Дългото чакане след трансфер 55

• 63 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Резус факторът при теб не е проблем.
А при стимулацията целта е яйчниците да произведат повече от нормалното и яйцеклетките са колкото нормално би се произвело за 2-3 месеца. Така че те намаляват, но не толкова фрапиращо, че чак да се изчерпа резерва.

# 211
Момичета моето чакане приключи с една голяма 0...Много ми е гадно защото за втори път ми се случва първата Биохимична бременност ,а сега нищичко(уж чистеха ембрионите за да са по-добри)доктора ми каза,че ще ми вливат имуновенин(всичко ми е ок...само мъжа ми е с 1%живи сперматозоиди,а аз с премахнати тръби и имам тромбофилиа мисля,че беше където се съсирва кръвта по-бързо)д-ра каза,че това се дължало на лоши ембриони...дали според вас ще ми помогне тази вливка...каза ми да си продължавам хапчетата два дни и да ги спра ,после на втория ден на преглед и пак трансфер(той много не искаше,за да съм се възстановила психически)но аз настоях ,защото ще ми е по-добре психически Да си направя последния трансфер и декември или януари да си започна от фонда,защото бях платено до сега....стискам палци на всички чакащи 😘😘😘🍀🍀🍀🍀

# 212
Искра много съжалявам прегръщам те  Hug Аз също при следващия опит ще имам вливка на имуновенин, дано там да е разковничето и да ни е на късмет третия трансфер Hug Praynig

# 213
Ех,Искре,много,много съжалявам:( Виждам обаче че като мен имаш план занапред,така че действай,момиче  Hug

# 214
Искрице  Hug

# 215
Iskra,съжалям много миличка! Дано следващият път е успешен!

# 216
Искра, съжалявам за резултата!

На мен ми правиха вливка на последния трансфер и вероятно ще има и на следващия.
Обаче не мога да кажа дали е имало ефект, защото така или иначе завърши с биохимична и не знам дали вливката е имала принос за имплантацията.

# 217
Искре, тук също ще ти напиша колко много ме е яд и колко много съжалявам... Tired Hug
Знам, че си силна и ще се справиш и ще продължиш борбата  Hug
На мен преди трансфера ми вляха интралипид, след + тест направих още една вливка. Не знам дали вливките имат отношение към резултата, моите имунологични изследвания си бяха наред. Имуноложката ми изписа интралипида превантивно, понеже от няколко години имам херпес в едното око. Но бих предпочела да ги направя ако се налага, отколкото да не ги направя и ако не се получат нещата, да се питам щеше ли да стане, ако ги бях направила.

# 218
Здравейте, искам да ви попитам - днес ми е 10 ден от трансфера и пустото нетърпение си направих "пиклив" тест, обаче си поставям на 4 дни Прегнил дали той оказва някакво влияние. Последната инжекция беше в Неделя сутринта.

# 219
Мисля,че оказва влияние в случая.

# 220
 Sad радостта ми беше кратка, ще изчакам кръвния

# 221
Dresses_, аз не разбрах пикливия положителен ли беше? След прегнил би трябвало да е. Защо "радостта ми беше кратка", след като не си правила кръвен?

# 222
Миличка,това че прегнила сега оказва влияние не означава,че не се е получило.
Най добре си изчакай кръвния и дано да е положителен. Hug

# 223
Dresses_, аз не разбрах пикливия положителен ли беше? След прегнил би трябвало да е. Защо "радостта ми беше кратка", след като не си правила кръвен?
Марианка, защото си слага прегнил през 4 дни и втората чертичка може да е от него всъщност, а не от настъпила бременност, за това и "радостта ми беше кратка".  Grinning
Дано да не е, кръвния ще си покаже  Hug

# 224

Спокойно главата горе и всичко ще ти е наред. На кръвния ще си пушка. Пикливия е бил дефектен или не си пишкала правилно за пробата  newsm17, другия път ще пишкаш с цветя и рози да го подканиш, че може и на свещи. Аз като ми дойде реда да взема да се пробвам на челна стойка, пък току виж всичко положително  smile3521

Обръщам го и аз малко на майтап, че вече се усещам как се сдухвам иначе.

Общи условия

Активация на акаунт