Дългото чакане след трансфер 55

• 63 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Чудесни новини Нандин  Hug Знаех си, че ще се получат нещата при теб.
Честито на всички момичета с положителни тестчета  bouquet Темата започна малко отрицателно, но вие насмогнахте с добрите новини. 

# 271
Ех, че хубави новини!! Честито, момичета!

# 272
Нандин, браво много съм щастлива от тази хубава новина. Лек, мека и здрав финал ти желая от сърце.

# 273
Благодаря ви момичета! Дано всички получите тези хубави новини.
Нандин, честито!

# 274
  • Vratza
Хайде иr аз дасе похваля на 11ден на 2 петдневни шушулки чхг е 140

# 275
Авина, честито и на теб  Hug

# 276
Еее, най-после някой да повлече крак и да тръгнат хубавите новини! Тихичко честито на всички положителни тестчета и да чуете скоро тупкащи сърчица Hug

# 277
  • София
Ех че хубав ден  Grinning

avinaa, Nandin Честито  Hug

# 278
Честито,  момичета!

# 279
еххх че прекрасен ден
avinaa честито и до термин. Hug

# 280
Хайде и аз тук с едно 5 дневно бластоцистче LaughingГолямото чакане започва.

# 281
Днес ми върнаха 2 идеални според  д-ра ембриончета на 5ти ден.Записвам се и аз при вас.Само не разбрах фраксито от днес или от утре да почна . Някоя от вас ще ми помогне ли newsm78 newsm78

# 282
Зарзиото след трансфер защо се изписва?

# 283
  • София
За подобряване на имплантацията
Честито и на другите момичето с + тестчета, след 8 месеца да си гушкаме бебоците.
На новотрансферираните, спокойствие и успех.
Един съвет от мен: предишните пъти много се вглеждах и търсех симптоми имамах всякакви (явно в главата ми)... Резултата всеки път беше кръгла нула. Този път не търсех, нищо и не усещах итж защото няма какво да усещам толкова рано. Та не търсете симптоми, намерете си затимавки и се разсейвате от мислите "дали се е получило"

# 284
За подобряване на имплантацията
Честито и на другите момичето с + тестчета, след 8 месеца да си гушкаме бебоците.
На новотрансферираните, спокойствие и успех.
Един съвет от мен: предишните пъти много се вглеждах и търсех симптоми имамах всякакви (явно в главата ми)... Резултата всеки път беше кръгла нула. Този път не търсех, нищо и не усещах итж защото няма какво да усещам толкова рано. Та не търсете симптоми, намерете си затимавки и се разсейвате от мислите "дали се е получило"

Крайно време беше да се получи при теб. Наистина се радвам и вярвам, че това което споделяш е вярно на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт