Юлски мами 2017

• 42 598
  • 790
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,момичета,лека бременност и до термин bouquet. Да се запиша и аз тихичко в темата с две чертички като едната беше по бледа,и утре ще повторя пак теста. Термин по калкулатори 20.07.2017  Praynig Praynig Praynig. Накратко това ми е първа бременност,4 месеца опити (първите два не бяха много стриктни),миналия-биохимична бременност,след нея не много добра спермограма и този месец неволно  е станало чудото  newsm44 newsm44 newsm44 (понеже мислехме да го пропуснем). Надявам се всичко да е наред,стискам палци и на вас. Има ли Варненски девойки?  wavey
Здравей Anna аз съм от Варна.Добре дошли на новите мами. Аз утре съм на лекар да ми стискате палчета, надявам се да имаме пулс и всичко да е наред, че напоследък от работа и проблеми забравям че съм бременна. Успех на всички

# 361
  • Варна
 Peace Peace Peace Peace Силни палчета. При кой лекар ходиш и доволна ли си? Аз по принцип не съм от Варна,тук съм от две години и не съм толкова запозната със специалистите. Последните два пъти ходих при Надежда Тодорова в Св.Анна,първият път крайно недоволна а втория път бях очарована. Още съм объркана към кой лекар да се ориентирам.  #Crazy #Crazy

# 362
  • София
Моята дъщеря до преди 2 години не искаше и да чуе за братче/сестриче. Веднъж дори ми каза: "Мамо, защо искаш друго дете, аз не ти ли стигам, не ме ли обичаш вече?", да ти се скъса сърцето Laughing Тогава и ние още не планувахме дете, та не й обръщах внимание, но от близо 2 години говори непрекъснато колко много искала още едно дете, скучно й е и си мисли, че това ще й е занимание Laughing Повечето й приятели си имат братче или сестриче. Съжалявам само, че разликата им ще е много голяма- 10 години и едва ли ще й е интересно да играят заедно, по-скоро ще я включвам в помагането Heart Eyes

Аз казах на мъжа ми и майка ми в деня, в който разбрах, както и на 2 приятелки, които бяха посветени в опитите ни да имаме второ дете. А на дъщеря ми казах едва вчера, много се зарадва, дори сега все ми повтаря да не се ядосвам, че щяло да стане нещо на бебето Crazy Нямаше как да крия от нея, защото чува да се коментира вкъщи и ми беше трудно да продължавам да крия.

# 363
  • Варна
Моята дъщеря до преди 2 години не искаше и да чуе за братче/сестриче. Веднъж дори ми каза: "Мамо, защо искаш друго дете, аз не ти ли стигам, не ме ли обичаш вече?"
Милата  balloon balloon Голяма разлика,но си има и плюсове и минуси. Моята сестра е 8 години по голяма от мен,винаги когато съм имала питанки към нея съм се обръщала. А и като по голяма кака ще помага Simple Smile

# 364
Peace Peace Peace Peace Силни палчета. При кой лекар ходиш и доволна ли си? Аз по принцип не съм от Варна,тук съм от две години и не съм толкова запозната със специалистите. Последните два пъти ходих при Надежда Тодорова в Св.Анна,първият път крайно недоволна а втория път бях очарована. Още съм объркана към кой лекар да се ориентирам.  #Crazy #Crazy
аз ходя при елияна Узунова чудесна жена но не дава ЖК сега съм си записала час при Наталия Юдова майчин дом имам добри отзиви за нея мисля там да съм и до финал дано всичко е наред аз съм в 7 на седмица ходих в 5 и доки ми каза че е вътрематочна бременност и че отговаря на 5 та седм. Може да споделяме инфо на лични за да не спамим групата и на мен ми е първа бременност

# 365
Кici тя и моята как ще бъде с 10,5 години разлика с третото, живот и здраве, няма да имат общи интереси, но на теб много ще ти помага. Те са големи вече и доста отговорни. Моята кака може да облича, сменя, преоблича, храни, разхожда, абе абсолютно всичко малката.

# 366
  • Перник
Еех, вие сте добре... ще си имате помощ от по-големите деца. А аз как ще съм с 2 бебета 😂 Разликата ще им е 1г и 5 м! Пълна лудница ще бъде 😂😂😂
За вредните навици: пия по 1 и 2 кафета на ден. Тази сутрин не пих и излязохме с бебка на разходка с количката и щях да колабирам. Пак ми падна кръвното!
Аз на ЖК ще се запиша след като чуем сърчицето. Моята АГ по ЖК дава направления за кръвни изследвания в 9 г.с.

# 367
Щом си се решила, сигурно поне таткото ти помага. На мен когато дъщеря ми беше на година и половина, ми беше най-трудния период с нея.

# 368
  • Перник
Ох,не съвсем... ходи на работа, но поне е на график. Ще видим как ще бъде ☺ Поне да сме здрави и щастливи,пък някак ще избутаме 😁

# 369
Ами....здравейте и от мен.На 30.10. първи тест с много бледа втора черта,след 2 дена още един-пак с две чертички.Изчислявах си термина за 08.07.2017. Имам момченце на 8 години и сега тихичко се радвам Rolling Eyes
Вече два пъти ходя на лекар и двата пъти не се видя нищичко....утре пак ще ходя и съм супер изнервена,моля се всичко да е ОК и да видя това,което чакам вече 6-7 години.

# 370
Привет, denica_vasileva  bouquet
Добре дошла Simple Smile Стискаме палци  Praynig Peace Hug

# 371
Привет, denica_vasileva  bouquet
Добре дошла Simple Smile Стискаме палци  Praynig Peace Hug
Благодаря  bouquet
утре ще ви кажа дали притесненията ми са били безпочвени.

# 372
Здрвейте да ви се похваля при нас всичко е ок. Имаме си и сърчице. Записване за ЖК след 3 седмици в 9 г с. Успех и на вас!

# 373
Честито, Dursita! Simple Smile

# 374
Страхотни новини,  Dursita ! Все така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт