Юлски мами 2017

• 42 598
  • 790
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Добре дошла denica_vasileva  Peace Peace Peace палци, всичко да е наред.
Честито, dursita. Много хубаво.
Момичета, как сте със съня, аз от два дни все се въртя,вълнението ми е голямо  newsm47

# 376
В началото не можех да спя, а сега много ми се спи.. Днес на работа направо ме заболя главата за сън.

# 377
Здрвейте да ви се похваля при нас всичко е ок. Имаме си и сърчице. Записване за ЖК след 3 седмици в 9 г с. Успех и на вас!
Чудесна новина!

# 378
Здравейте момичета да се оплача ей сега ходих до таолетна и видях че съм започнала да кървя, мисля че ще си загубя бебчето  Sad

# 379
Здравейте, и аз днес си направих тест и беше положителен LaughingИмам дъщеря на година и 3 седмици, така че ако всичко е наред ще е весело Party...но още е много рано....

# 380
  • Варна
Здравейте и от мен! Вчера направих тест и видях двете чертички. Още твърде рано, но въпреки това този път знаех ☺ Предполагаем термин 22.07. Имам син -Юли 2012 ( Celika радвам се да се "срещнем" отново по този повод 😘)

# 381
Супер, Snej_83 и аз много се радвам Simple Smile

# 382
Добро утро, момичета  bouquet bouquet bouquet

Галина Димитрова_491832, веднага тичай на лекар.
Може да е просто отлепване, нисък прогестерон и т.н.

Прегръдки на новите майчета, лека бременност и успешен финал  bouquet bouquet bouquet

# 383
Галина Димитрова консултирай се със специалист. Пиши какво са ти казали! Успех!    Добре дошли на новите мами и леко бременеене!

# 384
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Галина Димитрова стискаме палци, дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig
Добре дошли на новите мами  bouquet
За съня- вечер много ми се спи,през деня по-малко, но като цяло ми е по-изморено от обикновено. Но пък аз съм станала много разсеяна и преди бях малко,но тези дни постоянно забравям нещо. Дори пред малко пуснах пералня и после се сетих, че съм забравила да сложа препарат  Embarassed ooooh! ooooh! Дано скоро вляза в релси  Rolling Eyes
 Пазете се и лек ден bouquet bouquet bouquet

# 385
Sunshine_sunshine тепърва се започва с изтещяването хихихи Доказано е, че жените през бременноста изглупяват много. Аз го подкрепям с двете ръце Simple Smile)

# 386
  • Варна
Добро утро и от мен  wavey
Галина Димитрова_491832, дано да не е фатално пиши после.
Snej_83 Добре дошла,леко бременеене  bouquet
От както бебеправим съм си много разсеяна   newsm09

Момичета,да ви попитам. Снощи направих тест,по наситена беше чертата от онзи ден (онзи ден тестът беше шурчек).А днес сутринта ми се стори,че е по бледа от снощната (днес е деня за цикъла ми). Възможно ли е според вас да се дължи на това,че снощи и тази сутрин тестът беше от тези евтините лентички.Ще пусна кръвен но днес нямам възможност,утре (ако има работеща лаб) или в понеделник.

# 387
Днес може да е по-бледа единствено, ако урината ти е била по-разредена. Това при тестове от една и съща марка.
Аз с предната бременност бях много разсеяна, но и сега съм така.

# 388
Здравейте,и аз се записвам,според калкулаторите термина ми е за 7юли.На някой вече гади ли му се?Пожелавам от сърце всичко да е наред на всички!

# 389
Здравейте мами да се похваля имаме силно тупащо сърчице върви с една седмица напред всичко е наред при мен желая ви късмет на всички

Общи условия

Активация на акаунт