Пак за Аква Сорс!

• 132 207
  • 836
  •   1
Отговори
# 195
Съмнява ме да знае!Както и да е .Ще приема ,че просто сме в период.
Благодаря  bouquet

# 196
  • Варна
Дъщеря ми пие ЗЕ и Колактив 3.Въпроса ми е за Колактив 3,може ли да се капе в носа като Колактив.Понеже има допълнителни съставки и се чудя дали става.

# 197
Здравейте ! Някой знае ли дистрибутор в Благоевград ?

# 198
# 199
И аз се записвам.Това което прочетох до тук е просто невероятно.Бих искала и аз да си купя от тези натурални витамини. Heart Eyes

# 200
Аз също давам на дъщеря ми КолАктив 3. Пие го от края на юни.Не мога да кажа, че не се разболява, но значително по-малко.В момента даже е с кашлица и хрема.Не знаех, че в такива състояния може да се увеличи дозата.Ще пробвам задължително, но мисля да не и давам повече от 2 на ден. А в носа може ли от този вид КолАктив 3? Дали да не купя и ЗЕ? Мога ли да и давам само коластра?

# 201
Току-що говорих с педиатъра и ми каза, че мога да давам двойна доза когато е болна и ми препоръча да давам и Зелена Енергия.Хубаво било да се пият и двете заедно. Каза, че има деца, които ги пият и в кабината  вече са ги забравили /т.е. въобще не се разболяват/.Аз имам пълно доверие на нашата педиатърка, така че ще взема и ЗЕ.

# 202
Искам да попитам Коластрата в какъв вид е - течност, прах? А вкусът?

# 203
Искам да попитам Коластрата в какъв вид е - течност, прах? А вкусът?
Коластрата е във вид на прах в капсула,като на АБ.Бяла е,по мое мнение с приятен вкус.За разлика от ЗЕ,детето ми я приема без проблем.Разтварям я в мляко,каша,супа....

# 204
Кравешката коластра има вкус на сухо краве мляко Simple Smile Моите също искат допълнително обикновено.

# 205
  • София
Някой пробвал ли е Колактив 3, било по-добро за деца отколкото Колактив?

# 206
  • Варна
Да- ние я ползваме от известно време.Разликата от другата е, че има съставка бифидус ,която спомага за чревната флора или нещо такова/дъщеря ми ходи по голяма нужда по-няколко пъти на ден/

# 207
Ние също пием Колактив 3.Не знам с какво е по-добър, но казват че е така Simple Smile.Сега поръчах и ЗЕ, но се притеснявам дали ще спи нощем от нея.Прочетох, че някои деца не спят добре.А ние и без това не спим, а си представям какво ще стане ако и ЗЕ ни въздейства така.Тя май е доста неприятна,може ли да се слага в сока или храната например.

# 208
  • В Голямото село
Айде и аз да се запиша - от 2 дни давам на щерката Колактив и ЗЕ по една капсула дневно, по предписание на хомеопатката ни.
От снощи обаче се появи лека хрема, утре мисля да й дам 2 капсулки коластра...
Нали мога да ги разтварям във всякакви течности - мляко, сок?

# 209
Колактив 3 се различава от Колактив по това, че в него освен коластра от крави, е добавен лактоферин за подсилване на имунната система, както и пробиотикът Ацидофилус /а не Бифидус/, който подпомага храносмилането.По принцип Колактив се приема на гладно обикновено с вода или в краен случай със сок или мляко.Но за по-добър ефект щом препоръчват да е на гладно, според мен с дуга храна не е желателно.Иначе проблем няма да се разтваря в чай, сок, мляко.Но при децата няма никакъв проблем да свикнат да ги приемат само с вода.Когато започнах да ги давам на сина ми, 2-3 седмици се противеше да приема ЗЕ, макар и с подсладен чай или кисело мляко, но след това дори започна да си дъвче зелените капсули.Докато дъщеря ми от няколко месечно бебе си ги приема без никакъв проблем.Хомеопатът ми каза, че колкото по-малки са децата, толкова по-лесно ги приемат, понеже вкусът им още не е изкривен като на възрастните, привикнали към сладко, солено...А тези продукти са с натурален и неподправен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт