Дългото чакане след трансфер 55

• 63 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, каква прекрасна серия от положителни тестове! Честито на всички печеливши! Laughing

# 286
Браво бе,момичета!Ето че стават нещата Simple SmileСега спокойствие,хапченца,боцкане и силна храна.Скоро да докладват при кой колко бройки са се хванали.
Специално към Solace - дано си расте правилно,пък от малки чхг кви пухкави бебенца се раждат... Simple Smile

# 287
Честито момичета!
Много ни радвате с тези положителни тестчета.
пожелавам ви леки 9 месеца и пухкави бебчета. Hug

# 288
Страхотно! Честито! Продължавайте все така, за да вдъхвате надежда и на нас  Hug

# 289
Днес ми върнаха 2 идеални според  д-ра ембриончета на 5ти ден.Записвам се и аз при вас.Само не разбрах фраксито от днес или от утре да почна . Някоя от вас ще ми помогне ли newsm78 newsm78

Почвай от тази вечер!

# 290
Мерси ,Любс!Сега ще го бия. Simple Smile

# 291
Nadin, Natali, Avinaa, честито! Hug Пожелавам ви лека бременност и здрави бебчета на финал.
Pola, дано чгх-то нарастне и всичко да е наред bouquet

# 292
  • Бургас
Момичета, днес ЧХГ ми е 25 и малко .... удвоило се е, че и малко отгоре за 24 часа. Направо ми причерня като видях резултата, толкова го бях отписала. Сега ще треперя още 2 дни до следващият тест.

# 293
Стискаме палци Praynig

# 294
Браво, дано само така двойно и нагоре да върви  Praynig

# 295
Solace, с теб сме! Искрено се надявам да продължи да се удвоява Hug

# 296
  • София
Solace, стискам палци

# 297
Здравейте , момичета ! Невероятен ден вчера  Hug На всички успех до финал  bouquet Това с ниското ЧХГ е много гадна работа .Като видиш 0 ( поне аз съм така ) , приемаш , стискаш захапката и действаш по план. А сега направо искам да затвора очи и да дойде утре , че да си направя тест .14 дена бях супер спокойна  , сега един не ми се чака .Хайде стига съм се жалвала Simple Smile Дано хубавите новини продължават  bouquet

# 298
Здравейте, момичета!  Hug Записвам се в редиците ви 2 дни след трансфер на две 5-дневни шушулки. Това ми е четвърти трансфер и искрено се надявам някое от тези Е след 9 месеца да се окаже моето бебе.  Praynig

Честито на всички с положителни тестчета от вчера!  Peace Много леко да ви минат следващите месеци и да гушкате пухкави бебчета по термин!  Praynig

Пола и Solace, знам, че са ви свити сърцата, но ви пожелавам ЧХГ бързо да навакса, за да може да си отпуснете душичките и да се зарадвате!  Hug

# 299
Супер новини! Браво момичета, леко бременеене и пухкав здрав финал  Hug

Pola, Solace, това с ниското чхг наистина е по-изнервящо и от нулевия резултат и не знаеш какво става, но има много случаи, които са били успешни с ниско чхг, така че тествайте се през два дни и дано расте. От сърце ви го желая!

Общи условия

Активация на акаунт