Пак за Аква Сорс!

• 132 181
  • 836
  •   1
Отговори
# 225
Мария,обривът на сина ми беше определен като уртикария -строфулус.Пъпките бяха големи и с мехури.До сега такива пъпки не бях виждала.При твоя син как изглеждаха?

# 226
И на сина ми обривът беше класифициран като уртикария. Аз също не бях виждала такива пъпки. На места бяха с мехури; на места стояха като нахапано от бълхи (малки червени пъпки без мехури), а на места се съединяваха в една цяла възпалена област, нещо такова:

И през цялото време си меняха местоположението - беше тука-има, тука-няма, два часа е изринат по гърдите, след това два часа по краката, след това обратно гърдите, или гърдите и лицето и т.н. И така няколко дни.

# 227
  • В Голямото село
Благодаря на всички за изчерпателната инфо, която давате за продуктите на Аква Сорс! Hug
Аз да си кажа и моята болежка - дъщеря ми не иска да пие Колактив-а! Зелената енергия я пие без проблем, макар че нали била по-гадна... Но коластрата не ще и да я помирише! Мога ли да я разтрарям в шишето й със сок? А дали мога да смесвам двете добавки заедно, та покрай ЗЕ да й пробутам да изпие и Колактива?

# 228
И на сина ми обривът беше класифициран като уртикария. Аз също не бях виждала такива пъпки. На места бяха с мехури; на места стояха като нахапано от бълхи (малки червени пъпки без мехури), а на места се съединяваха в една цяла възпалена област.
Да ,това беше и при сина ми.Само на едно място се бяха съединили,на левия прасец.Пъпките бяха по краката и едната ръка.Спрях от 3 дни коластрата,ще видим,какво ще стане.Благодаря!
Джинджифилово човече ,странно ми е това.Като си спомня как преследвах Данчо със ЗЕ....отказах се.
В мляко усеща ли коластрата?

# 229
Не знам дали е редно.....мога ли да помоля дистрибутор на аква сорс за Варна да ми пише, да не разводнявам темата.
Благодаря   bouquet

# 230
И аз да се включа с моите болки...

Пием ЗЕ от няколко месеца, а Колактив 3 от септември. След като преборихме ушна инфекция с хомеопатия много бързо, остана 1 кашлица, която е много лека (3-4 кашляния на ден) но вече от 1 месец. Сменихме няколко хомеопатични лекарства, не спря. Хомеопатката каза да увеличим коластрата. Сега от 5-6 дни пием по 2 капсули 3 пъти на ден. А сутрин 1 капсула ЗЕ. Спря още на другия ден кашлицата...  но днес сутринта пак покашля и сега пак  Tired

Не знам дали го обясних като хората, но въпросите ми са:
- значи ли щом детето отново кашля, че коластрата е свършила каквото е могла и ще трябва да се стига до антибиотик (според лекарката натам вървят нещата).
- по-добре ли е да се дава коластрата,както беше писал някой,по 1 капсула през 2 часа, или както  ми е казала моята докторка - 3 пъти по 2 капсули?
- дали да увелича и ЗЕ (няма темп., няма черено гърло, нищо) и колко  newsm78
- мога ли дам на дете на 1г. 5 мес. да дъвче капсулите (т.е. по-добре ли е в мкис. мляко или по-добре да ги сдъвче без мляко)

# 231
Защо дистрибуторите нямат медицинско образование? Защо не се предлагат тези продукти в аптеката? Кой носи отговорност ако се пропусне истинското лечение докато се увеличават дози с цел печалба? Ако някой може да ми отговори ще съм благодарна. Преди време имах покана да бъда дистрибутор на тези храни. Преди да се заема с тази дейност реших да направя проверка. Резултата от проверката беше, че в определени държави е ЗАБРАНЕН достъпа на тези храни. Всеки може да го провери в нета. Освен това има много материали, че става дума за много евтини неща под един долар който се продават за над 100 лева /става дума за една опаковка храна/ . Един познат лекар ми каза, ако можеш да манипулираш хората се заеми с това....
Пиша това за да има информиран избор българския гражданин

# 232
  • Кредитен консултант - Варна
Преди да се заема с тази дейност реших да направя проверка. Резултата от проверката беше, че в определени държави е ЗАБРАНЕН достъпа на тези храни. Всеки може да го провери в нета. Освен това има много материали, че става дума за много евтини неща под един долар който се продават за над 100 лева /става дума за една опаковка храна/ . Един познат лекар ми каза, ако можеш да манипулираш хората се заеми с това....

Дай някой линк към тези източници .

# 233
Станах дистрибутор по "неволя"-вечно боледуващият ми син ме докарваше до полуда.Вярно е,че са ми скъпи,но на практика винаги са ми помагали.При вирусни заболявания нямат равни/разбира се,успоредно с хомеопатия/.Не ги давам непрекъснато,а само когато се наложи.Доволна съм.Опитайте и вие.

# 234
  • София
Станах дистрибутор по "неволя"-вечно боледуващият ми син ме докарваше до полуда.Вярно е,че са ми скъпи,но на практика винаги са ми помагали.При вирусни заболявания нямат равни/разбира се,успоредно с хомеопатия/.Не ги давам непрекъснато,а само когато се наложи.Доволна съм.Опитайте и вие.
А ние не стигаме дори до хомеопатия ( имам ги приготвени)....за сега се оправяме само със Зелената енергия

# 235
Аз пък да похваля Колактив 3.поне мисля ,че той свърши работа.Преди седмица синът ми започна да киха ,а след като заспа нослето му похъркваше.Още след многобройните кихания му дадох още 1 капсула(на ден давам по 1 от десетина дни или от 3-4 дни преди случая),а след като заспа му капнах малко в нослето(разтворено в малко вода разбира се).На другия ден пак дадох 2 и пак капнах в нослето 1-2 пъти и до там.Нито хрема,нито нищо за сега.Така около 4 дни му давах по 2 капсули,а вече пак по 1.
Искам и аз източници....Преди време бях адски скептична,но за сега съм доволна.

# 236
да попитам и аз нещо-от 12 дни давам на детето ЕМК и коластра.по принцип трябваше да приема и бифидус,но категорично го отказва и сега го приемам аз,за да може все пак да стига до детето чрез кърмата.основната причина за бифидуса е тежкият запек,от който страда.знам,че за да подействат продуктите,е необходимо натрупване в организма,но кога евентуално мога да очаквам подобрение на запека при детето?достатъчно ли е това,че приема бифидус чрез кърмата или не?благодаря ви  bouquet

# 237
според мен бифидусът не може да мине през кърмата - това са бактерии, които трябва да си живеят на определено място и изобщо не стигат до твоята кърма

# 238
Искам да ви питам за дъщеря ми която е на 2г. и 8мес. кое е по-подходящо Колактив или Колактив3? newsm78

# 239
Искам да ви питам за дъщеря ми която е на 2г. и 8мес. кое е по-подходящо Колактив или Колактив3? newsm78
Колактив3

Общи условия

Активация на акаунт