Пак за Аква Сорс!

• 132 198
  • 836
  •   1
Отговори
# 210
Много благодаря за информацията , която сподели с нас!  bouquet

# 211
здравейте!на сина ми тези дни започвам да му давам бифидус и мастни киселини и това,което исках да попитам,е във връзка с бифидус.има ли майки,които благодарение на него са излекували запек?защото на нас точно затова ни го изписаха,защото синът ми е с много упорит запек.благодаря предварително.

# 212
  • София
Да- ние я ползваме от известно време.Разликата от другата е, че има съставка бифидус ,която спомага за чревната флора или нещо такова/дъщеря ми ходи по голяма нужда по-няколко пъти на ден/
В КОЛАКТИВ 3 Е ДОБАВЕНА БАКТЕРИЯТА АЦИДОФИЛУС. Не е бифидус.
Основната разлика между двата Колактива е, че освен допълнителните съставки, Колактив 3 вече има възможност за възстановяване на хрущялна тъкан. И е с по-мощно действие.
Принципно казват, че е по-добрия за възрастни хора.
А за деца е добър и другия Колактив.

# 213
  • София
здравейте!на сина ми тези дни започвам да му давам бифидус и мастни киселини и това,което исках да попитам,е във връзка с бифидус.има ли майки,които благодарение на него са излекували запек?защото на нас точно затова ни го изписаха,защото синът ми е с много упорит запек.благодаря предварително.

За запек на знам дали помага. Принципно регулира стомашно-чревната флора. И доколкото знам има запичашо въздействие.

За разстройство помага 100%. Моите ги лекувам с комбинация от бифидус -->  Комастра  -->  активен въглен. Действа безотказно при нас.

ЕМК със сигурност действа разхлабващо.

# 214
  • София

Интересно ми е защо тези продукти,на АКВА СОРС ,не се продават по аптечната мрежа,като са толкова добри?Не знам ,защо ,но винаги съм с предубеждение,за неща продавани чрез дистрибутори.За това не съм ги пробвала още!

аз затова и спрях да ги давам.особено като разбрах,че хомеопатите вземат и процент от печалбата при разпространението им.в Хирон направо ми казаха,че мога да си ги купя при тях на еди каква си цена,а при дистрибутора били малкко по-скъпи.и така и не можах да разбера Ацедуфилус и другото лекарство с живи бактерии ли са и не са ли опасни да се приемат дълго време.

monk86 защо се доверяваш повече на аптечната мрежа? Смяташ, че са лоялни и ти продават само качествени стоки ли?

Сега да ти отговоря на въпроса: "Защо не се продават в аптечната мрежа, като са толкова добри" В аптеките се продават лекарства, нали? А това не са лекарства. Това са ХРАНИ.  newsm78 За тези, които сега ще се включат с въпроса : "Ами като са храни, защо тогава си оправяме здравословните проблеми с тях?" - Ами защото още ХИПОКРАТ Е КАЗАЛ: Нека храната бъде моето лекарство и моето лекарство да ми бъде храна.
И така, ако продължим с цитатите, според Сталин :"Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем". Перефразирано : Има причина - има проблем, няма причина - няма проблем.

Оправяйки си причината (лошото хранене), проблема отпада. Затова има оздравителен ефект. Този дял от медицината се нарича НУТРИЦИОНИСТИКА.

Колкото до доверието към дистрибуторите - напълно си права. Трябва да се внимава и да се подбират добри дистрибутори. Както и с продавачите в магазините. Едните са ПРОДАВАЧИ (знаят като ги попиташ), а има и ПОДАВАЧИ (само ти подават).  Grinning Ако решиш да пробваш си подбери дистрибутор с главно Д.

Сега на b_u_b_i - нека разгледаме логично препоръката. Болен си - отиваш на преглед. Лекаря (независимо кой) те преглежда и ти си плащаш. Приемаме, че е изключителен доктор, че е отдаден на професията си, че изпълнява Хипократовата клетва. Оздравяваш напълно и вече не се връшаш при него. Какво става със семейството му, с него самия? ГЛАДУВА!  Защото ти не ходиш пак на преглед и не му плащаш. Е? Защо трябва да го прави? За да гладува ли? НЕ! Не трябва да го прави. Трябва да си остави вратичка, за да отидеш отново и да има какво да яде.

Разбирате ли абсурда момичета? Абсурда е в това - че да бъде той добре, ние не трябва да сме добре. Той нарушава клетвата си в името на оцеляването. Закона е тъкъв. Защото ги направиха търговци, а не лекари.

