Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 131 293
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • тук и там
Като говорим за грим-да препоръчам ето това.
http://www.maccosmetics.com/product/13824/25561/products/skincar … cream-sized-to-go

Смесвам една капка  крем със една капка ФДТ  (моят е на Vichy-dermablend-3 D correction) и се получава разкошен ФДТ .Кожата изглежда като озарена,със един много приятен лек блясък.
Между другото-за моята кожа това е една прекрасна комбинация-ФДТ-на  на Виши,заедно със една капка от кремчето . Ползвала съм ФДТ на Диор, Шанел,Ланком и т.н..но  нито един от тях не е бил по-добър ,нито съм постигала този ефект,който постигам със тази комбинация. Имам на Галеник-вита люмиер,който би трябвало да постига такъв ефект,но не съм доволна-така си стои във шкафа..Не знам обаче какво би се получило ако се смеси кремчето на Mac със ФДТ със по-течна консистенция. Peace

# 496
Kaisia, а този крем на Mac по принцип за какво е? Като основа за грим ли е или специален финиш? newsm78

# 497
  • Euskal Herria
А ФДТ всеки ден ли слагате?
Аз рядко го ползвам, при по-специални поводи само.

# 498
  • тук и там
Аз ползвам-но аз съм със доста жълтеникав и светъл тен.Ако изляза без грим и все ме питат да не би да съм болна-в смисъл,че нямам много здравословен цвят на кожата  Mr. GreenСега,както е студено,а аз имам и лошо оросяване ,като ми посинеят устните и съвсем на  смъртник бих го докарала от към цвят.. Mr. Green
Lunna pateka,честно казано не съм се интересувала.Този трик за смесването ,го видях като препоръка от някакъв гримьор в YOU TUBE,но там го смеси със DW Максимум ковър на ЕЛ(имам и него,но цвета не ми пасва),който като покривност и консистенция е близък до този на Виши.Ползвала съм кремчето и самостоятелно-просто кожата става по-бляскава.Не знам иначе за какво точно е,аз си го ползвам смесен. Peace
П.С-сега прочетох,че може да се ползва като основа,като тонален( и смесен),самостоятелно и като хайлайтър.Както ти харесва със други думи. Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 13:59 от Kaisia

# 499
Мацки, помагайте. Нещо много съм напъпила тия дни, не знам какво ми става. Мажа се и се мия с Гарние 3 в 1 на дъщерята. Ама пъпките са много досадни - без връх и болят.
Добре е да се консултирате с дерматолог,за да уточните дали се късае за хормоноле проблем или бащтериална инфекция.Подходът при лечението е пазличен.При хормон. тип,често има "капсолована"кистозна формация,която не прави връх,но е зачервена ,уголемява се и е болезнена.

# 500
   Също не използвам фон дьо тен и грим. Само при специални случаи слагам фон дьо тен и грим. Един крем на лицето, малко балсам или червило, и излизам.

# 501
  • Има много детски смях.
Кайсия, на мен линкът не ми се отваря.  Sad
Някой да е попадал/ ползвал този продукт на Фарсали?

Аз пък осъзнах, че светът няма да се свърши ако излезна без грим, но въпреки всичко го правя изключително рядко. Mr. Green Задължително поне ББ крем, ако е по- студено, или е за някакъв по- специален повод- тогава вече ФДТ. Реално, спрях в ежедневието да се мажа постоянно с ФДТ, минах на ББ кремове.

Ясмин- обожавам я!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 502

ooooh!

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 16:03 от S T A R D U S T

# 503

благородно завиждам на неползващите грим. аз ползвам горе - долу от 19 годишна иначе изглеждам прекалено бледа и безцветна със много светла кожа, светли рехави вежди, мигли, зелени очи и тънки устни, имам и лунички и тъмни кръгове. точно като болна съм.
 обикновено нося един и същ грим - BB на Estee Lauder, пудра и светло червило на Kryolan, руж Clinique и сенки за контур Naked, молив за вежди MAC и спирала на Guerlain. в офиса сме 3- ма човека, които представляваме клиента ни, имаме неочаквани срещи и трябва да показваме сградата и да говорим за различни неща които се случват - винаги трябва да изглеждаме добре. не си представям живота без грим.

в завършен вид гримът е подобен на този с различни продукти и за 15 минути.

https://loveloz.com/2016/05/26/10-minute-makeup-routine/

ако излизаме някъде леко подсилвам грима с опушени очи. 5-та снимка:

https://loveloz.com/wp-content/uploads/2015/12/NYE-Header.jpg

ако имах време щях да ходя и на фризьор всяка седмица и маникюр, но уикендът е за време със семейството. но мисля че се справям добре сама засега. на работа има жени директори, които са на по 25г и не мога да изскоча до тях без грим и без поддържана коса ...

много съм изненадана, без да обидя никого - не мога даже да си представя добре изглеждаща жена над 35 без грим, повечето такива са на по 20г. не познавам такива на живо, но явно има щастливи.  newsm78

# 504
Аз /отскоро/ се чувствам добре в кожата си и изобщо не ме интересува, че някой няма да ме хареса или ще му се видя неподдържана. Едно от предимствата на възрастта  Mr. Green

# 505
Аз /отскоро/ се чувствам добре в кожата си и изобщо не ме интересува, че някой няма да ме хареса или ще му се видя неподдържана. Едно от предимствата на възрастта  Mr. Green

аз го правя главно защото ми харесва на мен. работата ми влияе и е такъв тип, но и не искам да се променям.
всеки трябва да се чувства добре и уверен както се харесва.

# 506

аз го правя главно защото ми харесва на мен. работата ми влияе и е такъв тип, но и не искам да се променям.
всеки трябва да се чувства добре и уверен както се харесва.

Да, така е. Никой не ви казва да спрете да се гримирате.

# 507
  • София
Харесва ми да се се гримирам и го правя.  Grinning Само (както някоя от вас беше написала вече - и аз така) през лятото обикновено съм без грим.

Ежедневно ползвам ВВ крем, пудра, молив, спирала, червило. Понякога сенки. Рядко руж. Grinning

# 508
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз се гримирам. ВВ крем с висок фактор, молив, спирала и червило са абсолютният минимум.  Laughing

# 509
  • София
Аз миналата седмица бях без грим, мислех, че съм ок, обаче реших да си направя селфи и бррр. Не се харесах - сенки, кожа.

Общи условия

Активация на акаунт