Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 131 278
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • Чукарландия
Аман от мошеници... #Cussing out

Искам да попитам за отзиви за Anti Aging Cream (Boxtlak-BL)Hug

Има ли някой, който е чувал за него, някой който го е ползвал? Hug

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 08:23 от BBeLLa

# 166
  • София
Мога ли да си купя течен вит. А и да го смесвам с крем на основата на масла ? Ще има ли някакъв ефект?   Не мога да си намеря Ретин А и за това питам. Мисля си и самостоятелно да го опитам върху лицето  , някой пробвал ли е да нанася течен вит. А? Длагодаря предварително.

# 167
  • София
В Испания съм и купих Retirides 0,025 и 0,05. Имаше само по една опаковка в аптеката.

Сестра ми е с 2 години по-голяма от мен, тя е със суха кожа, докато моята е нормална, на моменти с омазняване в Т-зоната. Кой от двата крема да й дам е въпросът ми.

# 168
Змия, за сестра ти 0, 025 и да внимава, да слага през няколко дни и да хидратира кожата добре.

Аз съм с доста мазна кожа и мажа 0,05 през 2 дни и пак се пообелих. Не съм имала зачервяване и дразнене, но на 3-то - 4-то намазване ми се излющи кожата, леко, но го имаше. Аз лично съм доволна.

# 169
  • София
Много благодаря bouquet

# 170
Мога ли да си купя течен вит. А и да го смесвам с крем на основата на масла ? Ще има ли някакъв ефект?   Не мога да си намеря Ретин А и за това питам. Мисля си и самостоятелно да го опитам върху лицето  , някой пробвал ли е да нанася течен вит. А? Длагодаря предварително.

Аз слагам само витамини и масла на лицето си, особено нощем. Иначе ги слагам в кремовете и така стават по-мазни и богати. Кожата ми изглежда като на 30-годишна, а съм над 40-те. Grinning
Прозвуча малко като хвалба, но цитирам козметичката ми.

# 171
Запис..
Изобщо не придирям на козметика аз.. Crossing Arms

# 172
Запис..
Изобщо не придирям на козметика аз.. Crossing Arms

крайно време ти е да започнеш  Hug
освен усмивки, секс и вино, трябва и козметика за добър въшнен вид особено след една определена възраст /40+/  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 173

Имах подобни идеи преди време, но се отказах, за тази цел трябва да се купи витамин А за козметични цели, който е по стабилен и не оксидира бързо както аптечния, отделно имаше и разни вещества , с които не се разбираше, в общи линии стигнах до извода, че ако искам да го направя както препоръчват по дебелите книги си е мероприятие по-скъпо от един добър крем за лице с тези съставки, а краят ще е неизвестен.
Ако решиш да пробваш ще се радвам да споделиш, защото само съм чела, но нямам личен опит.

# 174
Simple Smile
Ползвала съм всякакви - не виждам голяма разлика между ултраскъпите и нашите Бг кремове.
Редувам ги, според настроение , бюджет и тн.
Лятото много ми беше харесал един серум с вит Ц на Лумене. Heart Eyes

# 175
  • Euskal Herria
Момичета, признавам си, че понякога все едно на китайски ми говорите. Направо се чувствам стара и сбръчкана. Но нищо, ще си чета, та да се пообразовам  Joy.
Ползвам единствено крем - сутрин, след измиване. Засега се чувствам добре, надявам се и добре за годините си да изглеждам. Тези двата редувам, най-обикновена, масова козметика са:
Скрит текст:

Кремовете с обозначение за възраст - определено не са за мен. Опитвала съм, но кожата ми става прекалено мазна и кремът не попива.

# 176
 WinkПо-добре така си остани, джоба ми беше една идея по-добре, но не съм станала и с кожа на  20 годишна.
 Grinning И понеже я няма личната ми циганка да ме похвали, все пак изглеждам добре за годините си

# 177
  • Чукарландия
Кремовете с обозначение за възраст - определено не са за мен. Опитвала съм, но кожата ми става прекалено мазна и кремът не попива.

Всеки има опит с кремове, които не попиват. Това означава, че не е подходящ за теб. Важното е да намериш крема, който "работи" в полза на кожата ти. И с него се чувстваш повече от добре. Peace

# 178
  • София
Zari65, отивам за вит. А и ще пиша дали съм се подмладила и как ми се отразява.

# 179
http://obagi.bg/?p=651
Момичета,някой от вас използвал ли е серумите с витамин "С" от горния линк и с какви впечатления е?

Общи условия

Активация на акаунт