И сега ти казваш : " вземат и процент от печалбата при разпространението им ". ЧУДЕСНО! Ами това е предпоставка да те излекуват напълно. Защото ти ядейки тези храни, ще спреш да ходиш при тях. Но те ще получават комисионна. И НЯМА ДА ГЛАДУВАТ. Имат интерес да те излекуват напълно, за да им се махнеш от главата и да не ги безпокоиш. тяхна е грижата само да те поддържат здрав и да те съветват как да постигнеш това.
Е? Не е ли това истинската идея на здравеопазването?

Аз също съм от пациентите на Хирон. Но питайте ме откога не съм ходила. И ако лекарите там разчитаха да се издържат от моите болести и прегледи, отдавна да са измряли от глад. Но не са! Защо си купувам от водораслите за които получават комисионни и тези комисионни компенсират постъпленията от прегледи. А в освободеното от мен време, приемат други майки и други деца в нужда. Учат ги да бъдат здрави и да спрат да ходят там като пациенти. С тях работят изключително в областта на профилактиката. А за профилактиката не плащаме ние.

Grinning Ние само избираме за какво да плащаме - за профилактика ли за прегледи и лекарства.  Laughing Е, аз избирам първото! Без да ме интересува тяхната комисионна. Интересува ме какво печеля аз и моите хора. А ние печелим много повече от комисионната. Печелим ЗДРАВЕ, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ПОЛОЖИТЕЛНА НАГЛАСА И .... ОЩЕ КУП ДРУГИ НЕЩА.

# 215
Поздравления,Дино, за изчерпателното ти становище.100 % те подкрепям.

# 216
  • Sofia
По колко и как да давам ЕМК на детенце на 4 годинки... Капките са ми отворени от доста време..може би 8 месеца и не съм ги държала в хладилника..има ли никакъв проблем ?

# 217
Dino, поздравления за невероятната ти логика и уменията ти да изложиш мнението си!  bouquet

# 218
Дино,ти дистрибутор ли си?Ако си,би се справила отлично с предлаганата стока Peace
Приеми и  моите поздравления.Чудна реч.  bouquet

Искам да попитам,какво би подействало при запек(бих го нарекла хроничен)на възрастна жена.Някой да има идеи?

# 219
Дино,ти дистрибутор ли си?Ако си,би се справила отлично с предлаганата стока Peace
Приеми и  моите поздравления.Чудна реч.  bouquet

Искам да попитам,какво би подействало при запек(бих го нарекла хроничен)на възрастна жена.Някой да има идеи?

Peace По-добро от Алое Фреш /пак е продукт на АкваСорс/ просто не виждам!!!
http://www.superhrani.dir.bg/_wm/pbasic/?df=157026&GDirId=77 … 1450389288bd856eb

# 220
    newsm51 Дино, пропуснах да те  поздравя-направо супер изказване !!!  newsm10

# 221
  • Варна
Имам въпрос, но първо да кажа защо-днес джипито ми каза, че коластрата не трябва да я давам дълго време/а аз не съм я спирала от две години/защото имало последствия на по-късен етап /но не каза какви като я попитах/а аз знам, че тия продукти се дават дълго време за да се насложат в организма за да имат ефект.И се чудя да продължа ли да ги давам или да ги спра?

# 222
Искам да попитам имали ли сте случай на алергична реакция към колактив 3 или някой от другите продукти.
На детето ми се появи обрив.Алерголога,при който го заведох,каза,че е възможно да е от коластрата.Това е и единственото ново нещо,което приема.Да допълня,че алерголога е и дистрибутор на Аква Сорс.

# 223
Имам въпрос, но първо да кажа защо-днес джипито ми каза, че коластрата не трябва да я давам дълго време/а аз не съм я спирала от две години/защото имало последствия на по-късен етап /но не каза какви като я попитах/а аз знам, че тия продукти се дават дълго време за да се насложат в организма за да имат ефект.И се чудя да продължа ли да ги давам или да ги спра?
Аз например лятото ги спирам за около месец-два, когато  детето не ходи на градина. Не съм чувала за последствия на по-късен етап  newsm78, но следващият път когато отида при моят спонсор ще го попитам. Аз лично не ти препоръчвам да ги спреш сега, защото сега започва периода на вируси, грипове и т.н., но ако решиш може и да ги спреш и като видиш че детето се разболява да му дадеш пак, поне ще има някаква почивка.

# 224
Искам да попитам имали ли сте случай на алергична реакция към колактив 3 или някой от другите продукти.

Моят син се изрина яко, докато пиеше ЗЕ и колактив. Не сме ходили по лекари, не съм сигурна дали е от тях. Но факт е, че никога и от нищо друго до момента не е получавал подобен уртикариен обрив. Факт е също, че прочетох тук едно мнение на майка, която беше сигурна, че детето и е направило реакция към ЗЕ. Спрях да давам ЗЕ (което той и без друго не понасяше), а на колактива (когато давам) гледам спазвам дозировка 1, макс 2 дневно. Проблемът не се е повтарял.

Общи условия

Активация на акаунт