе накрая Hug

# 241
Здравейте на всички!
Супер новини от сутринта. Честито!
И аз се премествам тук и се включвам към чакащите. Моите са 3 тридневни ембита.

Стискаме палчета Lubs, да ни зарадваш! Hug

# 242
  • Бургас
Привет,

След дълга вътрешна борба пуснах кръвен ден по-рано от предвиденото.
10 дни след трансфер на 3дневни ембрита, резултатът е 11.

Малко ми е тъжно, но какво да се прави, поне хванах някаква имплантация, което адски ме радва. 10 дни сънувам кошамри как ембриончетата са спрели да се развиват от момента на трансфера и сега съм сякаш облекчена, че не е истина.

# 243
  • София
Solace, за 10 ден на тридневни ми се струва, че е ок. Сигурно ще е пораснало до следващия тест Simple Smile кога ще го правиш?

# 244
И аз мисля като Елба.
Не спирай лекарствата и повтори теста след два дни  Hug
Може да е ниско ЧХГ- то заради късна имплантация и тепърва да нараства  Hug

# 245
Solace, не мисля, че трябва да отписваш опита, не се отчайвай! Според мен има шанс да се качи стойността  Hug Пожелавам ти го от все сърце, мила!

# 246
Положителен е резултата, даже и да е малко нисичък. Пожелавам ти хубаво и стабилно покачване!  Hug

# 247
  • Бургас
Благодаря за милите думи, момичета  Hug

Разбира се, че няма да спирам лекарствата докато не ми кажат от клиниката. Мисля утре пак да се бодна, това си ми беше и датата за теста. Не си правя илюзии за нормална бременност за сега, каквото и да стане ще го приема.

# 248
След 2 дни се бодни - да видиш дали се е удвоило.

# 249
  • София
Да, даже и 3-4 дни да са, с калкулатора ще се сметне, само че едва ли ще издържиш толкова. Аз не бих могла Simple Smile

# 250
Момичета, днес затвърдихме резултата. Беше 612,45.

# 251
Момичета, днес затвърдихме резултата. Беше 612,45.

Браво Нати, радвам се много за теб. Да сте живи и здрави и само спокойствие сега.  ylinfant ylinfant Желая ти и двете мъничета да са се закрепили, лека бременност и леко раждане мила  Hug

# 252
Натали, чудесен резултат. Лека и безпроблемна бременност ти желая до жив и здрав финал. Hug

# 253
Честито Натали! Много късмет занапред !  Hug

# 254
Юхууу, браво, Натали!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт