Пак за Аква Сорс!

• 132 072
  • 836
  •   1
Отговори
# 435
Да се запиша и аз в темата.
Моята дъщеря която е на 4 год и 6 мес започна преди 2 седмици да пие
1, Зелена енергия - по 10 капки дневно- в сокче - много й добада
2,Амино киселини - 2 пъти по 2,5 мл. дневно
3. Коластра - по 2-3 капсули / ако съумея да й ги дам разтворени в млеко/
Нашата педиатърка ни убеди, че много ще укрепне имунната система.
Надявам се да е така....

Ще следя темата...

# 436
моята дъщеря Емилия, консумира ежедневно продуктите на АкваСорс вече повече от четири години. За нея те се оказаха животоспасяващи.
Започнах да и ги давам, когато беше на четири месеца, по съвет на нейната лекарка-хоемеопат. С тяхна помощ и с помоща на хомеопатията си решихме много сериозен, животозастрашаващ, здравословен проблем. Убедена съм, че продуктите на АкваСорс могат да се вземат от деца на най-малка възраст (1-2 месеца) при всякакви здравословни проблеми. Те могат да се консумират ежедневно с минимални дози, които с имат превантивно действие, а когато детето е болно или пред разболяване могат да се увеличат дозите многократно без никаква опасност от странични действия на продуктите - това е моят личен опит от използването на протуктите на АкваСорс както за моята дъщеря, така и за цялото ни семейство Heart Eyes

# 437
моята дъщеря Емилия, консумира ежедневно продуктите на АкваСорс вече повече от четири години. За нея те се оказаха животоспасяващи.
Започнах да и ги давам, когато беше на четири месеца, по съвет на нейната лекарка-хоемеопат. С тяхна помощ и с помоща на хомеопатията си решихме много сериозен, животозастрашаващ, здравословен проблем. Убедена съм, че продуктите на АкваСорс могат да се вземат от деца на най-малка възраст (1-2 месеца) при всякакви здравословни проблеми. Те могат да се консумират ежедневно с минимални дози, които с имат превантивно действие, а когато детето е болно или пред разболяване могат да се увеличат дозите многократно без никаква опасност от странични действия на продуктите - това е моят личен опит от използването на протуктите на АкваСорс както за моята дъщеря, така и за цялото ни семейство Heart Eyes

Това ако не е реклама здраве му кажи!Аман от потребители,които се регистрират само за да направят реклама на нещо и после никакви ги няма.

# 438
  • София
Аз съм склонна да вярвам, макар че "животозастрашаващ" проблем ми звучи твърде сериозно.
Но при моята дъщеря също имаше подобен ефект, т.е оправихме много сериозен проблем с продукти на Аквасорс.

# 439
И аз да похваля Зелена енергия. От 3-4 години цялото семейство пием капсулите по няколко месеца в година, особено при грипни епидемии. Помага и затова гласувам с две ръце!!!

# 440
записвам се и аз.след две поредни ангини в рамките на един месец ,ми препоръчаха ,колактив и ЗЕ.дано да има полза .и след прием от 3 месеца да прибавя възстановяваща грижа(мисля че така се казваше)

# 441
Пали, скъпо излиза, но имат ефект.
При това ние ползвахме само Колактива Wink

# 442
Пали, скъпо излиза, но имат ефект.
При това ние ползвахме само Колактива Wink
Leo,те и антибиотиците са скъпи,и тровим децата с тях Tired
сега съм в чуденка ЕМК,ИЛИ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ ?какво ще ме посъветвате?
коластрата си остава  Peace

# 443
Пали, моята дъщеря е на 4 год и 6 месеца и от 15 дни и давам ЕМК - по 2,5мл 2 пъти на ден и по 10 капки разтвор от Зелената енергия. + Коластра от 2-3 капсули дневно.
Това ми е препоръчано от нашата педиатърка - и е голяма стимулация на Имунната система за децата.
Трябва да мине време, за да кажа какъв е ефекта, но засега е ОК /тя прекара шарка и вирусна пневмония през юни и имунитета много й отслабна/
Поне до Септември мисля да направя този курс.

# 444
Пали, моята дъщеря е на 4 год и 6 месеца и от 15 дни и давам ЕМК - по 2,5мл 2 пъти на ден и по 10 капки разтвор от Зелената енергия. + Коластра от 2-3 капсули дневно.

Казваш, че даваш разтвор от ЗЕ , а аз има на капсули.  newsm78  Тава да не е нов продукт?

# 445
Да, има и на капки -тъсти, зелени /опаковката е около 70 лв/- той е по-подходящ за деца. Малката ги пие без проблем. А капсулите не искаше!!!
На този адрес - http://www.zdravensait.hit.bg/ceni.htm -мисля, че 5 ред!!!

# 446
Nora13, то това са течни водорасли и мисля, че състава ще е по-различен от този на ЗЕ, но не съм сигурна. newsm78

# 447
  • Варна
Да течността е чисти водорасли и нямат нищо общо със Зелената енергия,но са много добри за децата.
Повече за продуктите можете да прочетете тук http://anhira.com/superhrani/index.php

# 448
Здравейте мами! Прочетох че някои от вас купуват на децата си някакъв продукт Есенциални мазнини. Само да ви кажа че есенциална мазнина е зехтинът и вместо да давате много пари за такива хранителни добавки, можете да включите в менюто на децата си зехтин. Споменавате и за Омега 3 - Ескимо и не знам си какво. Изключително богат източник на Омега 3 е лененото семе. Смилате си в кефемелачката малко ленено семе, слагате го в бурканче в хладилника и една супена лъжица на ден задоволява напълно нуждите от Омега 3 на възрастен.

# 449
Привет!
Много полезна тема!
За зелената енергия съм чувала добри отзиви и аз смятам да започна имуностимулиращ курс на дъщеря ми. Това за коластрата ми е ново, но мисля да пробваме. Имаше много отзиви като прегледах темата, и то повечето добри.

Общи условия

Активация на акаунт