Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 129 609
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Не си спомням от ebay или амазон, от ebay мисля.
Сега е в различна опаковка, за състава не съм сигурна, сравних го, но отгоре-отгоре прочетох съставките и ми се вижда същия.

# 151
Аз си получих моя Ретин А 0,025% и го ползвам два пъти седмично, вече трета седмица. Нямам дразнене или зачервяване на кожата. Включих и Серум витС, един път в седмицата.
Гледах няколко клипчета на тази дама
https://www.youtube.com/watch?v=xB4rLiAHkf8
на 60 години е:)
и тя непрекъснато подчертава, че не използва Moisturizing за кожата си. Какво означава това, овлажняваща козметика ли? И ако да, какви кремове са подходящи, за да се избегне този тип козметика?
https://www.youtube.com/watch?v=zdibNz1YaFI В това видео обяснява, защо не използва филъри, ботокс и др. подобни, а във втората част, показва как използва Ретин А. Смесва го с някакъв друг крем, но като го проучих, активната му съставка (хидрохинон) е забранена в ЕС.
Обърках се вече..как да го ползвам този ретинА, самостоятелно или в комбинация с друг крем

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 16:17 от sisi..

# 152
Палечк@, извинявай, за РетинА ли говориш или ретинол? Може ли линк

Ретино А слагам веднъж седмично вечер. В останалите дни , слагам серум с ретинол.
Третиноинът може да се смесва с друг крем, с цел по лесното нанасяне.
Аз лично слагам след него крем, защото моята кожа е доста суха и се опасявам, че ще задълбочи сухотата, защото това му е действието.
В предния пост писах, че сложих след него Цикапласт. Просто защото ме беше страх да сложа някакъв друг крем, за да не си взаимодействат зле. Иначе трябва да се слага като дневен крем , поне така си спомням от ММ70.
Аз мисля да си направя домашен крем, който да слагам след третиноина вечер- кобинация от масла, восък и подобни.

# 153
Палечк@, кое РетинА ползваш и откъде го поръча?

# 154
Палечк@, кое РетинА ползваш и откъде го поръча?
От ebay го поръчах. Ето такъв е
http://www.ebay.co.uk/itm/Retinol-Vitamin-0-025-20gm-Anti-Aging- … 03&rmvSB=true

# 155
Благодаря  Peace

# 156
Палечка, не ти ли идва много ретинола? Веднъж ретин и останалите дни серум с ретинол? Аз си мисля, че ретина ще изсуши кожата в последствие, това му е главното действие срещу акне.. Аз след няколко ползвания на крем с ретинол, забелязвам леко поизсушаване на кожата около устата - стои като грапава някак си.. Не е зачервена или възпалена, просто по-грапава от нормалното.. Може да е от времето, което тук се беше застудило миналата седмица.. Сега хидратирам яко, да видим как ще се оправи... Мажа и с масла, много се омекотява от тях кожата ми...

# 157
В крайна сметка слагам веднъж третиноин вечер и три пъти вечер серум с ретинол на Виши. Засега кожата ми е много добре- Серумът го ползвам от месец и за мен е много ефективен. Заличи ми назолабиалните доста. /45+ съм, защото има значение Wink/.
Мисля с увеличаване на дните с третиноин, ако всичко е наред, да  се разделя със серума с ретинол.

# 158
Ретинола е по-малко потентен от ретиноевата кис-на.Трябва да извърши още две метаболитни стъпки:
Ретинол <=> ретиналдехид => Ретинолова киселина
Този процес е детерминиран от индивидуалните способности на кожата.

# 159
Кой е серума с ретинол на Виши? Предполагам е крема им с ретинол или имат и серум? Може ли линк?

# 160
Кой е серума с ретинол на Виши? Предполагам е крема им с ретинол или имат и серум? Може ли линк?
Аз ползвам този серум.
http://www.boots.com/en/Vichy-LiftActiv-Advanced-Filler-30ml_1440786/

# 161
  • Велико Търново
Дами, коментирали ли сте продуктите на Ахава? Има ли някой впечатления от кремовете им за лице? bouquet

# 162
  • Чукарландия
Момичета, какво мислите за това?

ProCollagen

Дали е само измамна реклама? Че и много отзиви, писани, дали е вярно? Hug

# 163
  • Велико Търново
УаУ....звучи невероятно този крем Simple Smile не разбирам от състав, но ако някой може да го разгадае, и да каже какъв е... bouquet

# 164
Момичета, какво мислите за това?

ProCollagen

Дали е само измамна реклама? Че и много отзиви, писани, дали е вярно? Hug

За мен си е чиста проба мошеничество. Wink
Вижте, че няма такъв сайт изобщо. Нищо не е активно. И не те допуска да излезеш, без да го потвърдиш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт